• تهران چیتگر خیابان سروناز خیابان گودرزی کوچه هجدهم
  • [email protected]
  • 021-44182743

ستوماکروگل

توضیحات

ستوماکروگل نام تجاری پلی اتیلن گلیکول هگزا دسیل اتر است .ستوماکروگل ظاهری کرم رنگ و مومی دارد .به هنگام گرم شدن به مایع قهوه ای رنگ تبدیل می شود.ستومکروگل سورفاکتانت غیر یونی از خانواده پلی اتیلن گلیکول است.
به عنوان یک ماده حل‌کننده و امولسیون‌ کننده در مواد غذایی، آرایشی و دارویی استفاده می‌گردد.

 

اطلاعات اجمالی :

 

این ماده به عنوان امولسیون ‌کننده O / W برای کرم‌ها و لوسیون‌ها استفاده می‌شود.(C2 H4 ا) nC16H34O نام شیمیایی ستوماکروگل بوده که شامل پلی اتیلن گلیکول ، اتر ، هیدروکسی پلی است.

از این ماده اغلب به عنوان پایه پماد و همچنین به عنوان یک ابزار تحقیقاتی مورد استفاده قرار می گیرد. ستوماکروگول یک نرم کننده یا مرطوب کننده بدون چربی است.برای درمان شرایط پوستی خشک مانند اگزما استفاده می شود.

گاهی اوقات با گلیسرول (یا گلیسیرین) ترکیب می شود. این ماده ظرفیت نگهداری آب در پوست را افزایش می دهد . این باعث افزایش اثر مرطوب كنندگی می شود. از کرم ستوماکروگل نیز به عنوان پایه ای برای تهیه سایر کرم ها استفاده می شود.

 

کاربرد های ستوماکروگل:

 

از این ماده به عنوان پراکنده‌کننده ، تثبیت‌کننده امولسیون و سورفکتانت استفاده می شود. در داروهای ضد عرق و دئودورانت‌ها ، در محصولات برنزه ‌کننده، محصولات مراقبت از بدن، رنگ چشم، مراقبت از پوست ، صورت و گردن، رنگ صورت و لب، پاک‌کننده ‌های صورت، اصلاح‌کننده مو یا موهای زائد و محافظت از آفتاب استفاده می شود.

Cetomacrogol 1000 اتیل آلکیل پلی گلیکول است.
بسیاری از افراد ب خصوص در زمستان از خشکی پوست رنج می‌برند. از آن‌جا که هوای زمستان رطوبت کمی دارد، پوست را خشک می‌کند .این اتفاق باعث ایجاد مشکلات پوستی مانند سفتی، خارش و پوسته پوسته شدن می‌شود.

این مشکلات اغلب در مناطقی رخ می‌دهد که پوست نازک باشد. ستوماکروگول به جلوگیری یا کاهش مشکلات ناشی از خشکی پوست کمک می‌کند.
ستوماکروگل تعادل رطوبت موجود در پوست را احیا کرده و از کم آبی بیشتر جلوگیری می‌کند.

 

فروش ستومکروگل

 

برای خرید ستوماکروگل و دریافت اطلاعات بیشتر ، آنالیز و قیمت با کارشناسان فروش آرکا شیمی گستر سپیدار با شماره های 02144182743 و 09026715830 تماس حاصل فرمایید.
Cetomacrogol
Cetomacrogol