• تهران چیتگر خیابان سروناز خیابان گودرزی کوچه هجدهم
  • [email protected]
  • 021-44182743

پلی کواترنیوم 10

توضیحات

پلی کواترنیوم 10 Polyquaternium 10 حالت دهنده کاتیونی به شکل کمپلکس و یک پودر گرانول سفید با بوی آمین است. این ماده پروتئین های آسیب دیده را ترمیم می کند. هنگامی که در محصولات مراقبت از مو استفاده می شود،  می تواند الکتریسیته ساکن را کاهش دهد.

 

معرفی

 

پلی کواترنیوم ده در تولید محصولات مراقبت از مو، لوسیون و لوازم آرایشی به عنوان حالت دهنده، حجم دهنده و نرم کننده استفاده می شود.

 

پلی کواترنیوم از هیدروکسی اتیل سلولز مشتق می گردد. باعث رطوبت رسانی به مو گشته و سبب شانه خوری بهتر مو در حالت خیس و خشک می گردد.

از شکنندگی مو جلوگیری نموده و براقی و شفافیت مو را افزایش داده و باعث حالت ابریشمی مو می گردد. در مورد موهای مجعد و خشک، باعث حالت پذیری بهتر آنها می گردد و از ایجاد الکتریسیته ساکن و پرواز موها جلوگیری می نماید.

پلی کواترنیوم 10 و پلی کواترنیوم 7 از پلیمرهای پرمصرف در شامپوهای تجاری هستند. هر دوی این پلیمرها بار منفی با سورفکتانت آنیونی اضافی را تشکیل می دهند. در نتیجه باعث کاهش رسوب در مو می شوند. میزان این اثر به آنیون خاص مورد استفاده و نسبت سورفاکتانت آنیونی بستگی دارد.

 

تولید پلی کواترنیوم 10

 

روش تولید پلی کواترنیوم ده شامل مراحل زیر است.

تهیه عامل اتری کننده کاتیونی و نیز تولید پلی اکسترونوم 10 به وسیله واکنش بین عامل اتری کننده کاتیونی و هیدروکسی اتیل سلولز.

 

روش آماده سازی عامل اتری کننده کاتیونی (ETA) شامل این مراحل است. ابتدا عامل اتری کننده کاتیونی با واکنش بین اپوکسی کلروپروپان و تری متیل آمین تولید می گردد. پس از آن محصول به دست آمده شستشو و خشک می شود تا عامل اتری کننده ی کاتیونی به دست آید.

 

عامل اتری کننده کاتیونی همچنین شامل گام پالایش پس از خشک کردن عامل اتری کننده کاتیونی نیز هست.

در مرحله پالایش به وسیله ساکشن به مدت 2-3 ساعت در 30- 50 درجه ی سانتیگراد در محیط خلاء 0.1- تا 0.081- مگا پاسکال و در سرعت هم زدن r / min 40 -50 عملیات فیلتر کردن انجام می شود.

 

پلی کواترنیوم ده دارای کيفيت بسيار خوب و عبور نور بسیار بالا (در حدود 97.5 تا 99.5 درصد) و محتوای خاکستری آن بیش از 3 درصد نیست.

 

ساختار پلی کواترنیوم 10
ساختار پلی کواترنیوم 10

ویژگی ها

 

از ویژگی های پلی کواترنیوم 10 میتوان به موارد زیر اشاره کرد.

محلول در آب.
قابلیت ترمیم شکاف های انتهای مو.
عدم ایجاد سوزش و خارش در چشم.
بهبود بخشیدن فرهای ریز مو.
تشکیل غشاء نازک (Film Format) شفاف پیوسته و غیر چسبنده بر روی تار های مو.
شانه خوری عالی مو در حالت مرطوب.

 

دیگر ویژگی های پلی کواترنیوم 10:

بهبود بخشیدن ظاهر موی آسیب دیده.
افزایش قابلیت شکل گیری مو.
کاهش اثرات سوزش و خارش مواد فعال سطحی.
بالا بردن کارآیی مواد جاذب UV.
قابلیت کاربرد در محصولات شفاف.
قابلیت سازگاری با محدوده وسیعی از مواد فعال سطحی.

 

فروش پلی کواترنیوم 10

 

برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد فروش پلی کواترنیوم 10 با شماره های 02144182743 و 09026715830 تماس حاصل فرمایید.

Polyquaternium 10
Polyquaternium 10