فروش روغن مورینگا

فروش روغن مورینگا

فروش روغن مورینگا در بسته بندی گالن 10 لیتری می باشد.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد فروش روغن مورینگا با شماره های 02144182743 و 09026715830 تماس حاصل فرمایید.
همچنین می توانید برای دریافت لیست اقلام ،آنالیز، قیمت و موجودی، در کادر زیر پیام خود را ارسال نمایید تا در کوتاه ترین زمان ممکن پاسخگوی شما عزیزان باشیم.

    توضیحات

    فروش روغن مورینگا

     

    فروش روغن مورینگا 100% خالص از دانه های Moringa oleifera ، که درختی کوچک بومی کوه های هیمالیا است. تقریباً از تمام قسمت های درخت مورینگا ، از جمله بذر ، ریشه ، پوست ، گل و برگ آن ، می توان برای اهداف تغذیه ای ، صنعتی یا دارویی استفاده کرد.

     

    به همین دلیل ، گاهی از آن به عنوان “درخت معجزه” یاد می شود. با اشاره به شکل غلافهای بذر آن ، درخت طبل نیز نامیده می شود.

    دانه های مورینگا دارای روغن زیادی هستند و حاوی بسیاری از ترکیبات غذایی از جمله چربی های اشباع نشده ، پروتئین ، استرول ها و توکوفرول ها هستند.

     

    این ماده از طریق فرآیندهای صنعتی مختلفی از جمله استخراج با حلال و پرس سرد تولید می شود.

    این به عنوان یک روغن اساسی و به عنوان یک روغن پخت و پز در دسترس است. همچنین این ماده در محصولات پوستی استفاده می شود.

     

     

    آنالیز روغن مورینگا

     

    برای دریافت آنالیز کلیک کنید.

    آنالیز روغن مورینگا

     

     

    روغن مورینگا و خواص آن

     

    فروش روغن مورینگا از دوران باستان به عنوان یک داروی محلی و به عنوان یک ماده آرایشی موضعی استفاده می شده است.

    امروزه این ماده برای طیف وسیعی از مصارف شخصی و آرایشی تولید می شود.

     

    روغن مورینگا برای پخت و پز

     

    روغن پخت و پز مورینگا سرشار از پروتئین و اسید اولئیک ، یک چربی سالم و اشباع نشده است.

    هنگامی که برای پخت و پز استفاده می شود ، یک گزینه مغذی و مقرون به صرفه برای روغن های گران قیمت است.

    این ماده در حال تبدیل شدن به یک ماده اصلی تغذیه ای در مناطق ناامن غذایی است که در آن درختان مورینگا رشد می کنند.

     

    روغن مورینگا برای پوست

     

    اسید اولئیک موجود در فروش روغن مورینگا باعث استفاده از آن در ماده پاک کننده و مرطوب کننده پوست و مو می شود.

    روغن مورینگا خوراکی حاوی استرول است ، که باعث کاهش کلسترول LDL یا “بد” می شود.

     

    آنتی اکسیدان بتا-سیتوسترول ، یک فیتوسترول موجود در این ماده ، دارای فواید آنتی اکسیدانی و ضد دیابتی می باشد ، اگرچه برای تأیید این موضوع تحقیقات بیشتری لازم است.

     

    خاصیت ضد التهابی روغن مورینگا

     

    این ماده حاوی چندین ترکیب فعال زیستی است که دارای خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی هستند. 

    هم هنگام بلع و هم به صورت موضعی استفاده می شود.

    این امر، این ماده را برای از بین بردن آکنه مفید می کند.

    این ترکیبات شامل توکوفرول ها ، کاتچین ها ، کوئرستین ، اسید فرولیک و زئاتین است.

     

    فروش روغن درخت چایفروش روغن درخت چای

     

    کاربردهای روغن مورینگا

     

    این ماده را می توان به صورت زیر یافت:

     

    روغن پخت و پز:

    برای استفاده در سرخ کردن و پخت.

     

    مورد استفاده موضعی روی پوست و مو:

    همیشه قبل از استفاده هر روغن اساسی را با روغن حامل رقیق کنید.

     

    در محصولات مراقبت از پوست و مو:

    مانند صابون ، شوینده مایع ، تونر آبرسان ، روغن ماساژ ، شامپو و نرم کننده مو.

     

    فواید روغن مورینگا

     

    از روغن مورینگا به علت داشتن اسید بهنیک بعضاً بعنوان روغن بهن یا روغن بن یاد می شود.

    آیا این یک روغن حامل است یا یک روغن اساسی. همیشه نگاه کنید روغن خریداری شده یک روغن حامل است یا یک روغن اساسی.

    مانند هر روغن اساسی فروش روغن مورینگا نیز باید قبل از استفاده موضعی با روغن حامل مخلوط شود.

     

    روغن مورینگا ممکن است خوراکی نباشد و نباید از آن بر روی بدن استفاده شود.

    برای طبخ غذا روغن فشرده شده با درجه حرارت سرد انتخاب کنید.

     

    برخی از اشکال این ماده در دسته های زیادی از طریق استخراج با حلال تولید می شوند تا به عنوان سوخت یا به عنوان روان کننده ماشین آلات استفاده شوند.

    اگر قصد دارید از روغن مورینگا برای پخت و پز یا به صورت موضعی روی پوست استفاده کنید ، به دنبال روغنی باشید که برای آن اهداف سرد فشرده ، ارگانیک و دارای برچسب باشد.

     

    نحوه تولید آن را بررسی کنید.

    به رنگ روغن و شفافیت آن نگاه کنید. به دنبال روغنی باشید که رنگ آن زرد کم رنگ باشد و کمی بوی بادام زمینی داشته باشد.

    برخی از مارک های بطری ممکن است حاوی این ماده باشند که درصد روغن آنها بسیار کم است.

     

    طریقه مصرف روغن مورینگا

     

    روغن ها را با هم در یک کاسه یا بطری شیشه ای مخلوط کنید.
    به موها بمالید ، و ریشه ها را ماساژ دهید.
    موها را بپوشانید و بگذارید یک شب بماند.
    موها را مثل همیشه شامپو بزنید و حالت دهید.

     

    همچنین می توانید قبل از استفاده ، این مخلوط را برای چند ثانیه در مایکروویو گرم کنید.

    برخی از مردم رایحه ای را که گرمایش به روغن ها می بخشد ، دوست دارند.

     

    فروش روغن کالاندولافروش روغن کالاندولا

     

     

    برگ مورینگا

     

    درخت مورینگا برای اهداف مختلف استفاده می شود.

    بخاطر داشته باشید که فروش روغن مورینگا فقط از دانه های آن است نه از برگها یا گلهای آن.

    برخی از مزایای ادعا شده مورینگا ممکن است از روغن حاصل نشود ، بلکه از اشکال دیگر مانند پودر برگ حاصل می شود.

    به عنوان مثال ، برخی از شواهد نشان می دهد که برگ های مورینگا ممکن است برای کنترل دیابت مفید باشد.

     

    برگها همچنین ممکن است حاوی خواص ضد باکتری Trust Source باشند.

    مصرف پوست ، برگ و گل درخت مورینگا می تواند انقباضات رحمی را به حدی ایجاد کند که باعث سقط شود.

    با این حال ، مهم است که در مورد استفاده از این ماده با دکتر خود صحبت کنید ، به خصوص هنگام تلاش برای بارداری و در دوران بارداری.

     

    خرید روغن مورینگا

     

    برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد فروش روغن مورینگا با شماره های 02144182743 و 09026715830 تماس حاصل فرمایید.

    آرکا شیمی گستر سپیدار

    نقد و بررسی‌ها

    هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

    اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “فروش روغن مورینگا”

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *