• تهران چیتگر خیابان سروناز خیابان گودرزی کوچه هجدهم
  • [email protected]
  • 021-44182743

فروش ستیل الکل

فروش ستیل الکل

فروش ستیل الکل

 

برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد فروش ستیل الکل با شماره های 02144182743 و 09026715830 تماس حاصل فرمایید.

توضیحات

فروش ستیل الکل


فروش ستیل الکل به عنوان 1-hexadecanol یا palmityl نیز شناخته می شود. یک ترکیب شیمیایی با شناسه پاب‌کم ۲۶۸۲ است. شکل ظاهری این ترکیب، بلورهای سفید است.این ماده از روغن های گیاهی مانند روغن نخل یا نارگیل گرفته می شود.

 

معرفی :

 

فروش ستیل الکل در محصولات مراقبت شخصی مانند لوسیون ها و کرم های پوستی ،  به عنوان یک ماده ضخیم کننده و امولسیون کننده عمل می کند تا از جدا شدن مواد محصول جلوگیری کند.

 

از آنجا که این ماده در دمای بالاتر از متوسط دمای بدن انسان ذوب می شود ، در محصولات آرایشی مانند رژ لب مفید است و به چسبیدن رنگ لب به پوست کمک می کند.

 

فروش ستیل الکل یک ماده افزودنی غذایی چند منظوره است که به عنوان یک ماده طعم دهنده استفاده می شود.

به عنوان مثال، فروش ستیل الکل یکی از عناصر تشکیل دهنده حروف یا تصاویر رنگی روی برخی از انواع آب نبات یا آدامس است.

 

در کاربردهای صنعتی، فروش ستیل الکل ماده اصلی تولید سوخت ، واسط های شیمیایی و نرم کننده ها است.

به عنوان روان کننده مهره ها و پیچ و مهره ها در صنایع استفاده می شود.

 

کشف :

 

ستیل الکل در سال 1817 توسط میشل شورول ، شیمی دان فرانسوی کشف شد.

این ماده هنگامی که اسپرماستی، ماده مومی حاصل از روغن اسپرم نهنگ را با هیدروکسید پتاسیم گرم می کرد ، کشف شد.

پس از خنک شدن، پوسته های این ماده پشت سر گذاشته می شود.

بنابراین ، نام ستیل از روغن نهنگی گرفته می شود که برای اولین بار از آن جدا شده است.

 

با این حال، از آنجا که نهنگ ها در معرض در معرض انقراض قرار دارند ، این ماده دیگر از روغن اسپرم نهنگ حاصل نمی شود.

تولید مدرن این ماده با استفاده از روغن پالم است.


به همین دلیل است که از این ماده به عنوان الکل پالمیتیل نیز یاد می شود.

فروش ستیل الکل همچنین می تواند از محصولات جانبی صنعت نفت حاصل شود. این ماده به شکل یک جامد سفید و مومی شکل در می آید.

 

طبقه بندی CETYL ALCOHOL  

 

نرم کننده
امولسیون کننده
تثبیت کننده امولسیون
تقویت فوم
سورفاکتانت
کنترل ویسکوزیته

 

مصارف ستیل الکل :

 

فروش ستیل الکل در محصولات آرایشی و مراقبت از پوست عملکرد بسیاری دارد.

از جمله استفاده به عنوان نرم کننده ، امولسیون کننده ، غلیظ کننده و سورفاکتانت.

 

نرم کننده

 

به عنوان نرم کننده، توانایی نرم و لطیف کردن پوست را دارد ، که به کاهش خشکی پوست کمک می کند.

نرم کننده ها همچنین عوامل انسداد رطوبت پوست هستند.

به این معنی که آنها یک لایه محافظتی ایجاد می کنند تا به جلوگیری از هدر رفتن آب از پوست کمک کند.

 

آبرسانی

 

این ماده به عنوان نرم کننده ، به صورت موضعی استفاده می شود ، توانایی نرمی و تسکین پوست را دارد.

اسیدهای چرب سازنده این ماده موانعی بر روی پوست ایجاد می کند.

رطوبت را در حالی که هوا و سایر عناصر محیطی را از بدن دور نگه می دارد ، مهر و موم می کند.

 

بنابراین، از این ماده می توان در کرم ها ، لوسیون ها و پمادهایی که برای بهبود خشکی پوست و پوسته پوسته شدن استفاده کرد.

نرم کننده ها به حفظ مانع طبیعی پوست کمک می کنند که برای سلامت پوست حیاتی است.

اختلال در سد طبیعی پوست با بیماری هایی مانند اگزما ، درماتیت و پسوریازیس مرتبط است.

 

غلیظ کنندگی

 

فروش ستیل الکل به عنوان یک ماده غلیظ کننده مورد استفاده است.

مواد غلیظ کننده باعث بهبود قوام ، ویسکوزیته یا چسبندگی پوست می شوند.


اصطلاح ویسکوزیته با مفهوم “ضخامت” مطابقت دارد.

بنابراین ، از این ماده می توان برای غلیظ کردن فرمول ها استفاده کرد.

 

سورفاکتانت

 

این ماده همچنین به عنوان یک سورفاکتانت عمل می کند.

سورفاکتانت عامل فعال سطح است. سورفاکتانت ها ترکیباتی هستند که کشش سطحی بین دو ماده را کاهش می دهند.

 

کار دیگر سورفاکتانت ها چربی زدایی و امولسیون سازی روغن ها و چربی ها و تعلیق کثیفی ها است که باعث می شود آنها شسته شوند.

این ماده برای از بین بردن ناخالصی های پوست بسیار عالی است و اجازه می دهد آنها را پاک کنید.

 

این امکان وجود دارد که انتهای مولکول سورفاکتانت جذب آب می شود و انتهای دیگر آن جذب روغن شود.

بنابراین، سورفاکتانت ها روغن ، کثیفی و سایر ناخالصی های جمع شده در طول روز روی پوست شما را جذب می کنند.

 

با توجه به این خواص، این ماده را می توان در بسیاری از مواد شوینده و شستشوی بدن یافت.

این ماده همچنین باعث افزایش کف سازی می شود.

 

کاربرد ها :

 

فروش ستیل الکل در صنایع آرایشی

 

به عنوان مایع ساز در شامپوها ، یا به عنوان نرم کننده ، امولسیون کننده.

ماده ضخیم کننده در ساخت کرم ها و لوسیون های پوست.

به عنوان یک ماده فعال کننده غیر یونی در کاربردهای امولسیون.

 

ستیل الکل در محصولات مراقبت شخصی

 

در لوسیون ها و کرم های پوستی این ماده به عنوان یک ماده ضخیم کننده و امولسیون کننده عمل می کند.

در محصولات آرایشی مانند رژ لب مفید است و به چسبیدن رژ لب.

در محصولات مراقبت شخصی مانند مایع ساز در شامپوها ، یا به عنوان نرم کننده ، امولسیون کننده یا ماده ضخیم کننده.

 

در ساخت کرم ها و لوسیون های پوست استفاده می شود.

 

از هگزا دکانول در افزودنی غذایی.

 

به عنوان یک ماده طعم دهنده یا در تزیینات غذایی استفاده می شود.

از عناصر تشکیل دهنده حروف یا تصاویر رنگی روی برخی از انواع آب نبات یا آدامس است.

 

از هگزا دکانول کاربردهای صنعتی.

 

این الکل ماده اصلی تولید سوخت واسطه های شیمیایی و نرم کننده ها است.

به عنوان روان کننده پیچ و مهره ها در کاربردهای تولیدی استفاده می شود.

 

نکات ایمنی

 

برای نزدیک به 30 سال، ستیل الکل برای استفاده به عنوان مواد آرایشی بی خطر عنوان شد.

در سال 2005 ، CIR داده های جدید موجود را مورد بررسی قرار داد. نتیجه گیری اصلی ایمنی خود را دوباره تأیید کرد.

 

درصد کمی از افراد ممکن است در اثر قرار گرفتن در معرض مواد امولسیون کننده  در لوسیون ها یا کرم ها ، حساسیت تماسی (پوست قرمز یا ملتهب) را تجربه کنند.

 

سازمان غذا و داروی ایالات متحده (FDA) معتقد است که از این ماده می توان به عنوان یک افزودنی غذایی استفاده کرد.

 

تفاوت الکل سیتاریل با ستیل الکل چیست؟

 

ستیل الکل از ترکیبات الکل سیتاریل است که مخلوطی از ستیل الکل و الکل استئاریل است.

محصولاتی که دارای برچسب “بدون الکل” هستند ممکن است حاوی ستیل الکل یا الکل های چرب دیگری مانند استئاریل ، ستئاریل یا الکل لانولین باشند.

 

اصطلاح “الکل” ، که به خودی خود استفاده می شود ، به طور کلی به اتانول اشاره دارد. (همچنین به عنوان الکل اتیل یا الکل دانه نیز شناخته می شود.)

 

فروش ستیل الکل

 

برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد فروش ستیل الکل با شماره های 02144182743 و 09026715830 تماس حاصل فرمایید.


محصول : سوریاکم مالزی
بسته بندی : 25 کیلویی


Cetyl alcohol
Cetyl alcohol