فروش ستو استئاریل الکل

فروش ستو استئاریل الکل

فروش ستو استئاریل الکل در بسته بندی 25 کیلوگرمی می باشد.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد فروش ستو استئاریل الکل 30-70 و ستو استئاریل الکل 50-50 با شماره های 02144182743 و 09026715830 تماس حاصل فرمایید.
همچنین می توانید برای دریافت لیست اقلام ،آنالیز، قیمت و موجودی، در کادر زیر پیام خود را ارسال نمایید تا در کوتاه ترین زمان ممکن پاسخگوی شما عزیزان باشیم.

    دسته بندی : برچسب ها : , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

    توضیحات

    فروش ستو استئاریل الکل

     

    فروش ستو استئاریل الکل Cetostearyl alcohol که الکل سیتاریل یا الکل استیل استئاریل نیز نامیده می شود. مخلوطی از الکل های چرب است که بیشتر از الکل های ستیل و استئاریل تشکیل شده است . به عنوان یک الکل چرب طبقه بندی می شود.

     

    این ماده به عنوان تثبیت کننده امولسیون ، ماده مات کننده و سورفکتانت تقویت کننده کف و همچنین به عنوان یک ماده افزایش دهنده ویسکوزیته آبی و غیر آبی استفاده می شود.

     

    ستو استئاریل الکل به پوست حالت نرم کنندگی می دهد .

     

    می توان از استئاریل الکل در امولسیون های آب در روغن ، امولسیون های روغن در آب و فرمولاسیون های بی آب از آن استفاده کرد.

    ستو استئاریل الکل معمولاً در نرم کننده ها و سایر محصولات مو استفاده می شود.

     

    این الکل چرب حاوی ۱۰ تا ۳۵% ستیل الکل و ۶۵ تا ۹۰% استئاریل الکل و مقادیر کمی از الکل هایی با زنجیره بلندتر یا کوتاهتر است.

    این ترکیب در آب نامحلول و در حلال های قطبی ، الکل و مواد نفتی محلول است.

    با اکسید کننده های قوی و نمک های فلزی ناسازگار است.

     

    آنالیز استئاریل الکل

     

    برای دریافت آنالیز استئاریل الکل کلیک کنید.

    آنالیز استئاریل الکل

    آنالیز ستواستئاریل الکل 30-70

    آنالیز ستواستئاریل الکل 50-50

     

    ستو استئاریل الکل چیست؟

     

    فروش ستو استئاریل الکل ماده ای مومی است.

    استئاریل الکل به طور طبیعی از روغن پالم یا روغن نارگیل گرفته می شود . اما می تواند در آزمایشگاه نیز سنتز شود.

    این ماده در هر محصولی که بر روی پوست یا مو خود استفاده می کنید یافت می شود.

     

    معمولاً در کرم ها ، لوسیون ها ، مرطوب کننده ها و شامپوها وجود دارد .

     

    هنگامی که در محصولات آرایشی استفاده می شود ، الکل سیتاریل به عنوان یک امولسیون کننده و تثبیت کننده عمل می کند.

    این ماده از جدا شدن اجزاء محصول جلوگیری می کند.

    الکل سیتاریل همچنین می تواند با چند نام مختلف روی برچسب محصولات ظاهر شود. به عنوان مثال الکل C16-18 .

     

    کاربرد ستو استئاریل الکل

     

    فروش ستو استئاریل الکل ماده ای نیست که برای اثرات واقعی آن بر روی پوست استفاده شود .

    بلکه بیشتر برای ترکیب و عملکرد مطلوب محصول به آن اضافه می شود.

    این الکل عمدتا در محصولات برای تثبیت آنها استفاده می شود .

     

    به طوری که وقتی آنها را به پوست یا موهای خود می زنید اجزاء آنها جدا نشوند و ترکیب آنها یکدست و صاف باشد.
    این الکل به عنوان ماده ضخیم کننده در محصولات برای تقویت بافت و احساس خوب استفاده می شود.

     

    اگرچه پوست را نرم می کند ولی این دلیل اصلی استفاده از الکل سیتاریل در یک محصول نیست.

    از آنجایی که یک ماده چرب است و از روغن گرفته می شود ، خاصیت نرم کنندگی دارد و می تواند پوست را نرم و صاف کند.

     

    عوارض ستو استئاریل الکل

     

    اگرچه چند مورد ابتلا به درماتیت تماسی آلرژیک در رابطه با مصرف محصولات حاوی این ماده گزارش شده است.
    اما خطر واکنش آلرژیک آن ناچیز است و متخصصان پوست می گویند استفاده از الکل سیتاریل در محصولات آرایشی بی خطر است.

    به طور کلی ستو استئاریل الکل غیر تحریک کننده محسوب می شود.

     

    تماس این ماده به شکل خالص با پوست می تواند باعث خارش شود.

    مانند هر ماده شیمیایی دیگری موقع کار کردن با آن باید از دستکش و عینک محافظ استفاده کرد.

    برای احتیاط بیشتر برای کار با آن هود را روشن کنید .

     

    در صورت تماس با چشم ها آنها را با آب فراوان شستشو دهید.

     

    استئاریل الکل در دمای اتاق و به دور از نور مستقیم خورشید تا دو سال قابل نگهداری است.

    فروش ستو استئاریل الکل به عنوان امولسیفایر، نرم کننده، محصولات مراقبت از پوست و بدن در محصولاتی مانند دئودورانت ها ،پاک کننده ها ، کرم ها و لوسیون ها مورد استفاده قرار می گیرد.

     

    از این ماده در صنایع نساجی، دارویی، شیمیایی و کشاورزی نیز استفاده می شود.

    فروش ستو استئاریل الکل در بازار به صورت استئاریل الکل 30-70 و استئاریل الکل 50-50 است.

     

    قیمت خرید و فروش ستو استئاریل الکل 30-70 و 50-50

     

    برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد فروش ستو استئاریل الکل با شماره های 02144182743 و 09026715830 تماس حاصل فرمایید.

    Stearyl alcohol
    Stearyl alcohol

    نقد و بررسی‌ها

    هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

    اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “فروش ستو استئاریل الکل”

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *