روغن زیتون

روغن زیتون

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد فروش روغن زیتون اینترفت اسپانیا در بسته بندی 185 کیلوگرمی، 20 کیلوگرمی، 1 لیتری و 250 میلی لیتری با شماره های 02144182743 و 09026715830 تماس حاصل فرمایید.

همچنین می توانید برای دریافت لیست اقلام ،آنالیز، قیمت و موجودی، در کادر زیر پیام خود را ارسال نمایید تا در کوتاه ترین زمان ممکن پاسخگوی شما عزیزان باشیم.

    توضیحات

    روغن زیتون

     

    روغن زیتون olive oil یک روغن چرب مایع است که از زیتون ، یک محصول درختی سنتی حوضه مدیترانه به دست می‌آید.

    روغن زیتون از فشار دادن زیتون کامل و استخراج روغن حاصل می‌شود.

     

     

    خواص روغن زیتون اصل

     

     

    معمولاً در آشپزی استفاده می شود: برای سرخ کردن غذاها یا به عنوان سس سالاد. می توان آن را در برخی از لوازم آرایشی، دارویی، صابون ها و سوخت چراغ های روغنی سنتی یافت.

     

    همچنین در برخی ادیان کاربردهای دیگری نیز دارد.

    زیتون یکی از سه گیاه اصلی غذایی در غذاهای مدیترانه ای است.

     

    دو مورد دیگر گندم و انگور است. درختان زیتون از هزاره هشتم قبل از میلاد در اطراف دریای مدیترانه رشد کرده اند.

    اسپانیا تقریباً نیمی از تولید جهانی این روغن را به خود اختصاص داده است.

     

     

    سایر تولیدکنندگان عمده عبارتند از پرتغال، ایتالیا، الجزایر، تونس، یونان، مراکش و ترکیه. بیشترین مصرف سرانه در یونان و پس از آن ایتالیا و اسپانیا است.

    ترکیب این روغن با توجه به رقم، ارتفاع، زمان برداشت و فرآیند استخراج متفاوت است.

     

     

    روغن زیتون از چی درست میشه

     

     

    این روغن از اسید اولئیک (تا 83٪) و مقادیر کمتری از سایر اسیدهای چرب از جمله اسید لینولئیک (تا 21٪) و اسید پالمیتیک (تا 20٪) تشکیل شده است.

    روغن زیتون فرابکر باید بیش از 0.8٪ اسیدیته آزاد نداشته باشد.

     

     

    آنالیز روغن زیتون

     

    برای دریافت آنالیز کلیک کنید.

    آنالیز روغن زیتون

     

    خواص روغن زیتون برای پوست صورت و مو

     

    روغن زیتون از دیرباز جزء رایج غذاهای مدیترانه ای از جمله غذاهای یونان باستان و رومی بوده است.
    زیتون‌های وحشی که منشا آن آسیای صغیر است، در هزاره هشتم قبل از میلاد توسط مردم نوسنگی جمع‌آوری شده است.
    از این روغن به عنوان سوخت در لامپ های روغنی، صابون سازی، و محصولات مراقبت از پوست استفاده می شود.

     

     

    در اوایل قرن هفتم قبل از میلاد، استفاده آرایشی از این روغن به سرعت به تمام ایالت-شهرهای یونانی، همراه با ورزشکارانی که به صورت برهنه تمرین می کردند، گسترش یافت. اما با وجود هزینه های زیاد، نزدیک به هزار سال دوام آورد.

     

    این روغن همچنین به عنوان نوعی پیشگیری از بارداری محبوب بود.

     

    ارسطو در تاریخ حیوانات History of Animals خود استفاده از مخلوط روغن زیتون همراه با روغن سدر، پماد سرب، یا پماد کندر را به دهانه رحم توصیه می کند تا از بارداری جلوگیری شود.

     

     

    روغن زیتون پخت و پز

     
     

    درخت زیتون مدرن به احتمال زیاد در ایران باستان و بین النهرین سرچشمه گرفته و به شام و بعداً به شمال آفریقا گسترش یافته است، اگرچه برخی از محققان از منشأ مصری را نام می برند.

     

     

    درخت زیتون زمانی در قرن 28 قبل از میلاد به یونان، کارتاژ و لیبی رسید و توسط فنیقی ها به سمت غرب پخش شد.
    تا حدود 1500 سال قبل از میلاد، نواحی ساحلی شرقی مدیترانه بیشترین کشت را داشتند.

     

     

    اولین آمفورهای این روغن باقیمانده به 3500 سال قبل از میلاد (دوران مینوی اولیه) مربوط می شود، اگرچه تولید روغن زیتون پیش از 4000 سال قبل از میلاد آغاز شده است.

     

    درختان زیتون مطمئناً در دوره مینوی پسین (1500 قبل از میلاد) در کرت و شاید در اوایل دوران مینوی اولیه کشت می شدند.

     

    کشت درختان زیتون در کرت تشدید شد و نقش مهمی در اقتصاد جزیره ایفا کرد.

    پرورش زیتون به مکان هایی مانند اسپانیا معرفی شد و در سراسر امپراتوری روم گسترش یافت.

     

     

    درختان زیتون در قرن شانزدهم پس از میلاد زمانی که کشت در مناطقی مانند شیلی، آرژانتین و کالیفرنیا از آب و هوای مشابه دریای مدیترانه برخوردار بودند، به قاره آمریکا معرفی شدند.

     

     

    مطالعات ژنتیکی اخیر نشان می‌دهد که گونه‌هایی که توسط کشت‌کنندگان مدرن استفاده می‌شوند از چندین جمعیت وحشی منشأ می‌گیرند، اما تاریخچه دقیق اهلی‌سازی هنوز در دسترس نیست.

     

     

    روغن زیتون برای مو

     

     

    از روغن زیتون با گرید آرایشی در محصولات متنوعی استفاده می شود. از این محصولات می توان برای تقویت مو و جلوگیری از ریزش مو استفاده شود. همچنین از این ماده می توان به تنهایی بر روی پوست و مو استفاده شود.

     

     

    زدن روغن زیتون به پوست

     

     

    برای استفاده از روغن زیتون در ابتدا باید از عدم حساسیت به این روغن اطمینان حاصل شود.برای این منظور مقدار کمی از این روغن را به بازوی خود بمالید.ده دقیقه منتظر بمانید. اگر دچار خارش و قرمزی پوست نشدید به این روغن حساسیت و آلرژی ندارید.

     

    شواهد باستان شناسی نشان می دهد که تا 6000 سال قبل از میلاد زیتون ها به روغن تبدیل می شدند.

    اما در سال 4500 قبل از میلاد این محل در یک سکونتگاه ما قبل تاریخ در جنوب حیفا به زیر آب رفته است.

     

     

    درختان زیتون و تولید روغن در مدیترانه شرقی را می توان در آرشیو دولت شهر باستانی ابلا (2600–2240 قبل از میلاد) که در حومه شهر سوریه واقع شده بود، ردیابی کرد.

     

     

    مصریان سلسله قبل از 2000 قبل از میلاد روغن زیتون را از کرت، سوریه و کنعان وارد می کردند و روغن یک کالای مهم تجارت و ثروت بود.
    بقایای روغن زیتون در کوزه هایی با قدمت بیش از 4000 سال در مقبره ای در جزیره ناکسوس در دریای اژه پیدا شده است.

    سینوهه، تبعیدی مصری که در شمال کنعان زندگی می کرد در مورد درختان زیتون فراوان نوشت.

     

    مینوی ها از روغن زیتون در مراسم مذهبی استفاده می کردند.

    روغن زیتون نیز صادرات عمده یونان میسنی (حدود 1450-1150 قبل از میلاد) بود.

    محققان بر این باورند که روغن با فرآیندی ساخته شده است که در آن زیتون ها را در حصیرهای بافته شده قرار داده و فشرده می کردند.

     

     

    روغن در خمره ها جمع آوری می شد. این فرآیند از عصر برنز شناخته شده بود و توسط مصریان مورد استفاده قرار گرفت و تا دوره هلنیستی ادامه یافت.

    اهمیت روغن زیتون به عنوان یک کالای تجاری پس از فتح مصر، یونان و آسیای صغیر توسط رومیان که منجر به تجارت بیشتر در امتداد دریای مدیترانه شد، افزایش یافت.

     

     

    درختان زیتون در سراسر حوزه مدیترانه در طول تکامل جمهوری روم و امپراتوری کاشته شدند.
    طبق گفته مورخ پلینی بزرگ، ایتالیا تا قرن اول پس از میلاد دارای “روغن زیتون عالی با قیمت مناسب” بود.
    بهره وری با توسعه سیستم پرس هیدرولیک توسط جوزف گراهام که در سال 1795 توسعه یافت.

     

     

    طبع روغن زیتون
     

    روغن زیتون به دو روش پرس سرد و پرس گرم تهیه و تولید می شود.درخت زیتون در طول تاریخ نماد صلح بین ملت ها بوده است.

    این نقش مذهبی و اجتماعی را در اساطیر یونان ایفا کرده است، به ویژه در مورد نام شهر آتن، جایی که این شهر به نام الهه آتنا نامگذاری شده است، زیرا هدیه او از درخت زیتون گرانبهاتر از هدیه رقیب پوزئیدون از نمک است.

     

     

    انواع روغن زیتون تصفیه شده

     

    ارقام زیادی زیتون وجود دارد که هر کدام طعم، بافت و ماندگاری خاصی دارند.

    این ارقام آنها را برای کاربردهای مختلف مانند مصرف مستقیم انسان روی نان یا سالاد، مصرف غیرمستقیم در آشپزی یا پذیرایی خانگی یا مصارف صنعتی مناسب می کند.

     

     

    مانند خوراک دام یا کاربردهای مهندسی.

    میوه زیتون در مراحل بلوغ از سبز به بنفش و سپس سیاه تغییر رنگ می دهد.

    ویژگی های طعم روغن زیتون به این بستگی دارد که میوه های زیتون در چه مرحله ای از رسیدگی جمع آوری می شوند.

     

     

    روغن زیتون پالایش شده

     

     

    روغن زیتون از آسیاب کردن زیتون و استخراج روغن به روش های مکانیکی یا شیمیایی تولید می شود.
    زیتون‌های سبز معمولاً روغن تلخ بیشتری تولید می‌کنند.

    زیتون‌های بیش از حد رسیده می‌توانند روغنی با نقص تخمیر تولید کنند.
    بنابراین برای داشتن روغن زیتون فرابکر، باید زیتون‌ها کاملاً رسیده باشند.

     

     

    فرآیند به طور کلی به شرح زیر است:

    زیتون ها را با استفاده از سنگ آسیاب بزرگ (روش سنتی)، آسیاب چکشی، تیغه یا دیسکی (روش مدرن) به خمیر تبدیل می کنند.
    اگر با سنگ آسیاب آسیاب شود، خمیر زیتون به طور کلی بین 30 تا 40 دقیقه زیر سنگ ها باقی می ماند.

    فرآیند آسیاب کوتاه‌تر ممکن است منجر به خمیر خام‌تری شود که روغن کمتری تولید می‌کند و طعم رسیده کمتری دارد.

     

    فرآیند طولانی‌تر ممکن است اکسیداسیون را افزایش داده و طعم آن را کاهش دهد.

     

    پس از آسیاب کردن، خمیر زیتون را روی دیسک های الیافی پهن می کنند که به صورت ستونی روی هم چیده می شوند.

    سپس داخل پرس قرار می گیرند.

    سپس بر روی ستون فشار وارد می شود تا مایع گیاهی از خمیر جدا شود.

     

     

    روغن زیتون و آب

     

     

    این مایع همچنان حاوی مقدار قابل توجهی آب است. به طور سنتی روغن توسط نیروی جاذبه از آب خارج می شد (چگالی روغن کمتر از آب است).

    این فرآیند جداسازی بسیار کند با سانتریفیوژ جایگزین شده است که بسیار سریعتر و کاملتر است.

     

    سانتریفیوژها یک خروجی برای قسمت (سنگین تر) آبکی و یک خروجی برای روغن دارند.

     

    روغن زیتون نباید حاوی مقادیر قابل توجهی از آب گیاهی باشد زیرا این امر فرآیند تخریب ارگانیک توسط میکروارگانیسم ها را تسریع می کند.

     

    جداسازی در کارخانه های روغن کشی کوچکتر همیشه کامل نیست، بنابراین گاهی اوقات یک رسوب آبکی کوچک حاوی ذرات آلی در ته بطری های روغن یافت می شود.

     

     

    آسیاب های مدرن زیتون ها را در چند ثانیه به حالت خمیری تبدیل می کنند.

    پس از آسیاب کردن، خمیر به آرامی به مدت 20 تا 30 دقیقه دیگر در یک ظرف خاص (مالاکسیشن) هم زده می شود. جایی که قطرات روغن میکروسکوپی به قطرات بزرگتر تبدیل می شود، که استخراج مکانیکی را تسهیل می کند.

     

     

    سپس خمیر با سانتریفیوژ فشرده می شود و بعد آب در سانتریفیوژ دوم از روغن جدا می شود.

    روغنی که تنها با وسایل فیزیکی (مکانیکی) تولید می شود، روغن بکر نامیده می شود.

     

     

    روغن زیتون فوق بکر روغن زیتون بکری است که معیارهای خاص شیمیایی و ارگانولپتیکی بالا (اسیدیته آزاد کم، نداشتن یا بسیار کم نقص ارگانولپتیک) را برآورده می کند.

     

     

    روغن زیتون فرابکر عمدتاً به شرایط آب و هوایی مطلوب بستگی دارد.

    برای مثال، خشکسالی در مرحله گلدهی، می تواند منجر به کیفیت پایین تر روغن (بکر) شود.

    شایان ذکر است که درختان زیتون هر دو سال یکبار محصول خوبی می‌دهند، بنابراین برداشت‌های بیشتری در سال‌های متناوب اتفاق می‌افتد.

    با این حال کیفیت هنوز به آب و هوا بستگی دارد.

     

     

    گاهی اوقات روغن تولید شده برای از بین بردن ذرات جامد باقیمانده که ممکن است عمر مفید محصول را کاهش دهد فیلتر می شود.
    روغن زیتون تازه فیلتر نشده معمولاً ظاهری کمی کدر دارد و به همین دلیل گاهی اوقات روغن زیتون کدر نیز نامیده می شود.

     

     

    این شکل از روغن زیتون در گذشته فقط در میان تولیدکنندگان در مقیاس کوچک رایج بود، اما اکنون در راستای تقاضای مصرف کنندگان برای محصولاتی که کمتر فرآوری شده هستند، تبدیل به امری پر مصرف شده است.

     

     

    برخی از تولیدکنندگان معتقدند که روغن زیتون فرابکر نیازی به فیلتر کردن ندارد و فیلتراسیون برای کیفیت روغن مضر است.

    در واقع ذرات ریز که در روغن زیتون بکر معلق می شوند، حتی پس از موثرترین پرداخت گریز از مرکز، حاوی آب و آنزیم هایی هستند که ممکن است پایداری روغن را مختل کرده و مشخصات حسی آن را از بین ببرند.

     

     

    فیلتراسیون روغن زیتون فوق بکر را پایدارتر و همچنین جذاب تر می کند.

    اگر ذرات معلق حذف نشوند به آرامی تجمع یافته و لخته می شوند و رسوبی در کف ظروف ذخیره سازی تشکیل می دهند.

     

     

    در معرض خطر فساد آنزیمی و در بدترین حالت، توسعه میکروارگانیسم های بی هوازی با فساد بیشتر و خطر بهداشتی… توصیه می شود که پس از جداسازی گریز از مرکز و تکمیل، تصفیه در اسرع وقت انجام شود.

     

     

    تولید روغن زیتون پرس سرد

     
     در 2019-2020، تولید جهانی روغن زیتون 3.2 میلیون تن متریک بود.

    اسپانیا 35 درصد از تولید جهانی را تولید می کرد. بزرگترین تولیدکنندگان بعدی ایتالیا، تونس، یونان، مراکش و ترکیه بودند.

     

    حدود 75٪ از تولید اسپانیا از منطقه اندلس، به ویژه در استان Jaén که 70٪ روغن زیتون در اسپانیا را تولید می کند، حاصل می شود.

     

    بزرگترین کارخانه روغن زیتون جهان (آلمازارا، به زبان اسپانیایی)، که قادر به فرآوری 2500 تن زیتون در روز است، در شهر ویلاکاریلو، Jaén است.

    روغن زیتون مجموعه آرکا شیمی گستر سپیدار محصول اسپانیا و برند اینترفت است.

     

    تولیدکنندگان عمده ایتالیایی مناطق کالابریا و بالاتر از همه، آپولیا هستند.

     

    بسیاری از روغن‌های زیتون فوق بکر PDO و PGI در این مناطق تولید می‌شوند.

     

    در آپولیا، در میان روستاهای Carovigno، Ostuni و Fasano، دشت درختان زیتون وجود دارد که برخی از نمونه های آن به 3000 سال قدمت دارند.

    پیشنهاد شده است که این دشت به فهرست میراث یونسکو اضافه شود.

     

    روغن زیتون فوق بکر عالی نیز در توسکانی، در شهرهایی مانند لوکا، فلورانس، سیهنا که همچنین در انجمن “Città dell’Olio” گنجانده شده اند، تولید می شود. ایتالیا حدود 65 درصد از صادرات روغن زیتون اسپانیا را وارد می کند.

     

     

    روغن زیتون 1 لیتری

     

     

    مجموعه آرکا شیمی گستر سپیدار این ماده را در بسته بندی 250 میلی لیتری، 1 لیتری، 20 لیتری و بشکه های 185 کیلوگرمی در گرید آرایشی عرضه می نماید.

    برای دریافت قیمت به روز این ماده می توانید از طریق راه های ارتباطی از جمله تماس تلفنی، واتساپ، اینستاگرام، ایمیل و تلگرام با ما در ارتباط باشید.

     

     

    قیمت روغن زیتون اسپانیایی

     

    برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد فروش روغن زیتون اینترفت اسپانیا در بسته بندی 185 کیلوگرمی، 20 کیلوگرمی، 1 لیتری و 250 میلی لیتری با شماره های 02144182743 و 09026715830 تماس حاصل فرمایید.

    olive oil

    آرکا شیمی گستر سپیدار

    نقد و بررسی‌ها

    هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

    اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “روغن زیتون”

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *