• تهران چیتگر خیابان سروناز خیابان گودرزی کوچه هجدهم
  • [email protected]
  • 021-44182743

ستئارات 25

توضیحات

ستئارات 25 یکی از اترهای پلی اکسی اتیلن است .ترکیب الکل های چرب با جرم مولی بالا اغلب ستیل الکل و استریل الکل به دست می آید. عدد 25 تعداد متوسط بقایای اکسید اتیلن در زنجیره پلی اتیل اتیلن را نشان می دهد .ستئارات 25 در واقع اتری است که از استئاریک اسید تشکیل شده است.

 

ستئارات 25 یک ترکیب شیمیایی مصنوعی است که تحت عنوان امولسیفایر و سورفکتانت در لوازم آرایشی و بهداشتی مورد استفاده است. این ماده از طریق فرآیند اتوکسیلین ، در این واکنش شیمیایی اتیل به یک سویسترا افزوده میشود و سنتز میشود.

 

ستئارات 25 چیست؟

 

ستئارات 25 یکی از مواد آرایشی و مراقبت از پوست است که برای بهبود بافت و پایداری محصولات استفاده می شود. ستئارات یک ترکیب مصنوعی است که در فرمولاسیون به عنوان یک امولسیون کننده و سورفاکتانت عمل می کند.

 

گروه مواد تشکیل دهنده این ماده ترکیبات مصنوعی هستند که از طریق فرایند معروف به اتوکسیلاسیون ، یک واکنش شیمیایی که در آن اکسید اتیلن به یک بستر اضافه می شود ، سنتز می شوند.

در مورد مواد تشکیل دهنده این ماده ، دو بستر وجود دارد: الکل استیل و الکل استئاریل ، که هر دو به طور طبیعی از روغن نارگیل گرفته می شوند.

 

شماره ستئارات نمایانگر میانگین دفعات تکرار واکنش اتیلن اکسید در ستئارات  است. در کل 32 نوع مختلف از این ماده وجود دارد.

لوسیون بدن و صورت ،محصولات ضد چروک، اسپری های خوشبو کننده ، محصولات شوینده، کرم های ضد آفتاب، محصولات درمانی جوش و اسکار های پوستی.

 

موارد استفاده

 

Ceteareth-25 به عنوان یک سورفاکتانت و یک امولسیون کننده در بسیاری از محصولات مختلف آرایشی و بهداشتی از جمله مرطوب کننده های صورت ، درمان های ضد پیری ، نرم کننده ها ، پاک کننده ها ، ضد آفتاب ها ، لایه بردارها و درمان های آکنه عمل می کند.

 

سورفاکتانت

 

سورفکتانت نام دیگر عوامل فعال سطح است. سورفاکتانت ها ترکیباتی هستند که کشش سطحی بین دو ماده را کاهش می دهند. مانند دو مایع یا یک مایع و یک جامد.

در محصولات مراقبت از پوست ، سورفاکتانت ها برای چربی زدایی و امولسیون سازی روغن ها و چربی ها و تعلیق کثیفی کار می کنند و باعث شستشو آنها می شوند.

این امکان وجود دارد که یک انتهای مولکول سورفاکتانت جذب آب و انتهای دیگر آن جذب روغن شود. بنابراین ، سورفاکتانت ها، روغن ، کثیفی و سایر ناخالصی های جمع شده در طول روز روی پوست شما را جذب کرده و آنها را می شویند. با توجه به این خواص ، این ماده را می توان در بسیاری از مواد تمیز کننده و شستشوی بدن یافت.

 

امولسیون کننده و تثبیت کننده

 

ستئارات 25 همچنین به عنوان یک امولسیون کننده عمل می کند. برای محصولاتی که هم آب و هم اجزای روغن دارند. به عنوان مثال وقتی روغن به یک فرمول پایه آب اضافه می شود ، به یک امولسیون کننده نیاز است. وقتی آب و روغن با هم مخلوط می شوند ، غالباً با گذشت زمان جدا می شوند و در محصول تقسیم می شوند. برای رفع این مشکل ، می توان یک امولسیون کننده اضافه کرد تا یک امولسیون پایدار تولید کند.

به عنوان یک امولسیون کننده ، ستئارات 25 از یک سر آب دوست و یک سر آبگریز روغن دوست تشکیل شده است. سر آبدوست به فاز آبی و سر آبگریز به فاز روغن هدایت می شود. این ماده با قرار گرفتن در محل اتصال روغن / آب یا هوا / آب ، کشش سطحی را کاهش می دهد ، که یک اثر تثبیت کننده بر روی امولسیون دارد.

 

خطرات

 

CIR ، گروهی که مسئولیت ارزیابی ایمنی مراقبت از پوست و مواد آرایشی را بر عهده دارد ، اطلاعات علمی را بررسی کرده و نتیجه گرفت که مواد تشکیل دهنده این ماده بی خطر هستند.

 

CIR خاطرنشان کرد که از مواد ستئارات نباید روی پوست آسیب دیده استفاده شود. این نتیجه گیری بر اساس تحقیقی انجام شد که در هنگام استفاده از مواد پلی اتیلن گلیکول (PEG) بر روی پوست آسیب دیده بیماران سوختگی ، آسیب ایجاد شد.

از آنجا که مواد تشکیل دهنده این ماده ، اترهای پلی اتیلن گلیکول الکل سیتاریل هستند، CIR توصیه می کند از استفاده مواد تشکیل دهنده ستئارات روی پوست آسیب دیده خودداری کنید.

 

علیرغم تأیید CIR ستئارات اغلب یک ماده “سمی” است که باید از آن اجتناب شود. یک دلیل که شهرت ceteareth-25 شهرت بدی پیدا کرده است به دلیل آلودگی احتمالی با 1،4-دیوکسان است.

این به این دلیل است که روند اتوکسیلاسیون ممکن است منجر به آلودگی با 1،4-دیوکسان شود، یک محصول جانبی بالقوه خطرناک. 1،4-dioxane یک ماده سرطان زای حیوانی است که به راحتی در پوست نفوذ می کند.

 

طبق برنامه ملی سم شناسی ، پیش بینی می شود که 1،4-دیوکسان یک ماده سرطان زا برای انسان باشد.

همچنین با آلرژی های پوستی در ارتباط است. با این وجود ، می توان با استفاده از مراحل تصفیه ، حضور بالقوه 1،4-دیوکسان را کنترل کرد تا قبل از مخلوط کردن ستئارات 25 در فرمول های آرایشی ، آن را از بین ببرد.

 

خصوصیات

 

از لحاظ ظاهری ستئارات 25 گرانول های مایل به زرد هستند. بیشترین مقدار اسید در این محصول 0.5 و حاوی هیدروکسیل است و مقدار هیدروکسیل 40-55 و حداکثر اندازه صابون 1 است.مقدار غلظت مورد نیاز در این ماده در فرمولاسیون پایین است.

 

از ستئارات  به عنوان تر یا مرطوب کننده مورد استفاده است. معمولا این ماده زمانی که با الکل ها و اسید های چرب واکنش میدهد سبب غلیظ تر شدن محلول و به سایر ترکیبات کمک میکند تا در حلال حل شوند.

ستئارات به عنوان استابلایزر غیر یونی در امولسیون آب و روغن است و یکی از اساسی ترین مواد اولیه صنایع آرایشی و بهداشتی است.

 

کاربردها

 

از کاربرد های ستئارات 25 میتوان به موارد زیر اشاره کرد.

رنگ موها.
مرطوب کننده های صورت.
محصولات ضد پیری ، حالت دهنده ها.
پاک کننده ها.
لایه بردار ها.
کرم های آکنه.

دیگر کاربردهای ستئارات 25 :

کرم های پوستی مخصوص شب.
کرم های مرطوب کننده مات کننده.
براق کننده های بدن.
در محصولات اصلاح و دئودورانت ها.
بسته بندی : 25 کیلویی

 

فروش ستئارات 25

 

برای دریافت اطلاعات بیشتر درمورد فروش ستئارات 25 با شماره های 02144182743 و 09026715830 تماس حاصل فرمایید.

Ceteareth 25
Ceteareth 25