• تهران چیتگر خیابان سروناز خیابان گودرزی کوچه هجدهم
  • [email protected]
  • 021-44182743

اتیلن گلیکول مونو استئارات

توضیحات

اتیلن گلیکول مونو استئارات چیست؟

 

اتیلن گلیکول مونو استئارات که با نام گلیکول استئارات یا گلیکول مونو استئارات نیز شناخته می شود .
یک ترکیب آلی با فرمول مولکولی C20H40O3 است.
اتیلن گلایکول منو استئارات در واقع استر اسید استئاریک و اتیلن گلیکول است .

 

از EGMS در بسیاری از انواع محصولات مراقبت شخصی و مواد آرایشی از جمله شامپوها ، نرم کننده های مو و لوسیون های پوستی استفاده می شود.

EGMS ترکیبی سفید رنگ با ظاهری موم مانند است .
بیشتر در تولید محصولات سورفاکتانت مورد استفاده قرار می گیرد تا رنگی صدفی و شفاف در آنها ایجاد کند.

 

ویژگیهای اتیلن گلایکول مونو استئارات

 

این ترکیب متداول ترین عامل صدفی سازی در شامپوها است. این ماده از نظر شیمیایی ، استر اتیلن گلیکول و اسید استئاریک است .

ولی مخلوطی از این دو نیست و یک ترکیب شیمیایی ویژه است.اسید استئاریک یک اسید چرب بسیار پرکاربرد است که می تواند از منابع گیاهی یا حیوانی گرفته شود.

 

در واقعیت این ماده شیمیایی است که کاربرد گسترده ای در صنایع تولید شوینده ها دارد.

این ترکیب شیمیایی در فرمولاسیون مواد آرایشی معمولاً بیش از یک عملکرد ارائه می دهد.

 

در مقادیر کم گلایکول استئارات توانایی شفاف سازی مایعات را دارد . با خاصیت انعکاس نور محلول را براق یا مرواریدی می کند .
به آن ظاهری لوکس می بخشد. با استفاده از ۵-۴٪ از این ترکیب شیمیایی در یک شامپو یک محصول سفید و مرواریدی ایجاد می شود.

 

کاربرد های EGMS

 

گلیكول استئارات توانایی صاف كردن و نرم كردن بافت پوست را هنگام استفاده موضعی دارد. بافت چرب و ضخیم آن باعث می شود تا فضای کمی که بین فیبرهای پروتئین وجود دارد، را پر کند.

 

این امر باعث می شود که گلیکول استئارات به عنوان نرم کننده شناخته شود. گلیکول استئارات به ویژه برای رفع خشکی پوست مفید است .
در انواع مختلف مرطوب کننده ها ، لوسیون های بدن ، شامپوها و نرم کننده ها یافت می شود.

 

این ترکیب دارای خواص سورفاکتانتی ملایم است زیرا مولکول آن یک انتهای آب دوست و یک انتهای روغن دوست (لیپوفیلیک) دارد.

این امر EGMS را قادر می سازد تا ذرات روغن را در محلول آب نگه داشته و از جداسازی ترکیبات محصول جلوگیری کند.
این مسئله به افزایش ماندگاری محصول نیز کمک خواهد کرد.

 

ایمنی

 

طبق کمیته بررسی مواد آرایشی (CIR) ، این ماده از نظر مقادیر مورد استفاده در محصولات آرایشی و مراقبت های شخصی بی خطر است.

گزارش هایی از درماتیت تماسی و واکنش های آلرژیک به گلیکول استئارات گزارش شده است . اگرچه به نظر نمی رسد که این مورد شایع باشد.

در مجموع به نظر می رسد EGMS و گلیکول دی استئارات در محصولات آرایشی بهداشتی و مراقبت های شخصی ، مواد موثری هستند.

 

داده های حیوانی در رابطه با سمیت حاد دهانی ، تحریک پوست ، چشم و حساسیت نشان می دهد که این ترکیب شیمیایی دارای سمیت حاد کمی است.

تست پوستی با ۵۰٪ گلیکول دی استئارات بر روی ۱۲۵ نفر هیچ مدرکی از تحریک پوست یا حساسیت بیش از حد نشان نداده است.

 

مطالعات انسانی با استفاده از فرمولاسیون حاوی گلیکول استئارات در سطح ۲-۵٪ هیچ تحریک یا حساسیت پوستی را گزارش نکرد.

پنل بررسی محصولات آرایشی و بهداشتی کانادا همچنین ایمنی کلی این ماده را تأیید کرده است. هیچگونه اثرات سمی یا پتانسیل جهش زایی برای این ماده شناخته نشده است.

 

فروش اتیلن گلیکول مونو استئارات

 

برای خرید EGMS و دریافت اطلاعات بیشتر با کارشناسان فروش آرکا شیمی گستر سپیدار با شماره های 02144182743 و 09026715830 تماس حاصل فرمایید.
EGMS
e-GMS