فروش روغن کرچک

فروش روغن کرچک

فروش روغن کرچک در بسته بندی 250 میلی لیتری، 1 لیتری، 10 لیتری، 20 لیتری و 185 کیلوگرمی می باشد.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد فروش روغن کرچک با شماره های 02144182743 و 09026715830 تماس حاصل فرمایید.
همچنین می توانید برای دریافت لیست اقلام ،آنالیز، قیمت و موجودی، در کادر زیر پیام خود را ارسال نمایید تا در کوتاه ترین زمان ممکن پاسخگوی شما عزیزان باشیم.

    توضیحات

    فروش روغن کرچک

     

    فروش روغن کرچک یک روغن گیاهی است که از دانه کرچک گرفته می شود.  روغن کرچک مایع بی رنگ تا زرد بسیار کم رنگ با طعم و بوی مشخص است. نقطه جوش آن 313 درجه سانتی گراد (595 درجه فارنهایت) و تراکم آن 0.961 گرم در سانتی متر مکعب است.

    روغن کرچک مخلوطی از تری گلیسیریدها است که تقریباً 90 درصد از زنجیره های اسیدهای چرب در آن ریسینولئات هستند.

    اولئات و لینولئات ها از دیگر اجزای قابل توجه آن هستند.

     

    فروش روغن بادامفروش روغن بادام

    فواید روغن کرچک

     

    روغن کرچک چیست

     

    فروش روغن کرچک یک روغن گیاهی چند منظوره است که مردم هزاران سال است که از آن استفاده می کنند.

    این ماده با استخراج روغن از دانه های گیاه Ricinus communis تهیه می شود.

    این دانه ها که به دانه کرچک معروف هستند حاوی آنزیمی سمی به نام ریسین هستند.

     

    با این حال، فرآیند حرارتی که روی روغن کرچک انجام می گیرد ، آن را غیرفعال می کند و باعث می شود روغن با خیال راحت استفاده شود.

    این ماده دارای موارد استفاده صنعتی و دارویی است.

    این ماده معمولاً به عنوان افزودنی در غذاها ، داروها و محصولات مراقبت از پوست و همچنین به عنوان ماده روان کننده صنعتی و سوخت بیودیزل استفاده می شود.

     

    در مصر باستان ، این ماده به عنوان سوخت در لامپ ها سوزانده می شد.

    به عنوان یک داروی طبیعی برای درمان بیماری هایی مانند تحریک چشم استفاده می شد.

    حتی برای تحریک زایمان به زنان باردار داده می شد.

     

    امروزه، این ماده یک درمان طبیعی محبوب برای بیماری های شایع مانند یبوست و بیماری های پوستی است و معمولاً در محصولات زیبایی طبیعی مورد استفاده قرار می گیرد.

     

    7 مزیت فوق العاده و کاربرد روغن کرچک

     

    1. روغن کرچک یک ملین قدرتمند

     

    یکی از معروف ترین کاربردهای دارویی فروش روغن کرچک به عنوان یک ملین طبیعی است.

    این ماده به عنوان یک ملین محرک طبقه بندی می شود.

    حرکت ماهیچه هایی را که مواد را از طریق روده هل می دهند ، افزایش می دهد و به پاکسازی روده ها کمک می کند.

    ملین های محرک به سرعت عمل می کنند و معمولاً برای رفع یبوست موقت استفاده می شوند.

     

    هنگامی که از طریق دهان مصرف می شود، در روده کوچک تجزیه می شود.

    اسید ریسینولئیک،  در روغن کرچک آزاد می شود.

    اسید ریسینولئیک توسط روده جذب می شود و یک اثر ملین قوی را ایجاد می کند.

     

    چندین مطالعه نشان داده است که روغن کرچک می تواند یبوست را برطرف کند.

    هنگامی که افراد مسن روغن کرچک مصرف می کنند، علائم یبوست کاهش پیدا می کند.

    از جمله فشار کمتر در هنگام اجابت مزاج و احساس حرکات روده ای ناقص.

    فروش روغن کرچک در دوزهای کم ایمن در نظر گرفته می شود.

     

    اما مقادیر بیشتر آن می تواند باعث گرفتگی شکم ، حالت تهوع ، استفراغ و اسهال شود.

    از این ماده برای رفع یبوست های گاه به گاه استفاده کرد.

    اما این ماده به عنوان درمانی برای یبوست طولانی مدت توصیه نمی شود.

     

    2. مرطوب کنندگی پوست با روغن کرچک

     

    فروش روغن کرچک سرشار از اسید ریسینولئیک  یک اسید چرب غیر اشباع است.

    این نوع چربی ها به عنوان مرطوب کننده عمل می کنند و  برای مرطوب سازی پوست استفاده می شوند.

    مواد نگهدارنده با جلوگیری از اتلاف آب از طریق لایه خارجی پوست ، رطوبت را حفظ می کنند.

     

    این ماده اغلب در محصولات آرایشی و بهداشتی برای تقویت آب بدن استفاده می شود.

    اغلب به محصولاتی مانند لوسیون ها ، مواد آرایشی و پاک کننده ها اضافه می شود.

    از این ماده به عنوان جایگزین طبیعی برای مرطوب کننده ها و لوسیون های خریداری شده در فروشگاه استفاده می شود.

     

    برخی از محصولات مرطوب کننده موجود در فروشگاه ها دارای مواد مضر بالقوه مانند مواد نگهدارنده، عطر و رنگ هستند.

    آنها می توانند پوست را تحریک کرده و به سلامت آسیب برسانند.

    جایگزینی این محصولات با روغن کرچک می تواند به کاهش قرار گرفتن در معرض این مواد افزودنی کمک کند.

     

    به علاوه، این ماده ارزان است و می توان از آن در صورت و بدن استفاده کرد.

    روغن کرچک غلیظ است.

    بنابراین اغلب با روغنهای پوست مانند بادام ، زیتون و نارگیل مخلوط می شود و یک مرطوب کننده فوق العاده مرطوب ایجاد می کند.

    استفاده از این ماده برای اکثر افراد ایمن تلقی می شود. اما می تواند در برخی افراد واکنش آلرژیک ایجاد کند.

     

    3. بهبود زخم و اسکار با روغن کرچک

     

    مالیدن فروش روغن کرچک روی زخم ها محیط مرطوبی ایجاد می کند که باعث ترمیم شده و از خشک شدن زخم ها جلوگیری می کند.

    ونلکس، پمادی محبوب که برای درمان زخم ها استفاده می شود، حاوی مخلوطی از روغن کرچک و بلسان پرو است که مرهمی است از درخت میروکسیلون.

     

    این ماده رشد بافت را تحریک می کند. تا بتواند مانعی بین زخم و محیط ایجاد کند و خطر عفونت را کاهش دهد.

    این ماده همچنین باعث کاهش خشکی تجمع سلول های مرده پوست می شود که می توانند بهبود زخم را به تأخیر بیندازند.

    مطالعات نشان داده است که پمادهای حاوی روغن کرچک در بهبود زخم های فشار که از فشار طولانی مدت روی پوست ایجاد می شود، مفید است.

     

    یک مطالعه اثرات ترمیم کننده یک پماد حاوی روغن کرچک را در 861 نفر از ساکنان خانه سالمندان مبتلا به زخم فشار بررسی کرد.

    کسانی که زخم آنها با روغن کرچک درمان شده است، نسبت به زخم های درمان شده با روش های دیگر ، سرعت ترمیم و زمان بهبودی کمتری داشتند.

     

    4. اثرات ضد التهابی روغن کرچک

     

    اسید ریسینولئیک، اسید چرب اصلی موجود در روغن کرچک، دارای خواص ضد التهابی چشمگیری است.

    وقتی روغن کرچک به صورت موضعی استفاده شود ، التهاب را کاهش می دهد و درد را تسکین می دهد.

    این ماده به ویژه برای کسانی که بیماری التهابی مانند آرتریت روماتوئید یا پسوریازیس دارند مفید است.

     

    مطالعات حیوانی و آزمایشگاهی نشان داده است که اسید ریسینولئیک درد و تورم را کاهش می دهد.

    درمان با ژل حاوی اسید ریسینولئیک منجر به کاهش قابل توجهی در درد و التهاب می شود.

    اسید ریسینولئیک به کاهش التهاب ناشی از سلول های آرتریت روماتوئید انسان کمک می کند.

     

    جدا از پتانسیل فروش روغن کرچک در کاهش التهاب، به دلیل خاصیت مرطوب کنندگی، در تسکین خشکی پوست و تحریک شده در پسوریازیس کمک می کند.

    برای بررسی اثرات این ماده در شرایط التهابی به مطالعات بیشتر انسانی نیاز است.

     

    5. تاثیر روغن کرچک بر جوش و آکنه

     

    آکنه نوعی بیماری پوستی است که می تواند باعث ایجاد جوش های سرسیاه ، جوش های چرکی و برجستگی های بزرگ و دردناک در صورت و بدن شود.

    این در نوجوانان و بزرگسالان بیشتر رایج است.

    فروش روغن کرچک دارای چندین ویژگی است که به کاهش علائم آکنه کمک می کند.

    التهاب، عاملی در ایجاد و شدت آکنه است .

     

    بنابراین استفاده از این ماده بر روی پوست ممکن است به کاهش علائم مربوط به التهاب کمک کند.

    آکنه همچنین با انواع خاصی از باکتری ها که در پوست یافت می شوند، از جمله استافیلوکوکوس اورئوس همراه است.

    روغن کرچک دارای خواص ضد میکروبی است که ممکن است در هنگام استفاده روی پوست، با رشد بیش از حد باکتری ها مقابله کند.

     

    عصاره این روغن قدرت ضد باکتری قابل توجهی را نشان می دهد و از رشد چندین باکتری از جمله استافیلوکوکوس اورئوس جلوگیری می کند.

    روغن کرچک همچنین یک مرطوب کننده طبیعی است.

    بنابراین ممکن است به تسکین پوست ملتهب و تحریک شده در افراد مبتلا به آکنه کمک کند.

     

    6. روغن کرچک و مبارزه با قارچ

     

    کاندیدا آلبیکانس نوعی قارچ است که معمولاً باعث مشکلات دندانی مانند رشد پلاک ، عفونت لثه و عفونت کانال ریشه می شود.

    روغن کرچک دارای خواص ضد قارچی است. به مبارزه با کاندیدا کمک می کند و دهان را سالم نگه می دارد.

    این روغن کاندیدا آلبیکانس را از ریشه های دندان انسان آلوده از بین می برد.

     

    فروش روغن کرچک همچنین به درمان استوماتیت مربوط به دندان مصنوعی کمک می کند.

    یک وضعیت دردناک که ناشی از رشد بیش از حد کاندیدا باشد.

    این یک مسئله رایج در افراد مسنی است که از دندان مصنوعی استفاده می کنند.

     

    یک مطالعه در 30 سالمند مبتلا به استوماتیت مرتبط با پروتز نشان داد که درمان با این ماده منجر به بهبود علائم بالینی استوماتیت ، از جمله التهاب می شود.

     

    مطالعه دیگری نشان داد که مسواک زدن و خیساندن پروتزهای مصنوعی در محلول حاوی روغن کرچک منجر به کاهش قابل توجهی در کاندیدا در افراد مسنی که از پروتز دندان استفاده می کنند می شود.

     

    7. تاثیر روغن کرچک بر مو و پوست

     

    بسیاری از مردم از این ماده به عنوان نرم کننده طبیعی مو استفاده می کنند.

    موهای خشک یا آسیب دیده می توانند از یک مرطوب کننده مانند فروش روغن کرچک بهره مند شوند.

    این ماده بر روی مو به روغن کاری ساقه مو کمک می کند.

    انعطاف پذیری را افزایش می دهد و احتمال شکستگی را کاهش می دهد.

     

    این ماده به کسانی که شوره سر دارند کمک می کند. یک بیماری شایع پوست سر که با خشکی و پوسته شدن پوست سر نمایان می شود.

    این امر با درماتیت سبوروییک، یک بیماری التهابی پوستی مرتبط است که باعث ایجاد لکه های قرمز و پوسته پوسته در پوست سر می شود.

    با توجه به توانایی این روغن در کاهش التهاب ، این یک درمان موثر برای شوره سر است که ناشی از درماتیت سبوروئیک است.

    روغن کرچک به مرطوب سازی پوست خشک و تحریک شده کمک می کند و باعث کاهش پوسته پوسته شدن می شود.

     

    عوارض روغن کرچک

     

    از این ماده برای درمان مسائل مختلف استفاده می شود. یا با خوردن روغن یا استفاده از آن بر روی پوست.

    این ماده به طور کلی بی خطر تلقی می شود، اما می تواند در برخی افراد واکنش های جانبی و عوارض جانبی ناخواسته ایجاد کند.

     

    می تواند باعث زایمان زودرس شود:

    توسط متخصصان پزشکی برای القای زایمان استفاده می شود.

    به همین دلیل ، زنان در تمام مراحل بارداری باید از مصرف روغن کرچک خودداری کنند.

     

    می تواند باعث اسهال شود:

    می تواند یک روش موثر برای رفع یبوست باشد. اما اگر بیش از حد مصرف کنید ممکن است دچار اسهال شوید.

    اسهال می تواند باعث کم آبی شود.

     

    می تواند واکنش های آلرژیک ایجاد کند:

    ممکن است در بعضی افراد وقتی روی پوست قرار می گیرد باعث واکنش آلرژیک شود.

    ابتدا سعی کنید مقدار کمی از آن را روی یک تکه کوچک از پوست قرار دهید تا ببینید واکنش بدن شما چگونه است.

     

    فروش روغن نارگیلفروش روغن نارگیل

    فروش روغن هسته انگورفروش روغن هسته انگور

     

    قیمت خرید و فروش روغن کرچک

     

    برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد فروش این ماده با شماره های 02144182743 و 09026715830 تماس حاصل فرمایید.

    Castor oil

    Castor oil

    نقد و بررسی‌ها

    هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

    اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “فروش روغن کرچک”

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *