آرکا شیمی

گلیسیرین برای پوست چه خواصی دارد

گلیسیرین برای پوست چه خواصی دارد

گلیسیرین برای پوست چه خواصی دارد

 

گلیسیرین برای پوست خواص فوق العاده و بسیاری دارد و می تواند به مرطوب کردن و محافظت از پوست کمک کند. بله، گلیسیرین برای پوست عالی است! گلیسیرین با آبرسانی به پوست به کاهش و کاهش ظاهر چین و چروک و خطوط ریز کمک می کند.

 

این ماه یکی از موادی است که اغلب در لوازم آرایشی و دارویی استفاده می شود. این ماده یک عنصر اصلی در مرطوب کننده ها و لوسیون ها است. استفاده از گلیسیرین خالص در حال افزایش است، اما مواردی وجود دارد که مصرف کنندگان در صورت انتخاب این کار باید از آن آگاه باشند.

 

این ماده به معنای واقعی کلمه همه کارها را انجام می دهد، از مرطوب کردن پوست، برای کمک به حفظ سد محافظ پوست. گلیسیرین نه تنها پوست را هیدراته می‌کند، بلکه در واقع رطوبت را از لایه‌های داخلی پوست تا اپیدرم جذب می‌کند و پوست را صاف‌تر می‌کند و ظاهری جوان را به آن باز می‌گرداند. این ماده برای پوست کاملا بی خطر است.

 

گلیسیرین

 

فقط به یاد داشته باشید که هنگام استفاده از گلیسیرین در مراقبت از پوست، بهتر است آن را با مواد یا محصولات دیگر مانند گلاب یا ویتامین E رقیق کنید تا از تحریک پوست جلوگیری کنید. مطالعات نشان می دهد که گلیسرول می تواند به طرق مختلف روی پوست شما تأثیر مثبت بگذارد.

 

گلیسیرین چیست؟


گلیسیرین یا گلیسرول یک ترکیب پلیول ساده است. این مایعی با طعم شیرین، بی رنگ، بی بو، غیر سمی و چسبناک است که به طور گسترده در فرمولاسیون های دارویی استفاده می شود.


گلیسرول دارای سه گروه هیدروکسیل است که مسئول حلالیت در آب و ماهیت هیگروسکوپیک آن است. ستون فقرات گلیسرول برای تمام لیپیدهایی که به عنوان تری گلیسیرید شناخته می شوند، مرکزی است.

اخیراً مشخص شده است که گلیسیرین خالص بلوغ سلولی را تسریع کرده و التهاب را سرکوب می کند. گلیسیرین جزء اصلی بسیاری از صابون های گران قیمت است. گلیسیرین ناخالص به عنوان محصول جانبی تولید سوخت زیستی تولید می شود. این شکل خام بیشتر به عنوان یک محصول ضایعاتی در نظر گرفته می شود و به طور کلی دفع یا سوزانده می شود.

 

کاربرد گلیسیرین برای پوست

 

در مراقبت از پوست، محبوب ترین کاربرد گلیسیرین به عنوان یک مرطوب کننده است. مرطوب کننده ها برای آبرسانی و نرمی پوست استفاده می شوند. (سایر مرطوب کننده های معروف شامل اسید هیالورونیک و دی پانتنول هستند).

 

روغن های گیاهی در مراقبت از پوست تاثیر زیادی دارند، اما جایگزین آنها می تواند گلیسرول باشد. شاید شما پوست چرب دارید و به طور کلی دوست ندارید روغن‌ها را بر روی پوست و موی خود استفاده کنید.

 

گلیسیرین گیاهی

 

فواید گلیسیرین برای پوست بسیار شبیه به روغن هایی مانند روغن آرگان است. گلیسرول جزئی از چربی و روغن های طبیعی است و هنگام تولید از اسیدهای چرب روغن جدا می شود. این امر باعث می‌شود گلیسرول یک ماده عالی برای سرم‌های غیر چرب و در عین حال آب‌رسان باشد.

 

همچنین می‌تواند یک پاک‌کننده صورت و آب‌رسان باشد تا از خشکی پوست‌تان جلوگیری کند، بدون اینکه مانند روغن های آرایشی سنگین باشد یا منافذ را مسدود کند.

 

البته، در مواقعی از سال که پوست شما تشنه تغذیه غنی روغن های گیاهی است، گلیسرول را می توان با آنها در فرمولی ترکیب کرد که به طور طبیعی قدرت مرطوب کنندگی زیادی را ارائه می دهد. یکی از بهترین مزایای گلیسیرین برای پوست، توانایی آن در بهبود عملکرد سد پوستی است.

 

سد طبیعی پوست شما از لایه هایی تشکیل شده است. لایه بیرونی محافظ ترین لایه است و در حالت ایده آل باید رطوبت را در پوست شما حفظ کند و در عین حال از سموم، از جمله رادیکال های آزاد نیز جلوگیری کند.

 

برای انجام این کار، سد پوست شما تقریباً مانند یک دیوار آجری با سلول‌های انعطاف‌پذیر به نام کورنئوسیت‌ها (آجرها) ساخته شده است که توسط یک مخلوط لیپیدی (ملات) در کنار هم نگه داشته می‌شوند.

 

پوست به مرور زمان در معرض عوامل استرس زا قرار می گیرد و سد پوستی شما به خطر می افتد. این بدان معنی است که زمان سخت تری برای حفظ آبرسانی خواهد داشت و پوست شما را در برابر تحریک، حساسیت و مشکلات مختلف پوستی باز می کند.

 

مواد مختلفی وجود دارند که می توانند به ترمیم سد پوستی شما کمک کنند و گلیسیرین یکی از آنهاست. در واقع، نه تنها عملکرد بهتر سد پوست را به طور کلی بهبود می بخشد، بلکه به محافظت از پوست شما در برابر محرک هایی که ممکن است آسیب بیشتری ایجاد کنند، کمک می کند.

 

مطالعات نشان می‌دهد که گلیسرین می‌تواند به پوست نفوذ کند و برای آبرسانی مداوم برای چند روز در داخل پوست باقی بماند. با این حال، به دلیل بافت ضخیم، گلیسیرین در صورت استفاده بیش از حد، می تواند آثار چسبناک یا چسبنده ای روی پوست باقی بگذارد.

 

به این ترتیب، اغلب با سایر مواد مرطوب‌ کننده، مانند اسید هیالورونیک، که بافتی سبک و تقریباً آبکی دارد رقیق می‌شود. اما تنها در صورتی که مولکول‌ها به اندازه کافی کوچک باشند، می‌تواند به طور موثر به سد پوست نفوذ کند.

 

پوست خشک

 

گلیسیرین برای پوست های خشک بسیار مناسب است. افرادی که پوست خشک دارند، واقعاً از این ماده سود می برند، زیرا یکی از کارهای اصلی آن به عنوان یک مرطوب کننده، مرطوب کردن است. در واقع، گلیسیرین برای پوست خشک نه تنها پوست را مرطوب می‌کند، بلکه آب را از لایه دوم پوست (درم) می‌کشد و آن را به بالای پوست (اپیدرم) می‌رساند و هیدراتاسیون بیشتری به شما می‌دهد.

 

پوست چرب

 

گلیسیرین برای پوست چرب مناسب است. این ماده برای پوست های چرب عالی است و منافذ پوست را مسدود نمی کند. کسانی که پوست چرب دارند از مرطوب کننده استفاده نمی کنند و نگران این هستند که اضافه کردن رطوبت باعث چربی پوست بیشتر شود.

با این حال، حذف مرطوب کننده باعث می شود پوست شما بیش از حد چربی تولید کند. ترفند این است که یک کرم یا لوسیون متعادل کننده چربی را پیدا کنید که برای نوع پوست شما مفید باشد. به دنبال یک مرطوب کننده حاوی گلیسیرین باشید.

 

پوست مختلط

 

گلیسیرین برای پوست مختلط هم اثربخشی خود را دارد. یکی از وظایف این ماده نه تنها آبرسانی به پوست هایی است که نه خشک اند و نه چرب، بلکه محافظت از سد رطوبتی محافظ پوست می کنند. به همین دلیل است گلیسیرین برای پوست های مختلط بسیار موثر است.

 

برای پوست های حساس

 

گلیسیرین برای پوست حساس خواص ملایم و آبرسان و اثر آرام بخشی بسیاری دارد و با تامین رطوبت و جوان کنندگی به زیبایی پوست کمک می کند. به یاد داشته باشید که گلیسیرینی ای که ما استفاده می کنیم، گیاهی است، بنابراین کمتر احتمال دارد که باعث تحریک شود.

 

بهبود زخم

 

گلیسیرین برای بهبود زخم موثر است. از پماد پایه گلیسرول برای درمان زخم های پوستی استفاده می شود. این پماد نه تنها زخم را بهبود می بخشد، بلکه علائمی مانند درد، سفتی، پوسته پوسته شدن و سوزش را کاهش می دهد. همچنین خشکی، ترک خوردگی و تورم بعد از جراحی نیز کاهش می یابد.

 

مقادیر کم گلیسرول نیز می تواند به ترمیم پوست آسیب دیده کمک کند، به خصوص زمانی که با سایر مواد مغذی ترکیب شود. جالب اینجاست که برخی تحقیقات حتی کشف کرده اند که گلیسیرین دارای خواص ضد میکروبی است که می تواند بخشی از توانایی آن در بهبود زخم را توضیح دهد. اما تحقیقات هنوز روشن نکرده است که آیا این خواص به محصولات مراقبت از پوست کمک می کند یا خیر.

 

لایه برداری پوست

 

گلیسیرین لایه برداری پوست را افزایش می دهد تا پوست روشن تر به نظر برسد. گلیسرول به تنهایی یک لایه بردار نیست، اما ممکن است به تقویت اثرات لایه بردارهای دیگر کمک کند.

لایه برداری چیزی است که در لایه بیرونی پوست شما اتفاق می افتد و شامل حذف سلول های مرده پوست می شود. با حذف این سلول های مرده، تولید سلول های جدید پوست اتفاق می افتد و پوست کدر شروع به بازیابی درخشش طبیعی خود می کند.

 

Arkachem

 

از آنجایی که گلیسرول باعث نرم شدن و بازگرداندن رطوبت به لایه بیرونی پوست می شود، کل فرآیند لایه برداری را آسان می کند. این به نوبه خود می تواند با جلسات لایه برداری کمتر به پوستی روشن تر تبدیل شود.

 

آبرسانی به پوست

 

با توجه به ماهیت آبرسان و تسکین دهنده گلیسرول، به درمان مشکلات پوستی مانند درماتیت و اگزما کمک می کند. این ماده به درمان مشکلات مربوط به خشکی، تحریک و التهاب پوست کمک می کند.

 

در یک ارزیابی بالینی، یک کرم پایه گلیسیرین به مدت چهار هفته توسط شرکت کنندگان مبتلا به درماتیت آتوپیک استفاده شد. نتایج بسیار مثبت بود و نشان داد که کرم گلیسیرین، آبرسانی را بهبود می بخشد و عملکرد سد پوست را بازیابی می کند. همچنین به مرور زمان اریتم (قرمزی/تحریک) را بهبود بخشید.

 

کرم های مبتنی بر گلیسیرین برای تسکین پوست خشک مرتبط با اگزما مفید است. در حالی که آزمایشات بالینی بیشتری برای کشف کامل پتانسیل گلیسرول برای کاهش اگزما و درماتیت مورد نیاز است، اما نتایج تاکنون بسیار چشمگیر بوده است. همچنین گلیسیرین یک ماده مرطوب کننده عالی برای پوست های مستعد آکنه است. اما این ماده به تنهایی به طور فعال با آکنه مبارزه نمی کند.

 

کاهش چین و چروک

 

اگر می خواهید خطوط ریز، چین و چروک ها و لکه های تیره را از بین ببرید و در عین حال از مزایای آبرسانی برای پوست نیز بهره مند شوید، می توانید از محصولات حاوی گلیسیرین استفاده کنید. پاک کننده های صورت به طور موثر پوست را بدون از بین بردن آن تمیز می کنند.

 

ترکیبات این پاک کننده ها الاستین را تقویت می کنند و در برابر علائم پیری واکنش نشان می دهد، این ماده و روغن جوجوبا از مرطوب ماندن پوست شما اطمینان حاصل می کنند.

 

رطوبت رسانی به پوست

 

لیپید چیست و چه کاربردی دارد بیشتر بخوانید: لیپید چیست و چه کاربردی دارد

گلیسیرین به عنوان یک مرطوب کننده شناخته می شود. این بدان معنی است که رطوبت را از هوا به لایه بالایی پوست می کشد و هیدراتاسیون را بهبود می بخشد. و از آنجایی که گلیسرول وزن مولکولی پایینی دارد، قادر است عمیقاً در پوست شما جذب شود تا رطوبت را در سراسر پوست شما فراهم کند.


خواص مرطوب کننده گلیسیرین به آن قدرت زیادی برای مبارزه با خشکی پوست می دهد. به جبران سریع آبرسانی کمک می کند و می تواند پوست خشک، ترک خورده و کدر را بدون احساس سنگینی بهبود بخشد. هنگامی که با مواد انسدادی مانند کره انبه همراه شود، قدرت مرطوب کنندگی این ماده حتی طولانی تر خواهد بود.


با این حال، گلیسرول فقط یک مرطوب کننده معمولی نیست. طبق یک مطالعه، از بین تمام مرطوب‌کننده‌های آزمایش‌شده، این ماده مؤثرتر بود و موادی مانند هیالورونیک اسید، آلفا هیدروکسی اسیدها و پروپیلن گلیکول را شکست داد. گلیسیرین از فاکتور مرطوب کننده طبیعی (NMF) پوست تقلید می کند که به جلوگیری از کم آبی پوست کمک می کند.


این ماده دارای خاصیت نرم کنندگی است که پوست را نرم می کند. گلیسرول علاوه بر اینکه به عنوان یک مرطوب کننده عمل می کند، دارای خواص نرم کنندگی است که به صاف و نرم شدن پوست کمک می کند.


در حالی که سایر نرم‌کننده‌ها معمولاً این کار را از طریق محتوای اسیدهای چرب خود انجام می‌دهند. این ماده عمدتاً با بهبود هیدراتاسیون پوست و عملکرد مانع پوست عمل می‌کند.


همچنین برخی تحقیقات وجود دارد که نشان می دهد این ماده برای انتقال و فعالیت پروتئینی به نام آکواپورین-3 (AQP3) مهم است. آکواپورین ها پروتئین های کوچکی هستند که جریان آب را به داخل و خارج سلول ها تنظیم می کنند.


AQP3 آکواپورین اصلی موجود در لایه بیرونی پوست شما (اپیدرم) است و نقش کلیدی در عملکرد سلول های پوست، از جمله آبرسانی و بهبود زخم ایفا می کند.


محققان بر این باورند که با پشتیبانی از عملکرد AQP3، گلیسرول می تواند به حفظ پوست شما کمک کند تا احساس نرمی، لطافت و آبرسانی خوبی داشته باشید، حتی اگر هوای اطراف شما خشک باشد.

 

گلیسیرین برای مراقبت از پوست در زمستان

 

گلیسیرین برای مراقبت از پوست در زمستان بسیار کاربردی و راهگشا است. اگر پوست واقعاً خشکی دارید، احتمالاً بخش زیادی از ماه های سردتر را برای مقابله با پوست ترک خورده سپری می کنید، که ناراحت کننده است و در صورت عدم درمان حتی می تواند خونریزی کند. گلیسیرین در زمستان نه تنها رطوبت محافظتی را فراهم می کند، بلکه می تواند از چنین حالتی پوست شما جلوگیری کند.

 

روش استفاده از گلیسیرین برای پوست

 

نکته اصلی در نحوه استفاده از گلیسیرین برای پوست که باید به خاطر داشته باشید این است که آن را با یک مرطوب کننده دیگر مخلوط و استفاده کنید، مهم است که این ماده را با یک ماده دیگر مانند گلاب یا ویتامین E رقیق کنید.

 

ما می گوییم این ماده رطوبت را از پوست شما می کشد، واقعاً منظورمان این است و اگر به تنهایی از آن استفاده کنید، خطر بیرون کشیدن بیش از حد رطوبت و تحریک پوست خود را دارید. تا زمانی که گلیسیرین را با سایر مواد سازگار ترکیب کنید، از مزایای گلیسیرین برای پوست بهره مند خواهید شد.

 

این ماده یکی از آن موادی است که کارهای حیرت انگیزی را انجام می دهد – بستگی به این دارد که شما چه کاری می خواهید برای پوست خاص شما انجام دهد.

 

خواص گلیسیرین برای پوست

 

خاصیت مرطوب کنندگی: خاصیت مرطوب کنندگی گلیسیرین برای پوست نه تنها پوست را مرطوب می کند، بلکه رطوبت را از سطوح پایینی پوست (درم) به سطوح بالایی (اپیدرم) می کشد و اساساً به پوست اجازه می دهد تا خود را مرطوب نگاه دارد. از گلیسیرین به عنوان مرطوب کننده صورت استفاده کنید – اگر این ماده به یک خاصیت مشهور باشد، آن خاصیت مرطوب کنندگی این ماده است. هنگامی که به دنبال یک مرطوب کننده هستید، به دنبال این ماده باشید.

 

مناسب برای انواع پوست: گلیسیرین برای انواع پوست از جمله پوست های حساس فوق العاده ملایم است و می تواند به کاهش ناراحتی موقت پوست کمک کند. این ماده غیر کومدون زا است، به این معنی که منافذ را مسدود نمی کند. از این ماده به عنوان مرطوب کننده بدن استفاده کنید. آنچه برای پوست صورت شما خوب است برای پوست بدن نیز خوب است! مرطوب کننده های بدن حاوی گلیسیرین برای پوست های خشک و تشنه عالی هستند.

 

محافظت از پوست: گلیسیرین از پوست محافظت می کند. این ماده با کمک به حفظ لایه محافظی پوست، مانعی بین پوست و عناصری ایجاد می کند که می تواند به آن آسیب برساند. خاصیت رطوبت رسانی این ماده باعث این محافظت می شود.

 

پوست را صاف می کند: گلیسیرین پوست را صاف می کند. خاصیت آبرسانی آن به ایجاد ظاهری صاف تر برای پوست کمک می کند.

 

لایه برداری از پوست: گلیسیرین از پوست لایه برداری می کند. گلیسیرین یک مرطوب کننده است و در فرآیند لایه برداری پوست، به بهبود درخشندگی پوست کمک می کند.

 

پوست را روشن می کند: گلیسیرین پوست را روشن می کند. بین خواص جوان‌سازی این ماده و توانایی آن در مرطوب‌کنندگی، گلیسیرین نقشی کلیدی در روشن و درخشان نگه‌داشتن پوست دارد.

 

خواص ضد پیری: خواص ضد پیری گلیسیرین برای پوست با آوردن رطوبت طبیعی پوست به سطح، به کاهش ظاهر خطوط و چین و چروک کمک می کند.

 

یک نگهدارنده طبیعی: گلیسیرین به عنوان یک نگهدارنده طبیعی هنگامی که در محصولات مراقبت از پوست استفاده می شود، می تواند به عنوان نگهدارنده و حلال در محصولاتی با عصاره های گیاهی و گیاهی استفاده شود.

 

به عنوان پاک کننده: گلیسیرین به عنوان یک پاک کننده موثر عمل می کند به احتمال زیاد صابون های گلیسیرین را دیده اید – آنها تقریباً شفاف هستند و در هنگام لمس کردن کرمی به نظر می رسند. این ماده بدون چربی و غیر کومدون زا، یک پاک کننده عالی برای افرادی است که تمایل به مسدود نشدن منافذ پوست خود دارند.

 

به عنوان یک تونر: گلیسیرین به عنوان یک تونر قابل استفاده است. گلاب و گلیسیرین از ترکیبات مراقبت از پوست هستند. آنها با هم هیدراتاسیون را به پوست باز می‌گردانند، بنابراین ما این ماده را در تونر توصیه می کنیم.

 

به عنوان براق کننده لب: گلیسیرین به عنوان براق کننده لب عمل می کند. کمی از آن روی لب ها براق کننده گی فوق العاده ای ایجاد می کند که نه تنها براق است، بلکه کمی رطوبت به لب های شما می بخشد. این ویژگی بسیار برای لب ها مفید است زیرا لب مستعد خشکی، چین و چروک و خطوط ریز است.

 

گلیسیرین برای صورت

 

گلیسیرین برای لک صورت: گلیسیرین به بهبود لک صورت کمک می کند. خواص مرطوب کنندگی گلیسرول باعث بهبود هیدراتاسیون در لایه خارجی پوست می شود. این موضوع منجر به نرم تر شدن پوست در لایه های بالایی می شود ، که در نتیجه لایه برداری پوست را راحت تر می کند.

 

کاربرد گلیسیرین

 

لایه برداری با گلیسیرین به معنی حذف سلولهای مرده از روی پوست است. از بین بردن این سلول های پوستی می تواند به روشن شدن رنگ پوست و بهبود و درمان لک های پوستی ، از بین بردن جای جوش و اسکار و همچنین لکه های پوستی ناشی از افزایش سن کمک کند. از این ماده در محصولات پوستی ضد لک و سفیده کننده های صورت استفاده می شود.

 

گلیسیرین برای سفیدی صورت: آیا گلیسیرین پوست را تیره میکند؟ گلیسرول خاصیت مرطوب کنندگی و محافظت از پوست را دارد. گلیسرول دارای خواص سفید کننده پوست است. همانطور که گفته شد خاصیت لایه برداری که در این ماده وجود دارد می تواند باعث سفیدی پوست و صورت شود.

لایه برداری باعث از بین رفتن سلول های مرده پوست می شود. از بین بردن این سلول‌های پوستی به روشن‌تر شدن رنگ پوست صورت کمک می کند.

 

گلیسیرین برای واژن

 

گلیسیرین یک ماده ایمن، موثر و مورد تایید FDA برای محصولات واژینال، مرطوب کننده ها، داروهای بدون نسخه و سایر محصولات مراقبت شخصی است. گلیسرول یک ماده مؤثر در روان کننده های شخصی است. بسیاری از داروهای ضد عفونت قارچی حاوی گلیسرول هستند تا هنگام استفاده دارویی لغزنده نگه داشته شوند و مواد فعال به طور مساوی در واژن پخش شوند.

 

گلیسرول یک ماده موثر و مورد تایید FDA برای روان کننده های شخصی است. این ماده ایمن است و لغزش منحصر به فرد خود را به فرمول می دهد. این ماده همچنین خاصیت مرطوب کنندگی و التیام بخشی دارد. بهتر از همه، این ماده باعث ماندگاری طولانی مدت فرمول می شود، بنابراین نیازی به استفاده مجدد نیست.

 

این ماده باعث عفونت قارچی نمی شود. عفونت‌های مخمری معمولاً به دلیل عدم تعادل PH رخ می‌دهند و می‌توانند از رابطه جنسی، استرس، دارو و رژیم غذایی ایجاد شوند. در واقع ثابت شده است که گلیسرول هنگامی که روی پوست استفاده می‌شود دارای خواص ضد میکروبی است. موسسه ملی بهداشت مطالعه ای بر روی محصولات واژینال مبتنی بر گلیسرول و توانایی های ضد میکروبی آنها برای مهار رشد باکتری ها انجام داد.

 

این مطالعه به این نتیجه رسید که با توجه به اینکه روان کننده های موجود در بازار از مواد مشتق شده از پتروشیمی ساخته می شوند، اما باعث عفونت قارچی نمی شوند. اما بهتر است از گلیسیرین دارویی برای پوست در تولید این محصولات استفاده شود. گلیسیرین گیاهی با پایه پالم می تواند بهترین گزینه برای تولید اینگونه از روان کننده ها باشد.

 

فرمول هایی که حاوی گلیسرول نیستند می توانند خیلی سریع خشک شوند و باعث اصطکاک و تحریک ناشی از نفوذ شوند. هنگامی که این اتفاق می افتد، زنان می توانند در معرض پارگی های کوچک در دیواره واژن قرار بگیرند که می تواند ابتلا به بیماری های مقاربتی، عفونت های دستگاه ادراری یا عفونت های قارچی را آسان تر کند.

متأسفانه، بیشتر افراد در حین مقاربت از روان کننده استفاده نمی کنند که باعث می شود محیط ظریف واژن بیشتر تحریک شود. روان کننده ها فقط برای زنان یائسه که خشکی واژن را تجربه می کنند نیست.

 

گلیسیرین برای سفیدی واژن: برای استفاده از گلیسیرین برای سفید کردن واژن، می توانید آن را با آب لیمو یا آب گوجه فرنگی مخلوط کنید و یک ماسک درست کنید. قبل از افزودن آب میوه، گلیسرول را با آب مقطر یا گلاب رقیق کنید تا پوست شما بیش از حد خشک نشود.

 

مخلوط را استفاده کنید و بگذارید 15 تا 20 دقیقه بماند و سپس با آب ولرم بشویید. این ترکیب همچنین می تواند بر روی پوست صورت استفاده شود. خاصیت سفید کنندگی این ماده تاثیر مستقیم و مثبتی بر روی بدن خواهد داشت.

 

ممکن است دوست داشته باشید به خواندن ادامه دهید:

 

گلیسیرین چیست و چه ویژگی هایی دارد

کاربرد گلیسیرین

کاربردهای گلیسیرین، منتول روغن آرگان
کاربردهای گلیسیرین، منتول روغن آرگان

منابع:

 

stylecraze

helloplayground

fleurandbee