• تهران چیتگر خیابان سروناز خیابان گودرزی کوچه هجدهم
  • [email protected]
  • 021-44182743

فروش پروپیلن کربنات

توضیحات

فروش پروپیلن کربنات

 

فروش پروپیلن کربنات Propylene carbonate با فرمول شیمیایی C4H6O3 یک ترکیب شیمیایی با شناسه پاب‌کم 7924 است. جرم مولی پروپیلن کربنات 102.09 g/mol می‌باشد.


فروش پروپیلن کربنات به عنوان یک حلال، بدون حل شدن و تعلیق سایر مواد به فرمولاسیون کمک می کند.

فروش پروپیلن کربنات نه تنها میزان تبخیر سمیت و معافیت ترکیبات آلی فرار پایینی دارد دارای مزایای دیگری نیز می باشد:

روانکاری را بهبود می بخشد.
از نظر شیمیایی پایدار است.
یکی از گزینه های مقرون به صرفه برای روکش سیم ها است.

پروپیلن کربنات چیست؟

 

پروپیلن گلیکول یک الکل کوچک و محلول در آب است.

ماده ای بسیار رایج در لوازم آرایشی و محصولات مراقبت شخصی است.

این یک محصول مصنوعی است که از هیدراتاسیون پروپیلن اکسید حاصل از فرآورده های نفتی بدست می آید.

بنابراین، فروش پروپیلن کربنات را می توان یک محصول مشتق شده از نفت نیز دانست. کربنات پروپیلن مایعی بی رنگ و بدون بو است.

بعلاوه ، برای استفاده در صنایع آرایشی و بهداشتی، فروش پروپیلن کربنات را می توان در برخی از چسب ها و مواد پاک کننده رنگ یافت.

این ماده همچنین به عنوان نرم کننده استفاده می شود.

به این معنی که باعث افزایش انعطاف پذیری یا کاهش ویسکوزیته ماده می شود.

فروش پروپیلن کربنات امکان توزیع یکنواخت همه مواد در فرم آرایشی را فراهم می کند و قوام مناسبی برای محصول ایجاد می کند.

چرا از پروپیلن کربنات استفاده می شود؟

 

در محصولات آرایشی و مراقبت از پوست، در درجه اول از فروش پروپیلن کربنات به عنوان یک حلال استفاده می شود.

این ماده معمولاً در غلظت هایی از کمتر از 0.1٪ تا 5٪ استفاده می شود.

فروش پروپیلن کربنات در فرمول های آرایشی، در درجه اول رژ لب، سایه چشم و ریمل و همچنین در محصولات پاک کننده پوست استفاده می شود.

ضخامت :

 

علاوه بر این ، از این حلال برای نازک کردن فرمولها و کاهش ویسکوزیته استفاده می شود.

اصطلاح ویسکوزیته با مفهوم “ضخامت” مطابقت دارد.

کاهش ویسکوزیته فرمولاسیون باعث پخش شدن محصول در هنگام استفاده روی پوست یا مو می شود.

حلال ها همچنین می توانند با افزایش جذب از طریق پوست ، اثر مواد فعال را در فرمولاسیون محصول افزایش دهند.

خواص شیمیایی :

 

فروش پروپیلن کربنات یک مایع شفاف ف بی رنگ ، متحرک و با بوی کم است.
فروش پروپیلن کربنات به عنوان یک کمک دارویی و عامل ژل ساز و در واکنش های شیمیایی به عنوان حلال ، پلاستیک ساز یا رقیق کننده استفاده کرد.

روش تولید

 

ممکن است با واکنش بی کربنات سدیم با پروپیلن کلرو هیدرین تهیه شود.

در کاربرد های دارویی فروش پروپیلن کربنات به عنوان یک حلال در فرمولاسیون دارویی خوراکی و موضعی مورد استفاده قرار می گیرد.

در کاربردهای موضعی ، از فروش پروپیلن کربنات در ترکیب با پروپیلن گلایکول به عنوان حلال کور تیکواستروئید ها استفاده شده است.

برای فرمولاسیون ها با دوز کم دارویی فعال ، مقدار یک نواختی از دارو با حل کردن دارو در فروش پروپیلن کربنات و سپس پاشیدن این محلول به یک ناقل جامد به مانند قند فشرده به دست می اید.

این قند ممکن است بعدا در کپسول های سخت ژلاتینی پر شود.

این ماده ممکن است علاوه بر این به عنوان یک حلال در دمای اتاق و درجه حرارت بالا برای بسیاری از پلیمر ها و پلاستیک ساز های مبتنی بر سلولز مورد استفاده قرار گیرد. فروش پروپیلن کربنات در صنایع آرایشی مورد استفاده قرار می گیرد.

کاربردها :

 

فرمولاسیون آرایشی.
رژ لب ، سایه چشم و ریمل.
محصولات پاک کننده پوست.
صفحه مدار و پاک کننده های الکترونیکی. (Pure Grades)
تمیز کنندگی پلی یورتان.
پاک کننده کاربراتور.
تمیزکنندگی پلیمر / رزین.
پاک کننده جوهر.
تمیز کنندگی پلی استر غیراشباع .
تمیز کنندگی صنعتی.
تمیز کردن قطعات استریولیتوگرافی.

شرایط نگهداری :

 

فروش پروپیلن کربنات و محلول های آبی آن پایدار هستند. اما ممکن است در حضور اسید ها یا پایه ها یا با گرم شدن از بین بروند.
در محفظه کاملا بسته و در یک مکان خشک و خنک نگهداری کنید.

فروش پروپیلن کربنات یک حلال قطبی شفاف و بی بو با نقطه جوش بالا می باشد که از پروپیلن گلایکول به دست می آید.

فروش پروپیلن کربنات عمدتا به عنوان حلال قوی در کاربردهای متنوعی از قبیل چسب و پاک کننده رنگ به کار می رود.
همچنین این ماده در صنایع آرایشی بهداشتی نیز در مواردی از قبیل لاک پاک کن استفاده می شود.

ناسازگاری

 

این ماده با حضور اسید ها و پایه های قوی هیدرولیز می شود و عمدتا پروپیلن اکسید و دی اکسید کربن تشکیل می دهند.

پروپیلن کربنات همچنین می تواند با آمین های اولیه و ثانویه برای تولید کاربامات واکنش نشان دهد.

ایمنی :

 

ایمنی این ماده توسط گروه تخصصی بررسی مواد آرایشی و بهداشتی ارزیابی شده است. گروهی که ایمنی مراقبت از پوست و محصولات آرایشی را ارزیابی می کنند.

در مطالعات بالینی مشخص شد که این ماده رقیق نشده به طور متوسط برای چشم و پوست تحریک کننده است.

اما در اثر استنشاق، این ماده غیر سمی است.

محصولات حاوی حداکثر 20٪ از این ماده برای پوست انسان تحریک کننده است.

با این حال، آنها حساسیت زا ، غیر سمی و غیر حساس به نور بودند.

البته این غلظت بسیار بیشتر از غلظت هایی است که به طور معمول در فرمولاسیون های آرایشی استفاده می شود.

این ماده به عنوان یک ماده آرایشی در روشهای کنونی استفاده و غلظت، بی خطر معرفی شد.

فروش پروپیلن کربنات

 

برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد فروش پروپیلن کربنات با شماره های 02144182743 و 09026715830 تماس حاصل فرمایید.

Propylene carbonate
Propylene carbonate