PEG 40 چیست و چه کاربردی دارد؟

PEG 40 چیست و چه کاربردی دارد؟

برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد فروش PEG 40 با کارشناسان فروش آرکا شیمی گستر سپیدار تماس حاصل فرمایید.

 

    توضیحات

    PEG 40 چیست و چه کاربردی دارد؟

     

    PEG 40 روغن کرچک هیدروژنه که با نام پلی اتیلن گلیکول 40 شناخته می شود یکی از مواد اولیه پرمصرف در صنایع آرایشی بهداشتی میباشد. PEG 40 روغن کرچک هیدروژنه شده است که یک مایع غلیظ به رنگ زرد روشن با بوی ملایم است. پلی اتیلن گلیکول از مشتقات روغن کرچک هیدروژنه شده میباشد.


    آنالیز PEG 40

     

    برای دریافت آنالیز کلیک کنید.

    آنالیز PEG 40

     

    کاربرد های پلی اتیلن گلیکول 40

     

    پلی اتیلن گلیکول 40 یک ماده موم سخت و با ساختار منحصر به فرد است. با سایر روغن ها و موم های موجود در پایه ضد عرضی کار می کند تا به استحکام محکم اما پراکنده تبدیل شود. از آنجا که روغن کرچک هیدروژنه بی بو و در آب نامحلول است، به راحتی شسته نمی شود.

    روغن کرچک هیدروژنه اتوکسیله مشتق پلی اتیلن گلایکول 40 نوعی از روغن کرچک است که هیدروژنه شده باشد. 

    تعداد مول های اتیلن اکساید در این ماده 40 می باشد. HDK LHNI همزمان یک ترکیب اتوکسیله و مشتق استر گلیسیرین است. 

    این ماده به عنوان عامل پخش کننده، عامل حل کننده عطر و اسانس، تنظیم کننده ویسکوزیته، پایدار کننده، امولسیفایر، شوینده و حتی ماده شیمیایی حد واسط در محصولات آرایشی و بهداشتی مورد استفاده قرار می گیرد.


    این ماده ، همچنین به عنوان موم کرچک نیز شناخته می شود. از دانه های کرچک که معمولاً یک مایع در دمای اتاق است حاصل می شود. که با اضافه کردن هیدروژن برای ثبات بیشتر آن فرآوری شده است و نقطه ذوب آن را بالا می برد. 

    به طوری که دمای اتاق جامد می باشد. روغن کرچک از حبوبات گیاه کرچک (Ricinus communis) توسط حرارت خارج و تصفیه می شود. 

    همانطور که گفته شد روغنها در دمای اتاق مایع هستند.

    فرآیند هیدروژناسیون اشباع را به روغن اضافه می کند، که سبب افزایش نقطه ذوب می شود .

    این امر باعث می شود روغن هیدروژنه در دمای اتاق جامد باشد. 

    فرآیند هیدروژناسیون مستلزم این است که روغن در صورت وجود کاتالیزور نیکل تحت فشار قرار گیرد. این ماده کاربردهای مختلف آرایشی دارد.

     

    از نظر تاریخی، مصریان باستان از روغن کرچک به عنوان سوخت برای لامپ های خود استفاده می کردند. 

    روغن کرچک نیز به عنوان روان کننده در موتورهای ماشین و هواپیما مورد استفاده قرار گرفته است . 

    به برخی از رنگ ها و لاک ها نیز اضافه می شود. مصرف روغن کرچک خالص به عنوان یک ملین برای درمان یبوست عمل می کند.

    این ماده دامنه گسترده ای از واکس ها شامل موم زنبور عسل، موم پارافین، موم کاندالیلا، موم سرستین، موم اوزوکریت و غیره است. این واکسها را در پماد سازی ، کرم سازی ، لوسیون سازی، رژها، عطرها و محصولات مراقبت از پوست می توان استفاده کرد.


    مصارف

     

    از این ماده در محصولات آرایشی بهداشتی به عنوان امولسیفایر ، سورفکتانت در صابون ها لوسیون ها ژل های شستشوی حمام ، پاک کننده های صورت مواد گریم و آرایشی به عنوان روان کننده در محصولات آرایشی استفاده میشود. 

    همچنین از این ماده جهت تثبیت کننده  بوی اسانس در محصولات عطر و ادکلن و پاک کننده های سطوح استفاده میشود.


    فروش PEG 40

     

    برای خرید پلی اتیلن گلیکول 40 و دریافت اطلاعات بیشتر با کارشناسان فروش آرکا شیمی گستر سپیدار تماس حاصل فرمایید.

    PEG40 HYDROGENATED CASTOR OIL
    PEG40 HYDROGENATED CASTOR OIL

    نقد و بررسی‌ها

    هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

    اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “PEG 40 چیست و چه کاربردی دارد؟”

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *