فروش سدیم لوریل سارکوزینات

فروش سدیم لوریل سارکوزینات

فروش سدیم لوریل سارکوزینات در بسته بندی 200 کیلوگرمی می باشد.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد فروش سدیم لوریل سارکوزینات با شماره های 02144182743 و 09026715830 تماس حاصل فرمایید.
همچنین می توانید برای دریافت لیست اقلام ،آنالیز، قیمت و موجودی، در کادر زیر پیام خود را ارسال نمایید تا در کوتاه ترین زمان ممکن پاسخگوی شما عزیزان باشیم.

    توضیحات

    فروش سدیم لوریل سارکوزینات


    فروش سدیم لوریل سارکوزینات (INCI) که به آن سارکوزیل نیز گفته می شود ، یک سورفکتانت آنیونی است. از فروش سدیم لوریل سارکوزینات به عنوان ماده کف کننده و پاک کننده در شامپو ، کف اصلاح ، خمیر دندان و محصولات شستشوی کف استفاده می شود.


    فروش سدیم لوریل سارکوزینات به دلیل زنجیره 12 کربنی آبگریز (لوریل) و کربوکسیلات آب دوست آمفیفیلیک است.

    از آنجا که اتم نیتروژن در پیوند آمیدی است ، نیتروژن pH فعال نیست و بدون در نظر گرفتن PH در کلیه محلول های آبی شارژ خنثی دارد.

    کربوکسیلات دارای pKa حدود 3.6 است و بنابراین در محلولهای pH بیشتر از حدود 5.5 بار منفی دارد.


    وزیکولهای حساس به pH را می توان با استفاده از این سورفاکتانت با آمفیفیلی کاتیونی یا محلول در آب دیگر مانند 1-دکانول تهیه کرد.

    افزودن مخلوطی از قسمتهای مساوی سدیم لوریل ساركوزینات و سورولان مونولورات سورفیت سورفتان غیر یونی (S20) به آب منجر به تشكیل سنگدانه هایی مانند میسل می شود.


    حتی اگر هیچكدام از سورفكتانت ها به تنهایی میسل تشکیل ندهند. این سنگدانه ها می توانند به انتقال سایر مولکولهای کوچک مانند داروها از طریق پوست کمک کنند.


    آنالیز سدیم لوریل سارکوزینات


    برای دریافت آنالیز کلیک کنید.

    آنالیز سدیم لوریل سارکوزینات


    کاربرد


    سورفاکتانتهای فروش سدیم لوریل سارکوزینات، سورفاکتانتهای آنیونی ملایم و قابل تجزیه بیولوژیکی هستند که از اسیدهای چرب و سارکوزین (اسید آمینه) گرفته می شوند.


    این ماده توانایی بهبود ظاهر و احساس لطافت و براقی مو، به ویژه در موهایی که با محصولات شیمیایی آسیب دیده است، دارد.

    از دلایل استفاده و فروش سدیم لوریل سارکوزینات این است که با تمام سورفکتانتهای غیر یونی و آنیونی سازگار است و با اکثر سورفکتانتهای کاتیونی سازگاری خوبی دارد.


    سارکوزینات ها


    سارکوزینات ها سورفاکتانت های کربوکسیله هستند که به دلیل ساختار مشابه صابون ، صابون های منقطع نیز نامیده می شوند! همانطور که انتظار می رود ، آنها تحمل آب سخت ضعیفی دارند اما کاملاً ملایم هستند.


    به نظر می رسد سازگاری کاتیونی خوبی دارند و بنابراین در شامپوها، در ترکیب با پلیمرهای کاتیونی استفاده می شوند.

    آنها اخیراً در تهیه مواد شستشوی بدن از محبوبیت خوبی برخوردار بوده اند.


    این مواد بر روی پوست احساس پوست ابریشمی ایجاد می کنند و خشن بودن سولفاتهای آلکیل را خنثی می کنند.

    کاملا جالب است که سورفاکتانت های سارکوزینات در حضور سبوم (روغن مو) که کف آنها واقعاً افزایش می یابد ، عملکرد بسیار خوبی دارند.


    فروش سدیم لوریل سارکوزینات


    برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد فروش سدیم لوریل سارکوزینات با شماره های 02144182743 و 09026715830 تماس حاصل فرمایید.

    آرکا شیمی گستر سپیدار

    نقد و بررسی‌ها

    هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

    اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “فروش سدیم لوریل سارکوزینات”

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *