• تهران چیتگر خیابان سروناز خیابان گودرزی کوچه هجدهم
  • [email protected]
  • 021-44182743

سدیم PCA

سدیم PCA

فروش سدیم PCA

 

برای خرید سدیم PCA و دریافت اطلاعات بیشتر با کارشناسان فروش آرکا شیمی گستر سپیدار با شماره های 02144182743 و 09026715830 تماس حاصل فرمایید.

توضیحات

سدیم PCA


سدیم PCA یا سدیم پیرولیدون کربوکسیلیک یک ترکیب شیمیایی با فرمول مولکولی C5H6NNaO3 و وزن مولکولی 151.097 گرم در مول است. نمک سدیم 2- پیرولیدون -5- کربوکسیلیک اسید (PCA).

 

ویژگی :

 

سدیم پیرولیدون کربوکسیلیک نوعی از عوامل مرطوب‌کننده طبیعی است.

سدیم پیرولیدون کربوکسیلیک در سال‌های اخیر به یک ماده مهم افزودنی مهم در مراقبت از پوست و مو تبدیل شده است.


این ماده قدرت آب‌رسان قوی‌تر از گلیسیرین، سوربیتول و پروپاندیول را نشان می‌دهد. این محصول همچنین غیر سمی، غیر تحریک‌کننده و غیر آلرژی است.

سدیم پیرولیدون کربوکسیلیک به عنوان PCA ،5-oxoproline ،pidolic acid یا پیروگلوتامات نیز شناخته می‌شود.


این ماده به عنوان دو آنانیومر مجزا وجود دارد:


(2R) یا D و (2S) یا L. L- یک متابولیت در چرخه گلوتاتیون است. توسط 5-oxoprolinase به گلوتامات تبدیل می‌شود.
L- پیروگلوتامیک اسید از طریق مسیر آرژنین-سیترولین-اورنیتین-گلوتامیک در پوست تولید می‌شود. اسید آزاد ریز نیست.


با این حال، نمک‌های سدیم این اسید نسبت به گلیسیرین دارای ریز سنجی هستند.

بنابراین، فرمولاسیون این اسید به عنوان دفاعی در برابر کمبود آب بدن، برای شرایط پوستی شامل آب‌زدایی پیشنهاد می‌شود.

 

کاربردهای سدیم PCA 

 

سدیم PCA در محصولات زیر استفاده می‌شود:


جوهر و تونر
محصولات چرمی
مواد شیمیایی
کاغذ
رنگ
لوازم آرایشی و محصولات مراقبت شخصی
در مواد آرایشی از آن به عنوان مرطوب‌کننده در صابون‌های مایع، شامپوها و غیره استفاده می‌شود.


سدیم ‌پیرولیدون ‌کربوکسیلات در محصولات مراقبت از مو و مراقبت از پوست با خاصیت بسیار خوبی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

از آنجا که Na-PCA عامل مرطوب‌کننده طبیعی است، خاصیت تصفیه، تحریک‌پذیری و مرطوب‌کنندگی را به شما می‌دهد.


سدیم پیرولیدون کربوکسیلیک محلول در آب است.

این ماده یک مرطوب‌کننده‌ی طبیعی هست. خاصیت تحمل، لطافت و مرطوب‌کننده را به شما می‌دهد.

 

کاربرد در لوازم آرایشی:

 

سدیم پیرولیدون کربوکسیلات یک جزء مهم رقیق‌کننده NMF است.

از این ماده در مرطوب‌کننده پوست استفاده می‌شود.


سدیم پیرولیدون کربوکسیلیک از نظر ریز سنجی و رطوبت‌ساز بسیار عالی است.

محصولات مراقبت از پوست و مو، ضد آفتاب،محصولات آرایشی، از جمله کاربردهای اصلی Na-PCA هستند.

پوست را از باد و سرما محافظت می‌کند.


 

مولکول فیزیولوژیکی

 

PCA یک مولکول فیزیولوژیکی است که در بسیاری از بافت ها وجود دارد. اگرچه 97٪ از کل PCA در اپیدرم یافت می شود ، اسید L-pyrrolidone کربوکسیلیک در اندام های مختلف مانند مغز ، کبد و مایعات بیولوژیکی یافت می شود.

همچنین آنزیم هایی در کبد و کلیه وجود دارد که می توانند PCA تولید کنند.

 

L-PCA یک ماده بیوشیمیایی از ترکیبات فراوان در کلاژن است:

پرولین و هیدروکسی پرولین. پرولین یک آمینو اسید خنثی و غیر ضروری است. با ایجاد انحنای زنجیره پلی پپتیدی نقش مهمی در ساختار پروتئین دارد.


هیدروکسی پرولین مربوط به فرم اکسید شده پرولین است.

همچنین می تواند به عنوان یک اسید آمینه در نظر گرفته شود.اما بر خلاف پرولین وارد سنتز پروتئین نمی شود.

این ماده عمدتا در پروتئین های رشته ای بافت های پیوندی ، به ویژه الاستین و کلاژن یافت می شود.


این اطلاعات به ویژه هنگامی جالب است که بدانیم پرولین و هیدروکسی پرولین در مجموع حدود 21٪ از آمینو اسیدهای سازنده کلاژن را نشان می دهند ، بقیه آنها عمدتا گلایسین (35٪) و آلانین (11٪) هستند.
فراوانی پرولین / هیدروکسی پرولین دلیل پایداری کلاژن است.

 

PCA همچنین پیش ماده اسید γ-aminobutyric acid یا (GABA) است ، مولکولی که در تنظیم آدرنرژیک نقش دارد و باعث آرامش می شود.

عملکرد طبیعی GABA باعث کاهش فعالیت عصبی سلولهای عصبی می شود. با مهار انتقال پیش سیناپسی ، خود را به آن متصل می کند.

 

واسط متابولیکی

 

PCA همچنین می تواند به عنوان یک واسطه متابولیکی در نظر گرفته شود.

زیرا در دو چرخه مهم از نظر فیزیولوژیکی وجود دارد:

the Krebs cycle و  γ-glutamyl cycle

چرخه Krebs چرخه سیتریک یا چرخه تری کربوکسیلیک نیز نامیده می شود.

 

فروش سدیم PCA

 

برای خرید سدیم پیرولیدون کربوکسیلیک و دریافت اطلاعات بیشتر با کارشناسان فروش آرکا شیمی گستر سپیدار با شماره های 02144182743 و 09026715830 تماس حاصل فرمایید.


Sodium pyrrolidone carboxylic acid
Sodium pyrrolidone carboxylic acid