• تهران چیتگر خیابان سروناز خیابان گودرزی کوچه هجدهم
  • [email protected]
  • 021-44182743

PEG 10

PEG 10

فروش PEG 10

 

برای خرید و دریافت اطلاعات بیشتر با کارشناسان فروش آرکا شیمی گستر سپیدار با شماره های 02144182743 و 09026715830 تماس حاصل فرمایید.

توضیحات

PEG 10 دایمیتکون نوعی سیلیکون است که در محصولات مراقبت از پوست و مو به عنوان ماده نرم کننده ، روان کننده و محافظ پوست استفاده می شود.

 

PEG 10 دایمتیکون

 

PEG 10 دایمیتکون نوعی سیلیکون است. سیلیکون ها پلیمرهای مصنوعی هستند که از واحدهای تکرار شونده سیلیکون یا عناصر سیلیکون و اکسیژن تشکیل شده اند.

به همین دلیل ممکن است از سیلیکون ها به عنوان پلی سیلوکسان ها نیز یاد شود. اغلب ، اصطلاحات silicon و silicone به اشتباه به جای هم استفاده می شوند.


در حالی که در واقع کاملاً متفاوت هستند. سیلیکون بعد از اکسیژن ، چهاردهمین عنصر جدول تناوبی و دومین عنصر فراوان در پوسته زمین است. در مقابل ، سیلیکون ها همیشه به صورت مصنوعی تولید می شوند.

دایمتیکون كه به آن پلی دی متیل سیلوكسان نیز گفته می شود ، از گروههای آلی بر پایه كربن متصل شده است.


همچنین به یك ستون فقرات غیر آلی خطی سیلیكون و اکسیژن متصل است. پیشوند dimeth به دو گروه متیل متصل است که به مولکول سیلیکون متصل می شوند و دی متیکون را تشکیل می دهند.

بر اساس این ساختار ، دایمتیکون به عنوان یك ماده آبگریز یا محلول در روغن در نظر گرفته می شود. یک راه برای ساخت دایمتیکون محلول در آب، فرآیندی به نام اتوکسیلاسیون است.

 

PEG 10 دایمیتکون به بهبود بافت و احساس مراقبت از پوست و ترکیبات آرایشی کمک می کند. این ماده همچنین به عنوان یک مانع محافظتی برای پوست است.

نگرانی هایی در مورد وجود 1,4-dioxane در این ماده وجود دارد. البته این مسئله نگران کننده نیست. زیرا روند تصفیه Peg-10 Dimethicone وجود دارد.

 

کاربردها

 

سیلیکون ها ظاهر و عملکرد محصولات را بهبود می بخشند. آنها به عنوان مرطوب کننده های ابریشمی ، نرم کننده ها و حلال ها عمل می کنند. همچنین قابلیت پخش محصول را بهبود می بخشند.

 

بافت

 

سیلیکون ها بر روی پوست ، روی سطح لایه ای تشکیل می دهند در حالی که هنوز به پوست اجازه تنفس می دهند. اکسیژن ، نیتروژن و سایر مواد مغذی می توانند از فیلم تشکیل شده توسط سیلیکون ها عبور کنند.


با این حال ، اکثر سیلیکون ها اجازه عبور آب را نمی دهند. این یک کیفیت ایده آل برای جلوگیری از خشک شدن پوست است. سیلیکون ها احساس پوستی فوق العاده را ایجاد می کنند که خشک و غیر چرب و در عین حال نرم و ابریشمی است.

 

محافظت

 

عملکرد دایمتیکون PEG-10 برای نرم کردن ، روان سازی و محافظت از پوست است. ترکیبی از سیلیکون با گروه های متیل باعث می شود که این ماذه در برابر آب بسیار مقاوم باشد. با این حال آنها را انعطاف پذیر و بدون حرکت می کند. از ویژگی های ایده آل این ماده روان کنندگی آن است.


به دلیل اندازه بزرگ مولکولی ، دایمتیکون PEG-10 به خوبی جذب پوست نمی شود. PEG-10 دایمتیکون نه تنها از هدر رفتن آب جلوگیری می کند ، بلکه از پوست در برابر نفوذ مواد مضر مانند تحریک کننده ها و باکتری ها نیز محافظت می کند.

بنابراین، PEG-10 دایمتیکون می تواند به عنوان یک محافظ پوست طبقه بندی شود.

 

محافظت از مو

 

از PEG-10 دایمتیکون معمولاً در محصولات مراقبت از مو استفاده می شود. قسمت آبگریز PEG-10 دایمتیکون برای براق و لغزنده ساختن موها و همچنین جلوگیری از گره خوردن موثر است.

علاوه بر این، قسمت محلول در آب این ماده از تجمع محصول جلوگیری می کند. این یک مشکل معمول برای سایر سیلیکون های غیر محلول در آب است.

 

ایمنی

 

(CIR) گروهی است که مسئول ارزیابی ایمنی مراقبت از پوست و مواد آرایشی است. آنها ایمنی 62 ماده موثر پلیمر دایمتیکون ، از جمله PEG-10 دایمتیکون را بررسی کرد.

هیئت متخصص به این نتیجه رسیدند که این مواد تشکیل دهنده کراس پلیمر دایمتیکون بی خطر هستند. میتوان از آن در محصولات آرایشی و بهداشتی و شخصی استفاده شود.

 

علیرغم تأیید CIR ، دایمتیکون PEG 10 اغلب یک ماده “سمی” است که باید از آن اجتناب شود. یکی از دلایل شهرت بد PEG 10 به دلیل آلودگی احتمالی با 1،4-دیوکسان است.

روند اتوکسیلاسیون ممکن است منجر به آلودگی با 1،4-dioxane شود. یک محصول جانبی بالقوه خطرناک. 1،4-dioxane یک ماده سرطان زای حیوانی است که به راحتی در پوست نفوذ می کند. طبق برنامه ملی سم شناسی ، پیش بینی می شود که 1،4-dioxane یک ماده سرطان زای انسانی باشد.

 

همچنین ممکن است باعث آلرژی های پوستی شود. با این وجود ، می توان حضور بالقوه 1،4-dioxane را از طریق مراحل تصفیه کنترل کرد. تا قبل از مخلوط شدن  PEG 10 دایمتیکون به فرمول های آرایشی ، آن را از بین برد.


ادعاهایی وجود دارد که سیلیکون ها می توانند باعث ایجاد یا بدتر شدن نگرانی های پوستی ، ایجاد حساسیت و بستن منافذ پوست شوند. با این حال، این ادعاها در هیچ تحقیق منتشر شده ای ثابت نشده است.


اندازه بزرگ مولکولی سیلیکون ها ، از جمله PEG 10 ، از جذب آنها توسط پوست جلوگیری می کند. اگر ماده ای نتواند به پوست نفوذ کند، نمی تواند با سلول های سیستم ایمنی بدن واکنش نشان دهد.


بنابراین، سیلیکون ها، از جمله PEG 10 آلرژیک محسوب نمی شوند. سیلیکون ها در تماس با پوست از نظر بیولوژیکی بسیار بی اثر هستند. سیلیکون ها در حال حاضر جایگزین لاتکس ، یک ماده حساسیت زای رایج در چسب ها ، دستکش ها و مجموعه وسیعی از اقلام دیگر شده اند.

 

فروش PEG 10

 

برای خرید و دریافت اطلاعات بیشتر با کارشناسان فروش آرکا شیمی گستر سپیدار با شماره های 02144182743 و 09026715830 تماس حاصل فرمایید.

 

پلی اتیلن گلیکول 10

پلی اتیلن گلیکول 10