• تهران چیتگر خیابان سروناز خیابان گودرزی کوچه هجدهم
  • [email protected]
  • 021-44182743

فروش تالک آرایشی

فروش تالک آرایشی

فروش پودر تالک

 

برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد فروش پودر تالک آرایشی با شماره های 02144182743 و 09026715830 تماس حاصل فرمایید.

دسته بندی : برچسب ها : , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

توضیحات

فروش تالک آرایشی

 

فروش تالک آرایشی پودری که محصولی برای مصارف آرایشی و بهداشتی می باشد. می تواند موجب جذب رطوبت،جذب بو و یا جذب روغن ها شود. این ماده جز مواد معدنی سیلیکاتی است. سختی پایین آن موجب گردیده تا نسبت به مواد معدنی دیگر متمایز شود.

 

فروش تالک آرایشی در لوازم آرایشی به عنوان پودر بچه و یا لوازم آرایشی مناسب صورت مورد استفاده قرار می گیرد.

 

ویژگی ها

 

خواص پودر فروش تالک آرایشی موجب گردیده تا از این ماده در تهیه پودر های بچه، بوگیر ها و لوازم آرایشی و بهداشتی به وفور استفاده شود.
فرمول شیمیایی آن به صورت H2Mg3(SiO3)4 است.

 

فروش تالک آرایشی از منیزیم،سیلیسیوم ، هیدروژن و اکسیژن تشکیل شده است.
پودر تالک آرایشی به صورت صابونی و یا چرب مانند است. بنابراین به آن سنگ صابون نیز می گویند.

 

تالک با خلوص بالا را استاتیت می نامند. برای حکاکی های تزئینی مورد استفاده قرار می گیرد.
این ماده معمولا با رنگ های سبز، قهوه ای، بی رنگ و سفید موجود می باشد.

 

تولید تالک آرایشی

 

فروش تالک آرایشی ماده ای معدنی است. بیشتر در سنگ های دگردیس و مرز های صفحات همگرا یافت می گردد.

 

پودر تالک آرایشی به دو صورت در طبیعت شکل می گیرد:

 

بیشترین میزان ذخایر این ماده در کشور آمریکا است. و زمانی شکل گرفت که آب های گرم، منیزیم و سیلیسیم حاصله از کنش با سنگ های مرمر را در خود حل نمودند و سپس رسوب دادند.

 

روش دوم به گونه ای بود که مایعات گرم و یا شیمیایی، سنگ های سرپانتینیت و دانیت را مجاب به تغییر شکل به صورت تالک نمودند.

 

بازار جهانی

 

کشور های چین، کره ی جنوبی، هند، فنلاند، ایالت متحده، برزیل، فرانسه و ژاپن جز بزرگترین تولید کنندگان فروش تالک آرایشی به حساب می آیند.
ایالت متحده ی آمریکا یکی از بزرگترین تولید کنندگان فروش تالک آرایشی بعد از چین و هند به حساب می آید.

از جمله کاربرد های پودر تالک آرایشی می توان به تولید رنگ، پلاستیک، کاغذ، ایزوگام ها، کار های تزئیناتی، لوازم آرایشی و بهداشتی و… اشاره نمود.

 

کاربرد های پودر تالک آرایشی

 

پلاستیک

 

در سال 2011 بیشترین میزان فروش تالک آرایشی تولیدی در ایالت متحده ی آمریکا صرف صنایع پلاستیک سازی گردید.

این ماده معمولا در پلاستیک سازی نقش پر کننده دارد و برای بهبود خواص پلاستیک ها به کار می رود.

پودر تالک آرایشی می تواند خواص سختی و مقاومت حرارتی موادی مانند پلی پروپیلن، نایلون، پلی اتیلن، وینیل و پلی استر را افزایش دهد.

 

سرامیک سازی

 

فروش تالک آرایشی در سرامیک ها نیز به عنوان پر کننده مورد استفاده قرار می گیرد.

پودر تالک آرایشی مقاومت محصول نهایی را افزایش ، و خواص آن ها را بهبود می بخشد.

 

رنگ

 

اکثر رنگ ها به صورت سوسپانسیون همراه با مواد معدنی مختلف به صورت مایع موجود می باشند.
بعد از خشک شدن مایع تبخیر می گردد و مواد معدنی بر روی سطح باقی می مانند.

 

پودر تالک آرایشی در رنگ ها نیز به عنوان یک پر کننده و افزودنی به کار می رود.
این ماده سوسپانسیون جامدات را بهبود می بخشد.

 

این ماده باعث می شود رنگ روی سطح به خوبی بنشیند. خواص چسبندگی رنگ را بهبود می دهد.

فروش تالک آرایشی به صورت سفید درخشان است. همین امر موجب می گردد این ماده یک پر کننده ی عالی به حساب بیاید.

زیرا می تواند به طور همزمان در سفید سازی و درخشندگی رنگ ها به کار رود.

 

سختی پایین تالک نیز نوعی مزیت در ساخت رنگ به حساب می آید.
زیرا هنگام اسپری کردن رنگ این ماده ایجاد مزاحمت نمی نماید و ویسکوزیته رنگ را بالا نمی برد.

 

کاغذ سازی

 

اغلب کاغذ ها از خمیر های کاغذ دارای الیاف ارگانیک، مانند چوب ها ساخته می شوند.
موادمعدنی در نقش پر کننده به خمیر کاغذ افزوده می شوند.

وقتی کاغذ به ورقه های نازک تقسیم بندی شد پرکننده فاصله ی بین الیاف موجود در کاغذ را پر می کند.

بنابراین خواص کاغذ بهبود می یابد و کاغذی صافتر برای نوشتن ساخته می شود.

 

پودر تالک آرایشی به عنوان پر کننده می تواند به خوبی خواص کاغذ را بهبود ببخشد و سبب بهبود قابلیت چاپ و کاهش کشش سطح شود.

و تیرگی ها و درخشندگی های بیش از حد کاغذ را از بین ببرد.
تالک همچنین می تواند توانایی کاغذ برای جذب جوهر را افزایش دهد.

 

لوازم آرایشی

 

فروش تالک آرایشی به عنوان پودر پایه در بسیاری از محصولات آرایشی به کار می رود و در این صنعت کاربرد فراوانی دارد.
این ماده به راحتی به پوست می چسبد.
اما به دلیل خواص نرمی ای که دارد به راحتی شسته می شود و خساراتی به پوست وارد نمی کند.

 

پودر تالک آرایشی می تواند روغن ها و چربی های تولید شده توسط پوست را جذب نماید و موجب جذب بو، نم و رطوبت شود.
در نتیجه از پودر تالک در تولید مواد ضد عرق نیز به وفور مورد استفاده قرار می گیرد.

 

فروش پودر تالک آرایشی

 

برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد فروش تالک آرایشی با شماره های 02144182743 و 09026715830 تماس حاصل فرمایید.

 

Talc
Talc