PEG 7

PEG 7

برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد فروش PEG 7 با کارشناسان فروش آرکا شیمی گستر سپیدار تماس حاصل فرمایید.
همچنین می توانید برای دریافت لیست اقلام ،آنالیز، قیمت و موجودی، در کادر زیر پیام خود را ارسال نمایید تا در کوتاه ترین زمان ممکن پاسخگوی شما عزیزان باشیم.

    توضیحات

    PEG 7

    PEG 7 یا پلي اتيلن گليكول 7 گلیسیرین کوکوات از اتیلن گلیکول ساخته شده است. ماده ای بی رنگ و محلول در آب و محلول های الکلی با بوی قابل تشخیص روغن نارگیل است . این ماده فعال سطحی غیر یونی نوعی استر اسید چرب با منبع غیر حیوانی می باشد . 


    با مواد فعال سطحی آنیونی ، کاتیونی و سایر مواد نانیونیک سازگار است . در محدود نرمال بکار رفته مواد آرایشی و بهداشتی پایدار می باشد . 

    جاذب رطوبت ، نرم کننده ، امولسیون دهنده و دارای حداقل اثر منفی بر روی کف کنندگی محصولات ، کمک حلال برای افزدونی هایی از قبیل اسانس ها و روغن ها می باشد.


    آنالیز PEG 7

     
    برای دریافت آنالیز PEG 7 کلیک کنید.

    آنالیز PEG 7


    مشخصات

     

    از مشخصات PEG 7 میتوان به موارد زیر اشاره کرد.

    سازگاری بالا با ترکیبات آلی مختلف.
    نقطه جوش بالا.
    کنترل آسان کندانسیشن.
    خاصیت جذب آب قابل کنترل.
    سمیت پایین.


    کاربردهای PEG7

     

    از کاربردهای PEG 7 میتوان به موارد زیر اشاره کرد.


    پوشش های تولیدی بر پایه آب.
    استفاده در تولید باتری ها.
    عامل ضد گرد و غبار در تولیدات کشاورزی.
    پاک کننده ها و شوینده ها.
    مرطوب کننده در محصولات آرایشی بهداشتی.

    حامل رنگ دانه در رنگ و جوهر.


    از دیگر کاربردهای PEG 7:


    محصولات بسته بندی.
    عامل جلوگیری کننده از چسبندگی در قالب گیری.
    تثبیت کننده رنگ در کاغذ.
    تولید سرامیک.
    نرم کننده و ضد الکتریسیته استاتیک در نساجی و جوش های لحیم کاری.
    درخشان کننده ها در آبکاری الکتریکی.


    دیگر کاربرد ها

    از PEG 7 در فرمولاسیون محصولات آرایشی بهداشتی مانند شوینده های صورت، پاک کننده های آرایشی، صابون مایع، شامپو، محصولات اصلاح آقایان، ژل های شستشوی بدن و … مورد استفاده است.


    این ترکیبات همچنین در صنایع کاغذ سازی، نساجی، شوینده های خانگی و صنعتی کاربرد دارند.

    این استرها به خوبی ویسکوزیته را در فرمولاسیون مائی و الکلی مائی تامین می کنند.

    ضمن اینکه عامل مرطوب کننده مناسبی در کرم ها و حالت دهنده خوبی در محصولات محافظ مو هستند.


    از پلي اتيلن گليكول 7 گلیسیرین کوکوات به عنوان حل کننده، تامین کننده چربی مورد نیاز پوست، نرم کننده، امولسیفایر، مرطوب کننده در فرمولاسیون محصولات آرایشی بهداشتی مورد استفاده است . 


    استرهای پلی اتیلن گلایکول در صابون مایع به عنوان امولسیفایر، پایدار کننده، حل کننده، کنترل کننده ویسکوزیته و عامل ابری کننده به کار می روند.


    فروش PEG 7

     

    برای خرید PEG7 و دریافت اطلاعات بیشتر با کارشناسان فروش آرکا شیمی گستر سپیدار تماس حاصل فرمایید.
    PEG
    PEG

    نقد و بررسی‌ها

    هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

    اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “PEG 7”

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *