• تهران چیتگر خیابان سروناز خیابان گودرزی کوچه هجدهم
  • [email protected]
  • 021-44182743

کاپریلیک کاپریک تری گلیسیرید

توضیحات

کاپریلیک کاپریک تری گلیسیرید 

 

کاپریلیک کاپریک تری گلیسیرید Caprylic capric triglyceride یک مایع رقیق بی رنگ است. این ماده بوی ملایمی دارد.نام دیگر آن MCT است. MCT برگرفته و جایگزین روغن نارگیل میباشد.


خصوصیت اصلی این ماده مرطوب کردن پوست و بازیابی پوست است.

هم چنین این ماده تثبیت کننده، غلیظ کننده، نرم کننده و حلال برای UV Filter ها می باشد.

این ماده را میتوان جایگزین روغن های گیاهی در فرمولاسیون کرد .

 

از خواص دیگر این ماده می توان به ترمیم کنندگی پوست بودن و عامل جلوگیری از خشکی پوست اشاره کرد.

با توجه به اینکه روغن های گیاهی جذب بهتری روی پوست دارند، این ماده باعث سهولت جذب مواد مغذی به داخل پوست میشود.

 

دوز مصرفی کاپریلیک کاپریک تری گلیسیرید :

 

شامپو : 0.1% تا 1%
کرم : 1% تا 10 %
لوسیون : 5 % تا 50 %
محصولات : 5% تا 25 % (برای رژلب)

 

کاپریلیک کاپریک تری گلیسیرید با گرید های دارویی ، آرایشی و بهداشتی و غذایی تولید میشود که دارای استاندارد های FCC و USP میباشد.
HLB این ماده 11 است که نشان دهنده ی ماهیت آبدوست این ماده میباشد.
مزایا : قابل پمپاژ شدن،قابلیت فرآیند سرد ، آسان برای استفاده ، سازگار و قابل اختلاط با روغن های با قطبیت مختلف.

 

موارد استفاده:

 

از کاپریلیک کاپریک تری گلیسیرید در کرم ها ،لوسیون ها ،رژ لب ها ،عطر های طبیعی ،شامپو ها و پاک کننده ها و مرطوب کننده ها به وفور استفاده می شود.

به دلیل گیاهی بودن و روغنی بودن این ماده که با جذب بهتر اسید های چرب ،باعث کاهش چربی خون در دام ها میشود ، از این ماده در محصولات دام و طیور به عنوان افزودنی مغذی و داروهای روده ای مخصوص دام استفاده میشود.

 

محصول : ویلمار مالزی
بسته بندی : بشکه 190 کیلویی

 

فروش کاپریلیک کاپریک تری گلیسیرید

 

برای خرید Caprylic capric triglyceride و دریافت اطلاعات بیشتر با کارشناسان فروش آرکا شیمی گستر سپیدار با شماره های 02144182743 و 09026715830 تماس حاصل فرمایید.
Caprylic capric triglyceride
Caprylic capric triglyceride