• تهران چیتگر خیابان سروناز خیابان گودرزی کوچه هجدهم
  • [email protected]
  • 021-44182743

PEG 12

PEG 12

فروش PEG 12

 

برای خرید PEG 12 و دریافت اطلاعات بیشتر با کارشناسان فروش آرکا شیمی گستر سپیدار تماس حاصل فرمایید.

توضیحات

PEG 12 دایمتیکون یک کوپلیمر سیلیکون گلیکول است که در سیستم های آب ، الکل و هیدروالکلی محلول است. این ماده به عنوان یک عامل کاهش دهنده کشش سطحی ، عامل مرطوب کننده ، امولسیون کننده و سازنده کف عمل می کند. تا کف را در فرمولاسیون ضد عفونی کننده دستی با محتوای الکل زیاد ایجاد و حفظ کند.


معرفی


نام شیمیایی: سیلیکون پلی اتر کوپلیمر / دی متیل سیلوکسان ها و سیلیکون ها ، 3- هیدروکسی پروپیل متیل

اتوکسیله CAS شماره: 68937-54-2 (> = 80٪ تا <90٪) ، پلی اتیلن گلیکول CAS شماره: 25322-68-3 (> = 5٪ تا <10٪)

از PEG-12 Dimethicone در طیف گسترده ای از محصولات استفاده می شود.
در فرمولاسیون های نرم کننده و شامپو ، PEG-12 Dimethicone حتی پس از چرخه های شستشوی مکرر ، احساس نرم و لطیف ابریشمی به مو می دهد.


ویژگی ها


در فرمول های ضدعفونی کننده دست، یک کف متراکم و پایدار ایجاد می کند.
برای دستیابی به کف پایدار ، سطح استفاده کم لازم است.
سازگار با آب و الکل.
کاهنده کشش سطحی.
احساس نرم و ابریشمی را در فرمولاسیون های مراقبت از مو ایجاد می کند.


PEG 12 چیست؟


تری اتیلن گلیکول و سایر پلی اتیلن گلیکول ها از پلیمرهای اتیلن گلیکول هستند. عدد موجود در نام نشان دهنده تعداد متوسط واحدهای اتیلن گلیکول است.

پلیمرهای پلی اتیلن گلیکول در طیف گسترده ای از محصولات استفاده میشود. از جمله محصولات حمام ، محصولات اصلاح ، محصولات مراقبت از پوست ، آرایش ، محصولات پاک کننده پوست ، شامپو ، نرم کننده های مو و خوشبو کننده ها استفاده می شود.


ایمنی


سازمان غذا و دارو (FDA) به تری اتیلن گلیكول اجازه می دهد تا به عنوان یك ماده افزودنی غیر مستقیم غذایی در چسب ها ، پلیمرها و به عنوان یكی از اجزای پوشش های در تماس با غذا استفاده شود.

ایمنی تری اتیلن گلیکول و سایر پلی اتیلن گلیکول ها توسط (CIR) ارزیابی شده است.

گروه تخصصی CIR داده های علمی را ارزیابی کرده و نتیجه گرفت که تری اتیلن گلیکول و مواد پلی اتیلن گلیکول برای استفاده در لوازم آرایشی و محصولات مراقبت شخصی ایمن هستند.


گروه تخصصی CIR خاطرنشان كرد كه سمیت مواد پلی اتیلن گلیكول (PEG) از نظر دهانی و پوستی كم است.مواد تشکیل دهنده PEG با وزن مولکولی کم جذب شده و PEG های با وزن مولکولی بالاتر (PEG-75 و بالاتر) از طریق پوست جذب نمی شوند.

PEG ها برای پوست انسان حداقل تحریک را دارند و حساسیت زا نیستند. اطلاعات موجود نشان داد که PEG ها جهش زا یا سرطان زا نبوده اند.

در بررسی PEG، گروه Expert CIR مطالعاتی را گزارش کرد که سمیت این ماده را سوختگی های شدید گزارش کرد. با این حال ، هیچ مدرکی از سمیت سیستماتیک در مواجه این ماده با پوست سالم رخ نداده است.


بررسی ها نشان داد که نفوذ این ماده تنها زمانی که لایه بالایی و لایه های زیرین پوست به شدت آسیب ببینند به میزان قابل توجهی افزایش می یابد.

کارشناس CIR نتیجه گرفت که مواد PEG برای استفاده در محصولات آرایشی بی خطر است. مقادیر کمی از 1,4-dioxane ، ممکن است در مواد پلی اتیلن گلیکول یافت شود.


حضور بالقوه این ماده کاملاً شناخته شده است و می توان از طریق مراحل تصفیه آن را کنترل کرد. تا قبل از ترکیب شدن در فرمولاسیون های آرایشی ، آن را از مواد خارج کنند.


اطلاعات بیشتر در مورد 1،4-dioxane ، توسط سازمان غذا و دارو (FDA) انجام می گیرد. تا اطمینان حاصل کنند که مواد آرایشی، حاوی سطح ناامن 1،4-dioxane نیستند.

با توجه به مفاد کلی آیین نامه آرایشی و بهداشتی اتحادیه اروپا ، از ترکیبات PEG و همچنین PEG 12 می توان در محصولات آرایشی و بهداشتی و شخصی در اروپا استفاده کرد.


فروش PEG 12


برای خرید PEG 12 و دریافت اطلاعات بیشتر با کارشناسان فروش آرکا شیمی گستر سپیدار تماس حاصل فرمایید.

پلی اتیلن گلیکول 12

پلی اتیلن گلیکول 12