• تهران چیتگر خیابان سروناز خیابان گودرزی کوچه هجدهم
  • [email protected]
  • 021-44182743

PEG 150

توضیحات

PEG 150

 

 

PEG 150 دی استئارات با نام پلی اتیلن گلایکول 150 دی استئارات با فرمول (C2-H4-O)mult-C36-H70-O3 شناخته می شود.

ماده فعال سطحي غير يوني جامد، به شكل دانه هاي سفيد رنگ بوده و داراي اثر ملايم مي باشد.

 

peg 150 peg 150


مشخصات فیزیکی :

سنجش: 95.00 تا 100.00.
مواد شیمیایی مواد غذایی Codex ذکر شده: هیچ.
نقطه جوش: 495.30 درجه سانتیگراد @ 760.00 میلی متر جیوه (برآورد).
نقطه اشتعال: 513.00 درجه فارنهایت TCC (267.40 درجه سانتیگراد) (EST).
logP (o / w): 5.997 (پیش بینی).

 

 

peg 150 distearate چیست؟

 

 

ترکیبات peg 150 distearate شامل پلی اتیلن گلیکول 2،3،4،6،8،9،12،20،32،75،120،150 دی استئارات، از مایعات گرفته تا جامدات، یا پوسته ی پوسته ها هستند.

 

 

از ترکیبات PEG Distearate در محصولات آرایشی و بهداشتی و مراقبت های شخصی ، از ترکیبات در فرمولاسیون شامپوها ، نرم کننده های مو ، محصولات تمیزی شخصی ، محصولات حمام و محصولات مراقبت از پوست و پاک کننده پوست استفاده می شود.

 

 

چرا از PEG 150 دی استئارات در محصولات آرایشی و بهداشتی استفاده می شود؟
 

 

مواد تشکیل دهنده PEG 150 Distearate با کمک به آب و مخلوط شدن آب با روغن و خاک ، پوست و مو را تمیز می کنند تا این مواد از بین بروند.

 

 

آنها همچنین با کاهش کشش سطحی موادی که باید امولسیون شوند ، به تشکیل امولسیون کمک می کنند و به حل شدن سایر مواد در یک حلال که در آن به طور معمول حل نمی شود ، کمک می کنند.

 

 

حقایق علمی:

 

 

پلی اتیلن گلیکول دی استئارات ( PEG 150) از اسید استئاریک ، یک اسید چرب طبیعی که در چربی ها و روغن های حیوانی وجود دارد ، تولید می شود.

 

 

پلی اتیلن گلیکول دی استئارات با واکنش اسید استئاریک با تعداد مشخصی از واحدهای اتیلن اکسید تولید می شود که مربوط به متوسط طول زنجیره PEG مورد نظر است.

 

 

ایمنی:

 

 

ایمنی مواد تشکیل دهنده PEG 150 Distearate توسط هیئت تخصصی بررسی مواد تشکیل دهنده لوازم آرایشی (CIR) ارزیابی شده است.

 

گروه تخصصی CIR داده های علمی را ارزیابی کرده و نتیجه گرفت که پلی اتیلن گلیکول 2 ، 3 ، 4، 6 ، 8 ، 9 ، 12 ، 20 ، 32 ، 75 ، 120 ، 150 و 175 برای استفاده در فرمولاسیون های آرایشی بی خطر هستند.

 

 

اطلاعات ایمنی بیشتر:

 

 

بررسی ایمنی CIR:

 

هیئت تخصصی CIR خاطر نشان کرد که گزارش نشده است که از تمام طول زنجیره های پلیمری پوشش داده شده در این ارزیابی استفاده شده است.

 

اما همه آنها به عنوان مواد آرایشی ذکر شده اند و ممکن است در گذشته استفاده شده باشند و می توانند در آینده استفاده شوند.

داده های سمی بسیار کمی برای ترکیبات PEG 150 Distearate در دسترس بود.

 

 

ترکیبات مرتبط از جمله PEGs ، PEGs Stearate ، Steareths و Stearic Acid ، قبلاً بررسی شده اند.

به طور کلی ، مواد تشکیل دهنده PEG مسمومیت کمی دارند ، چه قرار گرفتن در معرض آن به صورت دهانی باشد یا پوستی.

 

 

حداقل تحریک چشمی با استئارات ها، پلی اتیلن گلیکول استئارات ها، پلی اتیلن گلیکول ها و استئاریک اسید مشاهده می شود.

هیچ مدرکی از جهش زایی ، سرطان زایی ، یا سمیت تولید مثل و رشد این ترکیبات مرتبط یافت نشد.

 

 

استفاده از پماد آنتی بیوتیکی حاوی PEG با اثرات کلیوی در بیماران سوختگی همراه است.

اثرات کلیه فقط زمانی مشاهده شد که پماد چندین بار در روز در منطقه وسیعی از پوست سوخته استفاده شد.

 

 

هیئت تخصصی CIR توصیه کرد که تولیدکنندگان محصولات آرایشی و بهداشتی به تنظیم فرمولاسیون محصول ادامه دهند تا اثرات ناخوشایند محصولات مورد استفاده برای پوست آسیب دیده را به حداقل برسانند.

 

 

استئارات ها،پلی اتیلن گلیکول استئارات ها و اسید استئاریک مواد تحریک کننده ، حساس کننده یا فوتوکسین نبودند.

مقادیر کمی از 1،4-دی اکسان ، یک محصول جانبی از اتوکسیلاسیون ، ممکن است در ترکیبات PEG 150 Distearate یافت شود.

 

 

حضور بالقوه این ماده کاملاً شناخته شده است و می توان از طریق مراحل تصفیه آن را کنترل کرد تا قبل از ترکیب شدن در فرمولاسیون های آرایشی ، آن را از مواد خارج کند.

 

 

PEG 150 PEG 150

معرفی

 

 

استرهای اتوکسیله سورفکتانت های غیر یونی با تعداد متفاوت از مولکولهای اتیلن اکساید هستند.

عددی که بعد از نام PEG 150 می آید، نشان دهنده متوسط وزن مولکولی بخش پلی اتیلن گلایکولی در استرهای اتوکسیله می باشد.

 

 

کاربردهای عمومی

 

 

استرهای اتوکسیله PEG 150 کاربردهای متنوعی دارند.

به عنوان حل کننده
تامین کننده چربی مورد نیاز پوست
نرم کننده
امولسیفایر


مرطوب کننده در فرمولاسیون محصولات آرایشی بهداشتی مانند شوینده های صورت، پاک کننده های آرایشی، صابون مایع، شامپو، محصولات اصلاح آقایان، ژل های شستشوی بدن و …

 

 

دیگر کاربرد ها 

 

 

استرهای PEG 150 در صابون مایع به عنوان امولسیفایر، پایدار کننده، حل کننده، کنترل کننده ویسکوزیته و عامل ابری کننده به کار می روند.

 

این ترکیبات همچنین در صنایع کاغذ سازی، نساجی، شوینده های خانگی و صنعتی کاربرد دارند.

 

 

این استرها به خوبی ویسکوزیته را در فرمولاسیون مائی و الکلی-مائی تامین می کنند.

ضمن اینکه عامل مرطوب کننده مناسبی در کرم ها و حالت دهنده خوبی در محصولات محافظ مو هستند.

 

 

خواص پلی اتیلن گلایکول 150 دی استئارات

 

 

از خواص PEG 150 میتوان به موارد زیر اشاره کرد.

پوسته سفید، بوی مشخص، کمی کدر در آب، در محلول های حاوی سورفاکتانت روشن است.

ضخیم کننده موثر برای محصولات حاوی سورفاکتانت (مانند شامپو، تهویه هوا، ژل دوش)، برای مواد مختلف غیر آب حلال، خواص خوب در کرم ها و لوسیون.

 

 

استفاده:

 

حرارت را تا 60 درجه سانتی گراد. (140 درجه فارنهایت) زمانی که ترکیب با فرمولها، سطح استفاده معمولی 0.5 – 5٪ (حتی در سطوح پایین اثرات ضخیم شدن وجود دارد). فقط برای استفاده خارجی استفاده شود.

 

 

ويژگي ها :

 

 

قوام دهنده

 

 

PEG 150 معمولاً در فرمولاسيون هايي كه به سختي قوام پيدا مي كند مورد استفاده قرار مي گيرد.

بگونه اي كه در غلظت هاي پائين مصرف نيز قوام (ويسكوزيته) بالايي ايجاد مي نمايد.

با اين توجه كه در هنگام استفاده در فرمولاسيون بايد در دمای 60 درجه سانتیگراد گرم و ذوب شود.

 

 

امولسيون ساز

 

 

موارد كاربرد PEG 150 :

 

شامپوي سر
شامپوي بدن
لوسيون هاي تميز كننده پوست

 

ميزان مصرف :
5/0 تا 5 درصد

 

 

1. مراقبت از مو

 

 

از PEG 150 به عنوان ماده ضخیم کننده و تقویت کننده کف در شامپوها و نرم کننده ها استفاده می شود.

 

 

همچنین به عنوان یک ماده ضخیم کننده در محصولات حالت دهنده مانند ژل مو استفاده می شود، و به دلیل سازگاری گسترده آن در این سیستم ها یک ماده غلیظ کننده ترجیحی است.

 

 

2. سیستم های امولسیون

 

 

در اینجا از PEG 150 به عنوان یک امولسیون کننده کمکی و سازنده ویسکوزیته برای هر دو امولسیون O / W و W / O استفاده می شود.

میزان استفاده کم ، دامنه سازگاری و هزینه نسبتاً کم آن ، آن را به گزینه ای عالی برای فرمولاسیون تبدیل کرده است.

 

 

3. ژل و سرم

 

 

PEG150 دی استئارات می تواند به صورت سرد یا گرم پردازش شود (24 ساعت زمان آبرسانی) ، و این ماده غلیظ کننده را به عنوان ماده ای همه کاره و قدرتمند برای فرمولاسیون ژل ها و سرم ها در مراقبت از پوست تبدیل می کند.

 

 

از آنجا که غیر تحریک کننده و عملاً غیر سمی است ، برای محصولات صورت و همچنین فرمولاسیون مواد شیمیایی فضایی یک انتخاب عالی است. این شخصیت غیر یونی است و با فعالیتهای کاتیونی تداخل نمی کند.

 

 

از آنجا که PEG150-Distearate در حضور نمک ها غلیظ تر می شود، فرمول ها می توانند ویسکوزیته را در فاز انتهایی با استفاده از محلول کلرید سدیم یا الکترولیت تنظیم کنند. (مانند آلوئه ورا)

 

 

PEG-150 پنتا اریتریتیل تترا استئارات (شماره CAS 130249-48-8) تتراستر اسید استئاریک و یک PEG اتر پنترآریتریتول با متوسط 150 معادل اتیلن اکسید است و با ساختار مولکولی زیر مطابقت دارد.

 

 

 

peg 150peg 150

 

فروش PEG 150

 

 

برای خرید و دریافت اطلاعات بیشتر با کارشناسان فروش آرکا شیمی گستر سپیدار با شماره های 02144182743 و 09026715830 تماس حاصل فرمایید.


peg 150 distearate
پلی اتیلن گلیکول 150