اسید گلیکولیک

اسید گلیکولیک

اسید گلیکولیک چیست؟ چه کاربردهایی دارد؟ فواید آن برای پوست و مو چیست؟ برای خرید فروش اسید گلیکولیک با ما در آرکا شیمی گستر سپیدار…

توضیحات

اسید گلیکولیک چیست و چه کاربردی دارد؟

 

اسید گلیکولیک Glycolic acid با فرمول شیمیایی C۲H۴O۳ یک آلفاهیدروکسی اسید با جرم مولی ۷۶٫۰۵ g/mol می‌باشد. این ماده از نیشکر به دست می آید و بی‌رنگ، محلول در آب و دارای خاصیت جذب آب (هیگروسکوپی) است.

اسیدهای آلفا هیدروکسی مانند این ماده با از بین بردن لایه های بالایی سلول های مرده پوست عمل می کنند. این ماده به بهبود آسیب های ناشی از نور خورشید بر روی پوست کمک می کند.

 

Glycolic acid Glycolic acid

گلیکولیک اسید چیست؟ برای درمان آکنه، جلوگیری از پیری پوست، بهبود لکه های پوستی صورت و زخم های ناشی از  آکنه استفاده می شود.

این ماده را با سایر آلفا هیدروکسی اسیدها از جمله اسید سیتریک، اسید لاکتیک، اسید مالیک و اسید تارتاریک اشتباه نگیرید. اینها یکی نیستند.

 

 

کاربرد های اسید گلیکولیک

 

بهبود آکنه

استفاده از این ماده بر روی پوست به کاهش آکنه در افراد 12 سال و بالاتر که آکنه خفیف تا متوسط دارند کمک می کند.

 

 

خواص گلیکولیک اسید برای پوست

استفاده از این ماده روی پوست، چین و چروک و سایر علائم پیری و آسیب های ناشی از نور خورشید را کاهش می دهد.

 

 

اسید گلیکولیک برای زیر چشم

از این ماده در محصولات آرایشی و دارویی برای بهبود گودی زیر چشم و چروک زیر چشم و بهبود علاِئم پیری چشم استفاده می شود. حتی استفاده از اسید گلیکولیک طبیعی روی پوست، به تنهایی یا همراه با میکرونیدلینگ، اسکار آکنه را کاهش می دهد.

 

 

لکه های تیره پوست صورت (ملاسما)

کرم گلیکولیک اسید برای چیست؟ استفاده از این ماده بر روی پوست، ملاسمای نوع مختلط و اپیدرمی را کاهش می دهد. حتی گاهی به ملاسما نوع پوستی که در لایه عمیق تری از پوست رخ می دهد کمکی میکند.

 

 

اسید گلیکولیک چیست؟

 

glycolic acid چیست؟ این ماده زمانی که در محصولات حاوی غلظت 10٪ یا کمتر استفاده می شود بی خطر است. اما زمانی که در محصولات حاوی غلظت های بالاتر استفاده می شود، ممکن است ناایمن باشد. غلظت بیش از 10٪ این ماده فقط باید در زمانی که تحت نظر متخصص پوست هستید استفاده شود. استفاده نامناسب از محصولات با غلظت بالا می تواند باعث واکنش های جدی پوستی شود.

 

این ماده در دوران بارداری یا شیردهی با نظر متخصص پوست استفاده شود. حتما از محصولات موضعی استفاده کنید. این ماده می تواند باعث تحریک پوست و بدتر شدن برخی بیماری های پوستی شود. در افرادی که پوست حساسی دارند باید با احتیاط مصرف شود.

این ماده اغلب توسط بزرگسالان در لوسیون ها و کرم های حاوی این ماده 10 تا 15 درصد یک یا دو بار در روز به مدت حداکثر 4 ماه روی پوست استفاده می شود. لایه برداری کوتاه صورت نیز تحت نظارت یک ارائه دهنده مراقبت های بهداشتی استفاده شده است. با یک ارائه دهنده مراقبت های بهداشتی صحبت کنید تا بدانید چه نوع محصول و غلظتی ممکن است برای یک بیماری خاص بهترین باشد.

 

 

فروش اسید گلیکولیک

 

برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد خرید اسید گلیکولیک و دریافت قیمت اسید گلیکولیک برای زیر چشم با کارشناسان ما با شماره های 02144182743 و 09026715830 در ارتباط باشید.

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “اسید گلیکولیک”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *