• تهران چیتگر خیابان سروناز خیابان گودرزی کوچه هجدهم
  • [email protected]
  • 021-44182743

فنوکسی اتانول

توضیحات

فنوکسی اتانول 


فنوکسی اتانول با فرمول شیمیایی C8H10O2 مایعی روغنی و بی‌رنگ است. فنوکسی اتانول که جز خانواده اترهاست به عنوان مواد نگهدارنده محسوب می شود. ماده ای نگهدارنده که یکی از مهم ترین مواد اولیه موجود در محصولات آرایشی و بهداشتی به شمار می آیند.


این ماده دارای شکل ظاهری ، مایع روغنی بی‌رنگ است.

از سال‌های ۱۹۵۰ به عنوان نگه‌دارنده در محصولات آرایشی و مراقبت شخصی استفاده شده است.

 

فنوکسی اتانول چیست؟

 

فنوکسی اتانول ماده نگهدارنده ای است که در بسیاری از محصولات آرایشی و بهداشتی و مراقبت های شخصی مورد استفاده قرار می گیرد.

ممکن است کابینتی پر از محصولات حاوی این ماده در منزل خود داشته باشید ، خواه آن را بشناسید یا نه.


از نظر شیمیایی ، این ماده به عنوان یک گلیکول اتر یا به عبارت دیگر یک حلال شناخته می شود.

فنوکسی اتانول را به عنوان مایعی روغنی ، کمی چسبناک و با رایحه ضعیف گل رز توصیف می کنند.

 

ممکن است این ماده تشکیل دهنده را به چند روش ذکر شده مشاهده کنید:


phenoxyethanol
ethylene glycol monophenyl ether
2-Phenoxyethanol
PhE
dowanol
arosol
phenoxetol
rose ether
phenoxyethyl alcohol
beta-hydroxyethyl phenyl ether
euxyl K® 400, a mixture of Phenoxyethanol and 1,2-dibromo-2,4-dicyanobutane

 

معرفی

 

نگهدارنده ها یکی از مهمترین مواد اولیه آرایشی و بهداشتی می باشند که به صورت طبیعی یا مصنوعی وجود دارند. 

فنوکسی اتانول را به مواد غذایی، محصولات آرایشی و بهداشتی، رنگ، نمونه های زیست محیطی، مواد دارویی و… اضافه می کنند.


این نگهدارنده از فساد ناشی از رشد میکروبها و یا فساد ناشی از تغییرات شیمیایی محافظت نمایند. 

در جلوگیری از رشد قارچ‌ها، باکتری‌ها و مخمرها بسیار موثر است.

از نظر ضد میکروبی و در جلوگیری از رشد قارچ‌ها، باکتری‌ها و مخمرها در فرمول محصول بسیار مؤثر است.


ماندگاری محصول طولانی‌تر می‌شود. این ماده به ثبات محصول کمک می‌کند زیرا با سایر مواد، هوا یا نور واکنش نشان نمی‌دهد.

در موارد نادر برای افرادی که به این ماده حسایت دارند، فنوکسی اتانل می‌تواند باعث تحریک پوست و واکنش‌های آلرژیک در افراد شود.

اگر به اگزما یا پوست حساس دارید، از محصولات موجود در آن اجتناب کنید .

 

شما می‌توانید فنوکسی اتانول را به عنوان یک ماده در طیف گسترده‌ای از مواد آرایشی و بهداشتی از جمله:


عطر
پایه
سرخ‌شدن
رژ لب
صابون
ضدعفونی کننده دست
ژل سونوگرافی و موارد دیگر

 

تصمیم‌گیری در مورد اینکه آیا می‌خواهید از محصولات با فنوکسی اتانول استفاده کنید یا خیر، تصمیمی پیچیده است.

داده های متناقضی در مورد ایمنی آن وجود دارد. بیشتر نگرانی‌ها ناشی از وقوع حوادث ضعیف واکنش پوستی و تعامل سیستم عصبی در نوزادان است.

محصول : چین

 

دلایل استفاده

 

در عطرها ، رایحه ها ، صابون ها و پاک کننده ها ، فنوکسی اتانول به عنوان تثبیت کننده عمل می کند.

در محصولات آرایشی دیگر ، از آن به عنوان ضد باکتری و یا ماده نگهدارنده استفاده می شود تا از کم شدن قدرت یا خراب شدن محصولات جلوگیری کند.


هنگامی که با ماده شیمیایی دیگری ترکیب می شود ، در کاهش آکنه موثر است.

یک مطالعه در سال 2008 روی 30 فرد انسانی مبتلا به آکنه التهابی نشان داد که پس از شش هفته استفاده دو بار در روز ، بیش از نیمی از افراد 50 درصد بهبود در تعداد جوش های خود را مشاهده کرده اند.

 

استفاده از پارابن، اخیراً محبوبیت خود را در بین مصرف کنندگان آگاه از سلامتی از دست داده است.

از فنوکسی اتانول به عنوان جایگزین پارابن استفاده می شود.

 

خطرات

 

تصمیم گیری در مورد اینکه می خواهید از محصولات دارای این ماده شیمیایی استفاده کنید یا خیر یک تصمیم پیچیده است.

داده های متناقضی در مورد ایمنی آن وجود دارد.

بیشتر نگرانی ها مربوط به حوادث ثبت شده واکنش های پوستی بد و تعامل سیستم عصبی در نوزادان است.


FDA در حال حاضر اجازه استفاده از این ماده را در مواد آرایشی و به عنوان یک افزودنی غیر مستقیم غذایی می دهد.

CIR اولین اطلاعات موجود در مورد این ماده شیمیایی را در سال 1990 مورد بررسی قرار داد.

آنها استفاده موضعی در غلظت های 1 درصد یا پایین آن را بی خطر می دانند.


در سال 2007 ، این هیئت داده های تازه موجود را بررسی کرد.

سپس تصمیم قبلی آنها را تأیید کرد که استفاده موضعی در غلظت های بسیار کم برای بزرگسالان بی خطر است.

 

کمیسیون اروپا در مورد بهداشت و ایمنی غذا به این ماده شیمیایی هنگام استفاده در مواد آرایشی با غلظت 1 درصد یا کمتر ، “ایمنی” می دهد.

با این حال ، این گزارش خاطر نشان می کند که استفاده از چندین محصول که همگی حاوی دوز کمی هستند ، می تواند منجر به قرار گرفتن در معرض بیش از حد شود.

ژاپن همچنین استفاده از این ماده را به غلظت 1 درصد محدود می کند.

 

نگرانی ها

 

آلرژی و تحریک پوست در انسان شناخته شده است.

فنوکسی اتانول در برخی افراد واکنشهایی از نوع آلرژیک بر روی پوست ایجاد می کند.


برخی معتقدند که این واکنشهای بد نتیجه آلرژی در افراد آزمایش شده است.

دیگران استدلال می کنند که این یک ماده تحریک کننده پوست است که افراد مختلف را در سطوح مختلف تحت تأثیر قرار می دهد.

 

چندین مطالعه نشان داده است که انسان و حیوانات می توانند سوزش پوست ، کهیر، جوش و اگزما را تجربه کنند.


در یک مطالعه روی یک انسان ، این ماده شیمیایی باعث ایجاد کهیر و آنافیلاکسی (یک واکنش آلرژیک) در بیماری که از محصولات موضعی پوست به همراه این ماده استفاده کرده است، شد.

اگرچه ، آنافیلاکسی ناشی از این ماده شیمیایی بسیار نادر است.

در گزارش دیگری ، ژل سونوگرافی حاوی این ماده شیمیایی باعث ایجاد درماتیت تماسی در انسان می شود.

 

هر دو مورد فقط نمونه هایی از بسیاری از موارد مشابه این ماده شیمیایی است که باعث تحریک و جوش در انسان می شود.

اما فراوانی این علائم در مقایسه با اینکه اغلب افراد در معرض عوارض جانبی قابل توجه نیستند بسیار کم است. و به طور کلی تصور می شود که علت آن آلرژی است.

 

تصور می شود که فنوکسی اتانول باعث آسیب سیستم عصبی مرکزی در نوزادان می شود.

با این حال ، هیچ خطر قابل توجهی برای مادر یا سایر بزرگسالان سالم و بدون آلرژی شناخته نشده است.


در حیوانات، کمیسیون بهداشت و ایمنی غذا اروپا به مطالعات متعددی استناد می کند که در آن خرگوش ها و موش هایی که در معرض این ماده شیمیایی بودند حتی در سطح پایین نیز تحریک پوستی داشتند.

 

فروش فنوکسی اتانول:

 

برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد فروش فنوکسی اتانول با شماره های 02144182743 و 09026715830 تماس حاصل فرمایید.


Phenoxyethanol
Phenoxyethanol