• تهران چیتگر خیابان سروناز خیابان گودرزی کوچه هجدهم
  • [email protected]
  • 021-44182743

PEG 40

توضیحات

PEG 40 چیست؟

 

PEG 40 روغن کرچک هیدروژنه یکی از مواد اولیه پرمصرف در صنایع آرایشی بهداشتی میباشد. PEG 40 روغن کرچک هیدروژنه شده است که یک مایع غلیظ به رنگ زرد روشن با بوی ملایم است. پلی اتیلن گلیکول از مشتقات روغن کرچک هیدروژنه شده میباشد.

 

ویژگی ها

 

PEG 40 یک ماده موم سخت و با ساختار منحصر به فرد است. با سایر روغن ها و موم های موجود در پایه ضد عرضی کار می کند تا به استحکام محکم اما پراکنده تبدیل شود. از آنجا که روغن کرچک هیدروژنه بی بو و در آب نامحلول است، به راحتی شسته نمی شود.

PEG40 یا روغن کرچک هیدروژنه اتوکسیله مشتق پلی اتیلن گلایکول 40 نوعی از روغن کرچک است که هیدروژنه شده باشد. تعداد مول های اتیلن اکساید در این ماده 40 می باشد. پلی اتیلن گلایکول 40 همزمان یک ترکیب اتوکسیله و مشتق استر گلیسیرین است. این ماده به عنوان عامل پخش کننده، عامل حل کننده عطر و اسانس، تنظیم کننده ویسکوزیته، پایدار کننده، امولسیفایر، شوینده و حتی ماده شیمیایی حد واسط در محصولات آرایشی و بهداشتی مورد استفاده قرار می گیرد.

PEG 40 ، همچنین به عنوان موم کرچک نیز شناخته می شود. از دانه های کرچک که معمولاً یک مایع در دمای اتاق است حاصل می شود. که با اضافه کردن هیدروژن برای ثبات بیشتر آن فرآوری شده است و نقطه ذوب آن را بالا می برد. به طوری که دمای اتاق جامد می باشد. روغن کرچک از حبوبات گیاه کرچک (Ricinus communis) توسط حرارت خارج و تصفیه می شود. همانطور که گفته شد روغنها در دمای اتاق مایع هستند.

فرآیند هیدروژناسیون اشباع را به روغن اضافه می کند، که سبب افزایش نقطه ذوب می شود .این امر باعث می شود روغن هیدروژنه در دمای اتاق جامد باشد. فرآیند هیدروژناسیون مستلزم این است که روغن در صورت وجود کاتالیزور نیکل تحت فشار قرار گیرد. PEG 40 کاربردهای مختلف آرایشی دارد.

 

کاربرد

 

از نظر تاریخی، مصریان باستان از روغن کرچک به عنوان سوخت برای لامپ های خود استفاده می کردند. روغن کرچک نیز به عنوان روان کننده در موتورهای ماشین و هواپیما مورد استفاده قرار گرفته است . به برخی از رنگ ها و لاک ها نیز اضافه می شود. مصرف روغن کرچک خالص به عنوان یک ملین برای درمان یبوست عمل می کند.

PEG 40 دامنه گسترده ای از واکس ها شامل موم زنبور عسل، موم پارافین، موم کاندالیلا، موم سرستین، موم اوزوکریت و غیره است. این واکسها را در پماد سازی ، کرم سازی ، لوسیون سازی، رژها، عطرها و محصولات مراقبت از پوست می توان استفاده کرد.

 

مصارف

 

از PEG40 در محصولات آرایشی بهداشتی به عنوان امولسیفایر ، سورفکتانت در صابون ها لوسیون ها ژل های شستشوی حمام ، پاک کننده های صورت مواد گریم و آرایشی به عنوان روان کننده در محصولات آرایشی استفاده میشود. همچنین از این ماده جهت تثبیت کننده  بوی اسانس در محصولات عطر و ادکلن و پاک کننده های سطوح استفاده میشود.

 

فروش PEG 40

 

برای خرید PEG 40 و دریافت اطلاعات بیشتر با کارشناسان فروش آرکا شیمی گستر سپیدار تماس حاصل فرمایید.

PEG40 HYDROGENATED CASTOR OIL
PEG40 HYDROGENATED CASTOR OIL