کاربرد گلیسیرین چیست و خواص آن برای پوست و مو

کاربرد گلیسیرین چیست و خواص آن برای پوست و مو

کاربرد گلیسیرین

 

گلیسیرین

 

گلیسیرین یا گلیسرول یک ترکیب پلیول ساده است. این مایعی با طعم شیرین، بی رنگ، بی بو، غیر سمی و چسبناک است که به طور گسترده در فرمولاسیون های دارویی استفاده می شود.

گلیسرول دارای سه گروه هیدروکسیل است که مسئول حلالیت در آب و ماهیت هیگروسکوپیک آن است. ستون فقرات گلیسرول برای تمام لیپیدهایی که به عنوان تری گلیسیرید شناخته می شوند، مرکزی است.

 

اخیراً مشخص شده است که گلیسیرین خالص بلوغ سلولی را تسریع کرده و التهاب را سرکوب می کند. گلیسیرین جزء اصلی بسیاری از صابون های گران قیمت است. گلیسیرین ناخالص به عنوان محصول جانبی تولید سوخت زیستی تولید می شود. این شکل خام بیشتر به عنوان یک محصول ضایعاتی در نظر گرفته می شود و به طور کلی دفع یا سوزانده می شود.

 

گلیسیرین چیست و از کجا تهیه کنیم؟
گلیسیرین چیست و از کجا تهیه کنیم؟

 

گلیسیرین به عنوان یک مرطوب کننده شناخته می شود. این بدان معنی است که رطوبت را از هوا به لایه بالایی پوست می کشد و هیدراتاسیون را بهبود می بخشد. و از آنجایی که گلیسرول وزن مولکولی پایینی دارد، قادر است عمیقاً در پوست شما جذب شود تا رطوبت را در سراسر پوست شما فراهم کند.

 

خواص مرطوب کننده گلیسیرین به آن قدرت زیادی برای مبارزه با خشکی پوست می دهد. به جبران سریع آبرسانی کمک می کند و می تواند پوست خشک، ترک خورده و کدر را بدون احساس سنگینی بهبود بخشد. هنگامی که با مواد انسدادی مانند کره انبه همراه شود، قدرت مرطوب کنندگی این ماده حتی طولانی تر خواهد بود.

 

با این حال، گلیسرول فقط یک مرطوب کننده معمولی نیست. طبق یک مطالعه، از بین تمام مرطوب‌کننده‌های آزمایش‌شده، این ماده مؤثرتر بود و موادی مانند هیالورونیک اسید، آلفا هیدروکسی اسیدها و پروپیلن گلیکول را شکست داد. گلیسیرین از فاکتور مرطوب کننده طبیعی (NMF) پوست تقلید می کند که به جلوگیری از کم آبی پوست کمک می کند.

 

این ماده دارای خاصیت نرم کنندگی است که پوست را نرم می کند. گلیسرول علاوه بر اینکه به عنوان یک مرطوب کننده عمل می کند، دارای خواص نرم کنندگی است که به صاف و نرم شدن پوست کمک می کند.

در حالی که سایر نرم‌کننده‌ها معمولاً این کار را از طریق محتوای اسیدهای چرب خود انجام می‌دهند. این ماده عمدتاً با بهبود هیدراتاسیون پوست و عملکرد مانع پوست عمل می‌کند.

 

همچنین برخی تحقیقات وجود دارد که نشان می دهد این ماده برای انتقال و فعالیت پروتئینی به نام آکواپورین-3 (AQP3) مهم است. آکواپورین ها پروتئین های کوچکی هستند که جریان آب را به داخل و خارج سلول ها تنظیم می کنند.

AQP3 آکواپورین اصلی موجود در لایه بیرونی پوست شما (اپیدرم) است و نقش کلیدی در عملکرد سلول های پوست، از جمله آبرسانی و بهبود زخم ایفا می کند.

محققان بر این باورند که با پشتیبانی از عملکرد AQP3، گلیسرول می تواند به حفظ پوست شما کمک کند تا احساس نرمی، لطافت و آبرسانی خوبی داشته باشید، حتی اگر هوای اطراف شما خشک باشد.

 

کاربرد های گلیسیرین

 

گلیسیرین خالص یا گلیسرول کاربردهای گسترده ای در صنایع غذایی، دارویی، پزشکی و مراقبت های شخصی و همچنین مصارف صنعتی و علمی دارد.

در غذاها و نوشیدنی ها، گلیسیرین به عنوان یک مرطوب کننده، حلال و شیرین کننده مصنوعی عمل می کند. همچنین به عنوان پرکننده در غذاهای کم چرب و به عنوان عامل غلیظ کننده در لیکور استفاده می شود.

 

گلیسرول در آماده سازی های پزشکی، دارویی و مراقبت های شخصی عمدتاً به عنوان وسیله ای برای بهبود صافی، روان کننده و به عنوان یک مرطوب کننده استفاده می شود.

این ماده در ایمونوتراپی های آلرژی زا، شربت های سرفه، اکسیرها و خلط آورها، خمیر دندان، دهان شویه ها، محصولات مراقبت از پوست، کرم اصلاح، محصولات مراقبت از مو، صابون های گلیسیرین و روان کننده های شخصی مبتنی بر آب یافت می شود. نیتروگلیسیرین رایج ترین درمان برای آنژین مزمن، درد قفسه سینه ناشی از بیماری قلبی است.

 

گلیسیرین برای پوست
گلیسیرین برای پوست

 

گلیسرول خالص یا تقریبا خالص موضعی، یک درمان موثر برای پسوریازیس، سوختگی، گزش، بریدگی، بثورات، زخم بستر و پینه است.

می توان از آن به صورت خوراکی برای از بین بردن بوی بد دهان استفاده کرد، زیرا یک ماده خشک کننده باکتریایی تماسی است. همین ویژگی آن را برای بیماری پریودنتال بسیار مفید می کند. به سرعت به بیوفیلم نفوذ می کند و کلنی های باکتریایی را از بین می برد.

 

کاربرد گلیسیرین برای پوست

 

روغن های گیاهی در مراقبت از پوست تاثیر زیادی دارند، اما جایگزین آنها می تواند گلیسرول باشد. شاید شما پوست چرب دارید و به طور کلی دوست ندارید روغن‌ها را بر روی پوست و موی خود استفاده کنید.

 

فواید گلیسیرین برای پوست بسیار شبیه به روغن هایی مانند روغن آرگان است. گلیسرول جزئی از چربی و روغن های طبیعی است و هنگام تولید از اسیدهای چرب روغن جدا می شود. این امر باعث می‌شود گلیسرول یک ماده عالی برای سرم‌های غیر چرب و در عین حال آب‌رسان باشد.

همچنین می‌تواند یک پاک‌کننده صورت و آب‌رسان باشد تا از خشکی پوست‌تان جلوگیری کند، بدون اینکه مانند روغن های آرایشی سنگین باشد یا منافذ را مسدود کند.

 

البته، در مواقعی از سال که پوست شما تشنه تغذیه غنی روغن های گیاهی است، گلیسرول را می توان با آنها در فرمولی ترکیب کرد که به طور طبیعی قدرت مرطوب کنندگی زیادی را ارائه می دهد.

یکی از بهترین مزایای گلیسیرین برای پوست، توانایی آن در بهبود عملکرد سد پوستی است.

سد طبیعی پوست شما از لایه هایی تشکیل شده است. لایه بیرونی محافظ ترین لایه است و در حالت ایده آل باید رطوبت را در پوست شما حفظ کند و در عین حال از سموم، از جمله رادیکال های آزاد نیز جلوگیری کند.

 

برای انجام این کار، سد پوست شما تقریباً مانند یک دیوار آجری با سلول‌های انعطاف‌پذیر به نام کورنئوسیت‌ها (آجرها) ساخته شده است که توسط یک مخلوط لیپیدی (ملات) در کنار هم نگه داشته می‌شوند.

پوست به مرور زمان در معرض عوامل استرس زا قرار می گیرد و سد پوستی شما به خطر می افتد. این بدان معنی است که زمان سخت تری برای حفظ آبرسانی خواهد داشت و پوست شما را در برابر تحریک، حساسیت و مشکلات مختلف پوستی باز می کند.

 

مواد مختلفی وجود دارند که می توانند به ترمیم سد پوستی شما کمک کنند و گلیسیرین یکی از آنهاست. در واقع، نه تنها عملکرد بهتر سد پوست را به طور کلی بهبود می بخشد، بلکه به محافظت از پوست شما در برابر محرک هایی که ممکن است آسیب بیشتری ایجاد کنند، کمک می کند.

 

گلیسیرین و بهبود زخم

 

گلیسیرین برای بهبود زخم موثر است. از پماد پایه گلیسرول برای درمان زخم های پوستی استفاده می شود. این پماد نه تنها زخم را بهبود می بخشد، بلکه علائمی مانند درد، سفتی، پوسته پوسته شدن و سوزش را کاهش می دهد.

همچنین خشکی، ترک خوردگی و تورم بعد از جراحی نیز کاهش می یابد.

مقادیر کم گلیسرول نیز می تواند به ترمیم پوست آسیب دیده کمک کند، به خصوص زمانی که با سایر مواد مغذی ترکیب شود.

 

جالب اینجاست که برخی تحقیقات حتی کشف کرده اند که گلیسیرین دارای خواص ضد میکروبی است که می تواند بخشی از توانایی آن در بهبود زخم را توضیح دهد. اما تحقیقات هنوز روشن نکرده است که آیا این خواص به محصولات مراقبت از پوست کمک می کند یا خیر.

 

گلیسیرین و لایه برداری پوست

 

گلیسیرین لایه برداری پوست را افزایش می دهد تا پوست روشن تر به نظر برسد. گلیسرول به تنهایی یک لایه بردار نیست، اما ممکن است به تقویت اثرات لایه بردارهای دیگر کمک کند.

لایه برداری چیزی است که در لایه بیرونی پوست شما اتفاق می افتد و شامل حذف سلول های مرده پوست می شود. با حذف این سلول های مرده، تولید سلول های جدید پوست اتفاق می افتد و پوست کدر شروع به بازیابی درخشش طبیعی خود می کند.

 

از آنجایی که گلیسرول باعث نرم شدن و بازگرداندن رطوبت به لایه بیرونی پوست می شود، کل فرآیند لایه برداری را آسان می کند. این به نوبه خود می تواند با جلسات لایه برداری کمتر به پوستی روشن تر تبدیل شود.

 

گلیسیرین و آبرسانی به پوست

 

با توجه به ماهیت آبرسان و تسکین دهنده گلیسرول، به درمان مشکلات پوستی مانند درماتیت و اگزما کمک می کند. این ماده به درمان مشکلات مربوط به خشکی، تحریک و التهاب پوست کمک می کند.

در یک ارزیابی بالینی، یک کرم پایه گلیسیرین به مدت چهار هفته توسط شرکت کنندگان مبتلا به درماتیت آتوپیک استفاده شد. نتایج بسیار مثبت بود و نشان داد که کرم گلیسیرین، آبرسانی را بهبود می بخشد و عملکرد سد پوست را بازیابی می کند. همچنین به مرور زمان اریتم (قرمزی/تحریک) را بهبود بخشید.

 

کرم های مبتنی بر گلیسیرین برای تسکین پوست خشک مرتبط با اگزما مفید است. در حالی که آزمایشات بالینی بیشتری برای کشف کامل پتانسیل گلیسرول برای کاهش اگزما و درماتیت مورد نیاز است، اما نتایج تاکنون بسیار چشمگیر بوده است.

همچنین گلیسیرین یک ماده مرطوب کننده عالی برای پوست های مستعد آکنه است. اما این ماده به تنهایی به طور فعال با آکنه مبارزه نمی کند.

 

گلیسیرین برای انواع پوست

 

گلیسیرین از چربی های حیوانی یا گیاهی تهیه میشود و همچنین می تواند به صورت مصنوعی تولید شود. گلیسیرین مصنوعی از نفت مشتق می شود، در حالی که نسخه حیوانی آن معمولاً از گوشت گوسفند یا چربی گوشت گاو (yuck) تهیه می شود.

توصیه می شود همیشه به دنبال محصولات ساخته شده با گلیسیرین گیاهی باشید که از روغن های گیاهی مشتق شده است. تا حد امکان از گلیسیرین ارگانیک استفاده کنید. گلیسرول گیاهی معمولاً از روغن سویا، نخل و یا نارگیل تهیه می شود.

 

واقعاً هیچ نوع پوستی وجود ندارد که نتواند از گلیسرول بهره مند شود. این یک ماده غیر تحریک کننده است که برای پوست های حساس مناسب است و حتی در طول زمان به بهبود حساسیت کمک میکند. گلیسرول نیز غیرحساسیت زا و بی بو است، بنابراین لازم نیست نگران واکنش های مربوط به عطر آن باشید.

 

برای پوست‌های خشک، گلیسیرین به جذب رطوبت مورد نیاز پوست کمک می‌کند، اگرچه زمانی که با روغن‌های گیاهی یا کره‌ها ترکیب می‌شود، این رطوبت را واقعاً حفظ می‌کند.

با وجود این اثرات مرطوب کننده، گلیسیرین برای پوست شما سبک است، غیر چرب است و منافذ را مسدود نمی کند. این باعث می شود که برای پوست های چرب یا مختلط مفید باشد که هر دو به آبرسانی نیز نیاز دارند!

توجه: واکنش های آلرژیک به گلیسیرین رقیق شده بسیار نادر اما ممکن است. اگر نگران هستید، قبل از استفاده از یک محصول حاوی گلیسیرین، پچ تست را انجام دهید.

 

کاهش چین و چروک با گلیسیرین

 

اگر می خواهید خطوط ریز، چین و چروک ها و لکه های تیره را از بین ببرید و در عین حال از مزایای آبرسانی برای پوست نیز بهره مند شوید، می توانید از محصولات حاوی گلیسیرین استفاده کنید.

پاک کننده های صورت به طور موثر پوست را بدون از بین بردن آن تمیز می کنند.

ترکیبات این پاک کننده ها  الاستین را تقویت می کنند و در برابر علائم پیری واکنش نشان می دهد، این ماده و روغن جوجوبا از مرطوب ماندن پوست شما اطمینان حاصل می کنند.

 

کاربرد گلیسیرین صنعتی

 

کاربردهای صنعتی گلیسیرین اجزای حیاتی در چندین فرآیند صنعتی است. مهمتر از آن، کاربردهای صنعتی گلیسیرین اکثریت بازار مصرف صنعتی این ماده را تشکیل می دهد.

این موضوع باعث می شود که هنگام فکر کردن در مورد تولید گلیسیرین صنعتی و فناوری های صنعتی پیرامون آن به موضوع مهمی توجه شود.

گلیسیرین به صورت صنعتی در داروسازی، آرایشی، صابون، سایر صنایع شیمیایی، رنگ و لاک، مواد شیمیایی مزرعه کشاورزی و صنعت تولید مواد منفجره استفاده می شود.

 

اولین کاربردهای صنعتی گلیسیرین در ساخت نیتروگلیسیرین و سایر مواد منفجره صنعتی است. این یک حلال، اصلاح کننده سرعت سوختن مخلوط انفجاری و یک اکسید کننده برای تولید اسید نیتریک از آمونیاک است. در هر سه فرآیند صنعتی، این ماده به طور مستقیم استفاده می شود.

 

گلیسیرین صنعتی به عنوان یک افزودنی برای سوخت دیزل در کشتی‌ها و لوکوموتیوهای بزرگ استفاده میشود. هنگامی که با فرآورده های نفتی مخلوط می شود، به عنوان روان کننده عمل می کند که می تواند مصرف سوخت را تقریباً 1٪ بهبود بخشد.

این کاربردهای صنعتی در قیمت گلیسیرین صنعتی در بازار امروز منعکس شده است. افزایش یا کاهش حتی چند سنت در هر پوند می تواند تقاضا را بالا یا پایین تر کند و بر قیمت های بازار برای استفاده صنعتی این ماده تأثیر بگذارد.

 

هشتاد سال پیش، مصارف صنعتی 70 درصد از کل استفاده صنعتی این ماده را تشکیل می داد. در حال حاضر، اما تنها حدود 5 درصد است. پیشرفت در فناوری صنعتی هم هزینه هر تن و هم اثرات زیست محیطی را به همراه آن کاهش داده است.

 

گلیسرول یک محصول جانبی طبیعی از تولید صنعتی بیودیزل است، نوعی سوخت که می تواند از مواد بیولوژیکی مانند روغن های گیاهی و چربی های حیوانی ساخته شود.

 

می توان از این ماده به عنوان یک حلال صنعتی استفاده کرد که مواد شیمیایی تولیدی را نیز کاتالیز می کند. فرآیند تولید برای کاربرد صنعتی شامل تقطیر آن با اسید سولفوریک است. این فرآیندهای صنعتی اغلب به گلیسرول به عنوان حلال و کاتالیزور در واکنش های شیمیایی متکی هستند.

 

ساخت صابون گلیسیرینه

 

یکی از مهمترین کاربردهای صنعتی این ماده در ساخت صابون گلیسیرینه است. از این محصولات به عنوان یک مرطوب کننده و امولسیفایر استفاده می کنند که باعث می شوند مواد با سهولت بیشتری مخلوط شوند.

گلیسیرین همچنین می تواند برخی از توانایی های کف کردن صابون ها را فراهم کند، اما نه تقریباً به خوبی روغن های آرایشی و گیاهی. امروزه ساخت صابون های خانگی در ایران رو به افزایش است و مورد استقبال قرار گرفته است.

 

کاربرد گلیسیرین فنیکه

 

قطره گلیسرین فنیکه برای نرم کردن جرم داخل مجرای خارجی گوش به کار می‌رود تا کار شست و شوی گوش راحت‌تر انجام شود. همچنین از این محلول در درمان عفونت و تسکین دردهای خفیف گوش میانی و خارجی نیز استفاده می‌شود.

 

این محلول محتوی ۶٫۴ درصد فنل در پایه گلیسیرین است. فنل بر روی انواع باکتری‌ها و قارچ‌ها و ویروس‌ها اثر کشنده دارد. هر اندازه جرم داخل گوش نرم‌تر شود شست و شوی آن آسان‌تر و بدون درد خواهد بود. بنابراین حداقل مقدار مصرف این قطره قبل از شست و شوی گوش ۳ بار در روز و هر بار ۳ قطره به مدت ۳ روز یا مطابق تجویز پزشک است.

 

کاربرد گلیسیرین خوراکی

 

گلیسیرین خوراکی نوعی کربوهیدرات به نام الکل قند یا پلیول است. این ماده کالری بیشتری نسبت به قند دارد و 60 تا 75 درصد آن شیرین است. گلیسرول به طور طبیعی در غذاها و نوشیدنی های تخمیر شده از جمله آبجو، عسل، سرکه، شراب و سرکه شراب وجود دارد.

 

همچنین به صورت تجاری از چربی ها و روغن ها یا از طریق تخمیر مخمر، شکر یا نشاسته تولید می شود. گلیسیرین در انواع محصولات غذایی و نوشیدنی از جمله نوشیدنی‌های مختلف، میله‌های تغذیه‌ای و انرژی‌زا، آیسینگ کیک، آب نبات‌های نرم، آدامس، چاشنی‌ها، کرم‌ها، غذاهای رژیمی، میوه‌های خشک، فوندانت، فاج و مارشمالو استفاده می‌شود.

ایمنی گلیسرول توسط چندین مقام بهداشت جهانی از جمله سازمان غذا و داروی ایالات متحده تایید شده است.

 

گلیسیرین از چی درست میشه

 

گلیسیرین به عنوان یک نوع کربوهیدرات به نام الکل قند یا پلی ال طبقه بندی می شود. گلیسرول، ستون فقرات سه کربنه تری گلیسیرید است. به طور طبیعی از طریق تخمیر الکلی قندها تشکیل می شود.

با این حال، بیشتر گلیسیرینی که ما مصرف می کنیم از هیدرولیز چربی ها و روغن ها و در مقادیر کمتر از طریق تخمیر مخمر، شکر یا نشاسته تولید می شود.

 

این ماده برای کمک به حفظ رطوبت، جلوگیری از کریستال شدن شکر و افزایش حجم، نرمی، شیرینی و بافت استفاده می شود.

مانند بسیاری از الکل های قندی، این ماده مانند قند شیرین نیست، بلکه حدود 60 تا 75 درصد شیرین است. این ماده نسبت به سایر الکل های قند کالری بیشتری دارد و کالری بیشتری در هر گرم (4.32) نسبت به شکر (3.87) دارد.

 

ایمنی گلیسرول توسط مقامات بهداشتی در سراسر جهان از جمله سازمان بهداشت جهانی، اتحادیه اروپا و کشورهایی مانند استرالیا، کانادا و ژاپن برای استفاده در مواد غذایی بررسی و تایید شده است. سازمان غذا و داروی ایالات متحده (FDA) نیز گلیسیرین را برای مصرف بی خطر اعلام کرده است.

 

در حالی که ایمنی گلیسیرین (و سایر الکل های قند) به خوبی ثبت شده است، زمانی که در مقادیر بیش از حد خورده شود، برخی از الکل های قند (مانند مانیتول و سوربیتول) می توانند باعث ناراحتی دستگاه گوارش، از جمله گاز، نفخ و اسهال شوند.

در نتیجه، غذاهای بسته بندی شده حاوی مانیتول یا سوربیتول باید روی برچسب خود هشداری در مورد اثرات ملین بالقوه داشته باشند. از آنجایی که نشان داده شده است که گلیسیرین در سطوح مصرف فعلی به خوبی تحمل می شود، محصولاتی که حاوی گلیسیرین هستند نیازی به برچسب هشدار ندارند.

 

روغن گلیسیرین چیست

 

وقتی روغن گلیسیرین مصرف می کنیم، به راحتی و به طور کامل در روده کوچک جذب می شود. مانند سایر الکل های قند (به استثنای اریتریتول)، گلیسیرین حاوی کالری به شکل کربوهیدرات است.

با این حال، علیرغم اینکه این ماده منبع کربوهیدراتی است، ترشح انسولین را به میزان قابل توجهی در هنگام مصرف افزایش نمی دهد که به پایین نگه داشتن سطح گلوکز خون بدن نسبت به سطوح تولید شده با خوردن انواع دیگر کربوهیدرات ها، از جمله قندها کمک می کند.

 

گلیسیرین جزء ضروری یک رژیم غذایی متعادل نیست، اما مصرف آن (حتی در مقادیر زیاد) برای سلامت انسان مضر نیست. بنابراین، میزان مصرف روزانه قابل قبولی ایجاد نشده است.

مصرف دوزهای زیاد گلیسیرین در یک زمان ممکن است اثرات ملین خفیف، سردرد، تشنگی، حالت تهوع یا هیپرگلیسمی ایجاد کند، اما چنین مقادیری در غذاها یا رژیم غذایی معمولی یافت نمی شود.

 

برخلاف سایر پلی‌ال‌ها، گلیسیرین برای حذف به عنوان بخشی از رژیم غذایی با الیگوساکاریدهای قابل تخمیر کم، مونوساکاریدها و پلیول‌ها (FODMAP) ضروری تلقی نمی‌شود، زیرا به طور کامل در روده کوچک جذب می‌شود و به روده بزرگ نمی‌رسد.

 

گلیسیرین در مواد غذایی

 

گلیسیرین به دلیل ویژگی های همه کاره خود به عنوان نگهدارنده رطوبت، نگهدارنده، شیرین کننده و غلیظ کننده در طیف گسترده ای از غذاها و نوشیدنی ها از جمله میله های تغذیه ای و انرژی زا، نوشیدنی های مختلف، مایه کیک، آب نبات های نرم، آدامس، چاشنی ها، غذاهای رژیمی، میوه ها و سبزیجات خشک، انواع گل ختمی، انواع گل ختمی، استفاده می شود.

 

همچنین به طور طبیعی در غذاها و نوشیدنی های تخمیر شده مانند آبجو، عسل، سرکه، شراب و سرکه شراب یافت می شود.

 

کاربرد گلیسیرین خوراکی در مشروب

 

گلیسرین خوراکی در شراب یک محصول جانبی غیر سمی تخمیر است و مقدار کمی از آن در بیشتر شراب ها وجود دارد. گلیسیرین مایعی چسبناک، بی رنگ و بی بو است و به شراب بافتی کاملتر و دلپذیرتر می دهد. همچنین گلیسیرین شیرینی جزئی دارد که مثبت تلقی می شود، زیرا می تواند به صاف کردن سختی شراب کمک کند.

 

نوع انگور، رسیده بودن آن و نوع مخمری که با آن تخمیر شده است، می تواند بر میزان گلیسرول یک شراب تأثیر بگذارد. سطح دما و نیتروژن نیز می تواند تأثیر داشته باشد. گلیسرول نیز به عنوان افزودنی برای افزایش ویسکوزیته و شیرینی در دسترس شراب سازان خانگی است. با این حال، طبق TTB، اضافه کردن گلیسرول اضافی به شراب تجاری قانونی نیست.

 

سایر محصولات الکلی ممکن است مقادیر محدودی گلیسرول اضافه شده را مجاز کنند و به عنوان یک شیرین کننده در محصولات لبنی، شیرینی ها، مرباها و نوشابه های انرژی زا استفاده می شود. همچنین می توان آن را به عنوان غلیظ کننده غذا یا برای مرطوب نگه داشتن غذا اضافه کرد.

 

ممکن است دوست داشته باشید به خواندن ادامه دهید:

 

گلیسیرین چیست و چه ویژگی هایی دارد

کاربردهای گلیسیرین، منتول روغن آرگان

گلیسیرین برای پوست

 

 

منابع:

 

https://thechemco.com/chemical/glycerine/?_vsrefdom=adwords&utm_term=&utm_campaign=**LP+DSA+-+Chemicals&utm_source=adwords&utm_medium=ppc&hsa_acc=6495007908&hsa_cam=790721902&hsa_grp=42856933898&hsa_ad=550566195594&hsa_src=g&hsa_tgt=dsa-293523270229&hsa_kw=&hsa_mt=&hsa_net=adwords&hsa_ver=3&gclid=CjwKCAjwtuOlBhBREiwA7agf1haHPoTSObus5pcelbaX4jW9j0Y7dyDVSb72L43Y34G_98cFIE4zNBoCEycQAvD_BwE

https://puritywoods.com/2023/02/09/skin-benefits-of-glycerin/?utm_campaign=20260164625&utm_source=g&utm_medium=cpc&utm_content=&utm_term=&ad_id=661275192136&orid=96971&gad=1&gclid=CjwKCAjwtuOlBhBREiwA7agf1lL_IhiTnV8u7oiMChgNsE_I7A1sq2N1tyzxh9wsKo4HzS6SJeT8ghoC08cQAvD_BwE

https://www.echemi.com/cms/498272.html#:~:text=Glycerin%20is%20used%20industrially%20in,its%20role%20in%20these%20applications.

https://fa.wikipedia.org/wiki/%DA%AF%D9%84%DB%8C%D8%B3%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D9%86_%D9%81%D9%86%DB%8C%DA%A9%D9%87

 
 
ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

اطلاعات تماس


ساعات کاری


شنبه
8:30 تا 16:30
یک شنبه
8:30 تا 16:30
دو شنبه
8:30 تا 16:30
سه شنبه
8:30 تا 16:30
چهار شنبه
8:30 تا 16:30
پنج شنبه
8:30 تا 12:30
جمعه
تعطیل