آلانتوئین

آلانتوئین

فروش آلانتوئین در بسته بندی 25 کیلوگرمی

برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد فروش آلانتوئین با کارشناسان فروش آرکا شیمی گستر سپیدار با شماره های 02144182743 و 09026715830 تماس حاصل فرمایید.
همچنین می توانید برای دریافت لیست اقلام ،آنالیز، قیمت و موجودی، در کادر زیر پیام خود را ارسال نمایید تا در کوتاه ترین زمان ممکن پاسخگوی شما عزیزان باشیم.

    توضیحات

    آلانتوئین 

     

    آلانتوئین Allantoin پودر کریستالی بدون بو و سفید رنگ است. از آن به ­عنوان یک ماده فعال در صنایع دارویی و آرایشی مورد استفاده قرار می­گیرد. در سال 1935، رابینسون موفق به جداسازی این ماده از منابع حیوانی به ­عنوان یک ماده فعال اصلی شد.

     

     

    خواص آلانتوئین برای پوست

     

     

    به ­عنوان ماده ­ای شناخته شده در ترمیم بافت آسیب دیده پوست، به ­کار می­رود .

    مقادیر بالای آن در ارگانیسم ­های گیاهی و حیوانی شناسایی شده، در طب سنتی کاربرد بسیاری داشته است.

     

     

    کرم آلانتوئین

     

     

    به ­تازگی افزودن این ماده به پماد های مورد استفاده در جراحی و درمان­ های پوستی نیز مرسوم شده است.

     

    آلانتوئین یک ترکیب طبیعی است که در گیاهان یافت می شود.

    همچنین در برخی مواد غذایی از جمله پیاز و جو یافت می شود.

     

     

    آلانتوئین برای پوست

     

     

    آلانتوئین یک نرم کننده است، به این معنی که به نرم و صاف شدن پوست کمک می کند. همچنین می تواند به بهبود سلول های آسیب دیده پوست کمک کند.

    این ماده را می توان در کرم ها، لوسیون ها و سایر محصولات مراقبت از پوست یافت.

    همچنین می توان آن را به صورت قرص مصرف کرد.

     

     

    برخی افراد این ماده را به صورت موضعی (روی پوست) برای کمک به درمان آکنه و سایر بیماری های پوستی مصرف می کنند. برخی دیگر آن را به صورت خوراکی (از راه دهان) برای کمک به خشکی، ترک‌های پوستی و سایر علائم پیری مصرف می‌کنند.

     

     

    آلانتوئین در بارداری

     

     

    زمانی که این ماده به صورت خوراکی مصرف شود برای اکثر افراد بی خطر است. با این حال، زنان باردار باید از مصرف آلانتوئین خودداری کنند زیرا ممکن است به جنین در حال رشد آنها آسیب برساند.

     

    زنان باردار همچنین باید از استفاده از کرم های حاوی این ماده در روی صورت خود اجتناب کنند زیرا می تواند منجر به نقص مادرزادی در نوزادان آنها شود.

    آلانتوئین یک اسید آمینه طبیعی است که در بدن انسان یافت می شود.

     

     

    هم در پوست و هم در چشم وجود دارد و اغلب به عنوان یک درمان موضعی برای خشکی و سوزش استفاده می شود.

    از آنجا که این ماده یک ماده طبیعی است، استفاده از آلانتوئین بدون هیچ گونه عوارض جانبی یا واکنش های آلرژیک ایمن در نظر گرفته می شود.

     

    نشان داده شده است که به کاهش التهاب کمک می کند، که می تواند به تسکین درد و تورم کمک کند.

     

    همچنین ممکن است با ترویج سنتز کلاژن باعث بهبودی شود.

     

    این ماده را می توان به تنهایی به عنوان مرطوب کننده یا به عنوان پایه ای برای سایر مواد مانند ترکیبات ضد پیری استفاده کرد.

     

    زمانی که این ماده به این روش استفاده می شود، به بهبود بافت و رنگ پوست کمک می کند و در عین حال به بازسازی سطوح رطوبت در پوست نیز کمک می کند. همچنین می توان از آن در ترکیب با سایر مواد مانند آنتی اکسیدان ها، سرامیدها و اسید هیالورونیک برای کمک به بهبود ظاهر کلی پوست استفاده کرد.

     

     

    آنالیز آلانتوئین

     

    برای دریافت آنالیز این ماده کلیک کنید.

    آنالیز آلانتوئین

     

    آلانتوئین چیست

     

    چگونگی عملکرد آلانتویین در بهبود زخم پیچیده است. به این ترتیب که ابتدا بافت مرده پوست برداشته می­شود و محل زخم پاک می­گردد.پس از آن تکثیر سلولی شتاب می­گیرد.

    این امر منجر به رشد بافت سالم و نهایتا تشکیل اپیدرم می ­گردد.

    در اکثر موارد، درد ناشی از زخم پس از اولین دفعات استفاده از این ماده، از بین می­رود.

     

     

    آلانتوئین پوست

     

     

    آلانتویین همچنین خارش و زبری پوست را از بین می­ برد.

    مطالعات جدیدی بر روی تکثیر سلولی، با استفاده از روش فلورسانس صورت گرفته است.

    نتایج حاکی از کاهش قابل توجه زمان تکثیر سلولی و سرعت بخشیدن به تکثیر سلولی با استفاده از یک کرم حاوی 0.5 درصد از این ماده می­باشد.

     

     

    آلانتوئین چیه

     

    از آلانتویین به عنوان یک ماده فعال و ایده ­آل با خاصیت کراتولیتیکی یاد می­شود. 

    به این معنا که استفاده از آلانتویین بر روی پوست سالم صورت و بدن، باعث نرم و صاف شدن ظاهر آن می­گردد.

    تا­کنون جزئیات مکانیسم عمل این ماده به طور کامل درک نشده است. 

    اعتقاد بر این است که این ماده باعث افزایش­ میزان لوکوسیت­ ها می شود. این ماده جریان لنفاوی را نیز افزایش می­دهد.

     

     

    تاثیر مفید بر حفظ رطوبت، از بین رفتن قرمزی و تسکین دهندگی پوست

     

    یکی دیگر از ویژگی­های جالب این ماده، تاثیر مفید آن بر حفظ رطوبت پوست می ­باشد. 

    مطالعات جدید حاکی از آن است که استفاده از یک کرم حاوی 0.5 درصد آلانتوئین، قرمزی و خشکی پوست را به میزان قابل توجهی کاهش می­دهد.

     

     

    تسکین­ دهندگی پماد حاوی این ماده نیز پس از تحریکات مکانیکی، شیمیایی و تحریک توسط UV مورد آزمایش قرار گرفت. 

    نتایج نشان می­دهد که استفاده از یک کرم حاوی 0.5 درصد از این ماده قرمزی پوست و از دست رفتن آب لایه اپیدرم پوست را به میزان قابل توجهی کاهش می­دهد.

     

     

    استفاده در مصارف دارویی و درمان پوست

     

    آلانتوئین دارای خواص پیشگیرانه و درمانی برجسته­ ای می­باشد . 

    به علت سازگاری با انواع فرمولاسیون، در بسیاری از محصولات دارویی کاربرد دارد. 

    افزودن این ماده به پماد های درمان زخم باعث تسریع بهبود زخم می­ گردد.

     

     

    این مسئله در درمان زخم ­هایی مانند بریدگی، خراش، خشکی پوست، زخم­هایی که آهسته به درمان پاسخ می­دهند. 

    یا زخم­های چرکی، زخم­های مقاوم به درمان با علل مختلف و زخم­های سوختگی (منشاء حرارتی یا تابش) مشهود می باشد.

     

    فیشر در مطالعات خود نشان داد که وازلین حاوی 5 درصد از این ماده در درمان زخم، پسوریازیس و رفع خشکی پوست موثر می­ باشد.

    فرمول­ های حاوی این ماده همچنین در درمان اگزما ، آماس پوست، تاول­ های ناشی از گرمی در غشاء مخاطی دهان و هموروئید (بواسیر) موثر می­ باشند.

     

     

    آلانتوئین در چه مواردی وجود دارد

     

    استفاده از این ماده در لوسیون ­های دست و کرم­های صورت، زبری پوست را از بین می­برد . ترمیم بافت آسیب ­دیده را تسهیل می­نماید.

    لی­ ­وان و همکارانش به بررسی یک لوسیون دست حاوی آلانتوئین، بر روی زنانی که پوست­ آن­ها به ­شدت آسیب دیده بود پرداختند.

     

     

    آنها به این نتیجه دست یافتند که در 90 درصد از آنان، استفاده روزانه از لوسیون دست، باعث بهبودی کامل و برای 10 درصد باقیمانده، بهبود قابل توجهی در بافت پوست مشاهده شد.

     

     

    قسمت­ هایی از پوست صورت آقایان که به ­دلیل اصلاح، آسیب دیده­ بود، پس از استفاده از محصول بعد از اصلاح حاوی این ماده ترمیم شد.

    استفاده از فرمولاسیون­ های حاوی این ماده برای پوست حساس کودکان و نوزادان بسیار مناسب می­باشد.

     

     

    در کرم­ های مغذی پوست و روزانه و شب، محصولات مراقبت از لب ،لوسیون­ های آفتاب ، وجود آلانتوئین تاثیر به سزایی در درمان پوست دارد . 

    حس آرام ­­بخشی موثری پس از مصرف ایجاد می­کند.

     

    استفاده از این ماده در ر ژلب­ ها، دئودرانت­­ ها (ضدعرق­ها) و محصولات حمام آفتاب، باعث حفاظت از پوست می شود. 

     

     

    خواص آلانتوئین برای مو

     

     

    همچنین به علت خاصیت کراتولیتیک آن، به عنوان یک افزودنی مناسب در بسیاری از محصولات مراقبت از مو کاربرد دارد.

     

    در درمان شوره سر نیز مفید می­باشد. آلانتویین در درمان تاول­ های ناشی از گرمی در غشاء مخاطی دهان نیز اثر مطلوبی دارد. 

    به ­همین دلیل به عنوان یک افزودنی قابل اطمینان در محصولات بهداشتی دهان­ شویه مورد استفاده قرار می­ گیرد.

     

     

    حلالیت

     

    آلانتوئین در فاز آبی محصولات آرایشی محلول و در روغن­های آرایشی نامحلول می­باشد. 

    ضمنا از طریق آنالیز HPLC می­توان، میزان موجود این ماده در محصولات آرایشی را تعیین نمود.

     

     

    پایداری

     

    این ماده موجود در محلول­ آبی در محدوده pH ، بین 8-3 پایدار است . 

    اما اگر ماده موجود در این محیط و یا محیط بازی قوی گرم شود، تجزیه می­ گردد.

    ضمنا در فرمولاسیون­ های فاقد آب، آلانتوئین در شرایط نرمال قابل نگهداری می­باشد.

     

     

    قیمت خرید و فروش آلانتوئین

     

    برای خرید آلانتوئین و دریافت اطلاعات بیشتر با کارشناسان فروش آرکا شیمی گستر سپیدار با شماره های 02144182743 و 09026715830 تماس حاصل فرمایید.
    Allantoin
    Allantoin

    نقد و بررسی‌ها

    هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

    اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “آلانتوئین”

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *