• تهران چیتگر خیابان سروناز خیابان گودرزی کوچه هجدهم
  • [email protected]
  • 021-44182743

فروش سیکلوپنتاسیلوکسان

توضیحات

فروش سیکلوپنتاسیلوکسان

فروش سیکلوپنتاسیلوکسان را با نام Decamethylcyclopentasiloxane نیز می شناسند . فروش سیکلوپنتاسیلوکسان در ضد رسوب ، روغن حمام ، دئودورانت ها ، کرم مراقبت پوست ، لوسیون ها و محصولات اصلاح ، همچنین لاک ناخن کاربرد دارد. سیکلوپنتاسیلوکسان، بی رنگ، بی بو و غیر چرب است.

فرمول مولکولی : C۱۰H۳۰O۵Si۵
جرم مولی : ۳۷۰,۷۷gr/mol
نقطه ذوب : ۴۴ºC-
نقطه جوش : ۹۰ºC
انحلال ‌پذیری : در آب مخلوط
شکل ظاهری : مایع بی ‌رنگ

ویژگی ها :

فروش سیکلوپنتاسیلوکسان به پوست جذب نمی شود . به سرعت از روی پوست تبخیر می شود. این ویژگی آن را یک ماده مفید در محصولات آرایشی می کند که نیاز به خشک شدن سریع دارند.
سیلوکسان ها در بسیاری از محصولات مراقبت از مو و استفاده میشود. پوست و مو را نرم، ابریشمی و مرطوب می کند.

سیکلوپنتاسیلوکسان همچنین خواص روانکاری دارد. این خاصیت باعث می شود احساس ابریشمی به پوست و مو اعمال شود .این ماده به علت توانایی تبخیر و خشک شدن سریع شناخته شده است.

سیکلوپنتاسیلوکسان آب را دفع می کند و به آسانی می شکنند. به همین دلیل آنها معمولا به عنوان یک عنصر در روان کننده ها و سیلانت ها استفاده می شوند. سیلیکون ها یک مانع محافظ روی پوست و مو ایجاد می کنند.

این قابلیت باعث می شود از شکستگی مو جلوگیری شود و همچنین باعث کاهش جوش می شود. سیكلوپنتاسیلوکسان را می توان در طیف گسترده ای از محصولات مراقبت شخصی یافت.

کاربرد ها:


از کاربردهای فروش سیکلوپنتاسیلوکسان میتوان به موارد زیر اشاره کرد.

کرم‌ها و لوسیون‌ها
کرم‌های ضد پیری
کرم‌های ضد آفتاب
انواع شامپو ها و نرم‌کننده ها
ضد عرق‌ها و اسپری‌های مو
دئودرانت
سایه چشم
رژ لب
ریمل ضد آب
مرطوب کننده ها
ژل مو

محصول : چین
بسته بندی : بشکه 190 کیلویی

فروش سیکلوپنتاسیلوکسان :

برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد فروش سیکلوپنتاسیلوکسان با شماره های 02144182743 و 09026715830 تماس حاصل فرمایید.

Decamethylcyclopentasiloxane
Decamethylcyclopentasiloxane