فروش لانولین

فروش لانولین

فروش لانولین در بسته بندی 50 کیلوگرمی می باشد.

برای دریافت اطلاعات بیشتر با شماره های 02144182743 و 09026715830 تماس حاصل فرمایید.
همچنین می توانید برای دریافت لیست اقلام ،آنالیز، قیمت و موجودی، در کادر زیر پیام خود را ارسال نمایید تا در کوتاه ترین زمان ممکن پاسخگوی شما عزیزان باشیم.

    توضیحات

    فروش لانولین

     

    فروش لانولین Lanolin ترکیبی نرم زرد رنگ و مومی شکل است . از غده چربی گوسفند گرفته شده است و تحت عنوان موم پشم یا چربی پشم شناخته شده است.

     

    این ترکیب، نامحلول در آب و قابل نفوذ به پوست و در نرم کنندگی و مرطوب ساختن سطح خارجی بدن موثر است .

    فروش لانولین در تهیه ی پماد مورد استفاده قرار می گیرد. نقطه ذوب این ترکیب 38-42 درجه سانتی گراد است.

    این ماده مومی است که از ترشح پشم گوسفند به دست می آید.

     

    لانولین

     

    قرن هاست که از آن به عنوان یک نرم کننده پوست استفاده می شود و هنوز هم معمولاً در لوازم آرایشی، شامپوها و مرطوب کننده ها یافت می شود.

    این ماده همچنین یک عنصر رایج در محصولات پزشکی از جمله بانداژ و پمادهای مبتنی بر کرم است.

     

    لانولین را می توان از پشم گوسفند استخراج کرد یا از مواد دیگر سنتز کرد.

     

    به دلیل خاصیت حفظ رطوبت در طیف گسترده ای از محصولات استفاده می شود.

     

    اینها عبارتند از کرم ها، لوسیون ها، پمادها، مومیایی کردن ها، مرهم، صابون ها، ادکلن ها و عطرها. همچنین از این ماده می توان برای ساخت افزودنی های روان کننده و نرم کننده های مو استفاده کرد.

     

    این ماده علاوه بر مصارف آرایشی، به عنوان درمان اگزما نیز مورد استفاده قرار گرفته است.

    این ماده گاهی اوقات به عنوان یک درمان جایگزین برای پسوریازیس استفاده می شود زیرا ممکن است به تسکین علائمی مانند خشکی پوست کمک کند.

     

    با این حال، هیچ مطالعه علمی قطعی که این ادعا را تایید کند وجود ندارد.

     

    این ماده علاوه بر کاربردهای آرایشی فراوان، خواص ضد میکروبی بالقوه ای دارد که به صورت موضعی روی پوست استفاده شود.

     

    ممکن است با محدود کردن تشکیل قطرات چربی روی سطح سلول‌های پوست که منجر به کاهش رشد باکتری‌ها می‌شود، از رشد باکتری‌ها و قارچ‌ها بر روی پوست جلوگیری کند.

     

    لانولین چیست

     

    این ماده مومی است که در پشم گوسفند یافت می شود. کاربردهای زیادی دارد، از جمله برای ساخت صابون و لوازم آرایشی.

    به طور سنتی، لانولین از پشم گوسفند برداشت می‌شد، اما می‌توان آن را از سایر چربی‌های حیوانی مانند چربی‌های گاو و بز نیز استخراج کرد.

    هزاران سال است که از لانولین در پزشکی استفاده می شود.

     

    خاصیت ضد باکتریایی دارد، بنابراین اغلب برای درمان زخم ها و سوختگی ها استفاده می شود.

    همچنین برای بیماری های پوستی مانند اگزما و پسوریازیس برای کمک به التیام پوست استفاده می شود.

     

    لانولین برای پوست

     

    این ماده همچنین به عنوان یک مرطوب کننده برای افراد مبتلا به بیماری های پوستی خشک مانند درماتیت یا اگزما استفاده می شود.

     

    این ماده علاوه بر خاصیت مرطوب کنندگی، اغلب برای درمان خشکی لب ها و ترک های پوست استفاده می شود.

     

    افرادی که دارای شرایط پوستی خشک هستند ممکن است از لانولین استفاده کنند زیرا پوست را انعطاف پذیرتر می کند و ظاهر نواحی آسیب دیده را بهبود می بخشد.

     

    این ماده را می توان به طور مستقیم روی پوست مالید یا می توان آن را با مواد دیگر مانند روغن جوجوبا یا موم زنبور قبل از استفاده روی پوست مخلوط کرد.

    یکی از بزرگترین مزایای استفاده از این ماده این است که هیچ گونه چربی روی پوست باقی نمی‌گذارد که آن را پیرتر از آنچه هست نشان دهد.

     

    طرز تهیه لانولین

     

    لانولین مومی است که از ترشح پشم گوسفند به دست می آید.

     

    برای اهداف مختلفی استفاده می شود، نه فقط در صنایع آرایشی. عملکرد اصلی این ماده این است که به عنوان یک نرم کننده عمل کند. پوست را صاف و نرم می کند و همچنین به عنوان مانعی در برابر از دست دادن رطوبت عمل می کند.

     

    لانولین را می توان به عنوان نرم کننده یا مرطوب کننده استفاده کرد و اغلب در لوازم آرایشی به عنوان محصولات ضد پیری به بازار یافت می شود.

    این ماده همچنین در محصولاتی که برای تسکین خارش استفاده می‌شوند، مانند پمادها یا کرم‌ها، یافت می‌شود.

     

    گاهی اوقات به عنوان یک افزودنی در داروسازی استفاده می شود، اما این استفاده تا حد زیادی با چربی های مصنوعی مانند استرهای لانولین و لانولیدها جایگزین شده است.

     

    موم لانولین 

     

    موم این ماده را می توان با استخراج با حلال یا هیدرولیز با هگزان و اکسید هگزان (هگزانول) از بافت های حیوانی استخراج کرد.

    موم لانولین یک ماده شفاف مایل به زرد با بوی مشخص مغزی است که در دمای 76 درجه سانتیگراد ذوب می شود.

     

    این ماده به طور طبیعی در پشم گوسفند وجود دارد. همچنین به صورت مصنوعی توسط فرآیندهای شیمیایی شامل هیدروژناسیون اسیدهای چرب تولید می شود.

     

    این مواد بر اساس کیفیت در درجات مختلفی از لانولین خالص گرفته تا موم های لانولین و اولئورزین ها در دسترس هستند.

    در بسیاری از فرمول‌های آرایشی، موم لانولین با سایر مواد ترکیب می‌شود تا محصول نهایی پایدارتر، نرم‌کننده‌تر یا نرم‌تر شود.

     

    آنالیز لانولین

     

    برای دریافت آنالیز کلیک کنید.

    آنالیز لانولین

     

    لانولین چیست؟

     

    این ماده ترشحی از پوست گوسفند است. فروش لانولین روغنی که توسط غدد چربی ترشح می شود.

    برخلاف غدد چربی ، لانولین فاقد تری گلیسیرید است. فروش لانولین گاهی اوقات به عنوان “چربی پشم” نامیده می شود ، اما این اصطلاح گمراه کننده است.

     

    زیرا فاقد تری گلیسیرید است که لازم است چربی در نظر گرفته شود.

    هدف این ماده نرم کردن و محافظت از پشم گوسفند است.

    به همین دلیل است که فروش لانولین امروزه به طور گسترده ای در محصولات آرایشی و بهداشتی استفاده می شود.

     

    روش تولید لانولین

     

    این ماده با قرار دادن پشم گوسفند از طریق دستگاه سانتریفیوژ استخراج می شود که روغن را از سایر مواد شیمیایی و بقایا جدا می کند.

    این فرآیند پس از قیچی شدن پشم گوسفندان انجام می شود.

     

    بنابراین استخراج و فروش لانولین هیچ آسیبی به گوسفندان نمی رساند.

    ممکن است شما هم از کالاهایی استفاده کنید که حاوی این روغن هستند بدون اینکه متوجه شوید.

     

    نحوه تولید لانولین

     

    از منظر شیمیایی فروش لانولین، مخلوطی از استرهای مومی شکل بلندزنجیر، هیدروکربن ها، اسیدهای چرب و الکل ها است.

    محققان تخمین زده اند که بیش از 8 هزار الی 20 هزار نوع استر، 200 نوع اسید و 100 نوع الکل مختلف در این ماده، شناسایی شده اند.

     

    این آمارها نشان می دهند که این ماده علاوه بر داشتن ترکیبات با ارزش، می تواند به عنوان ماده اولیه برای سنتز ترکیبات پیچیده تر نیز سودمند باشد.

    این ترکیب می تواند تحت واکنش های مختلف هیدرولیز، کریستالیزه شده، استری شدن، هیدروژناسیون، آلکوکسیله شدن و … قرار گیرد.

     

    محصولات حاصل از این فرایندها، در صنایع آرایشی و مراقبتی پوست کاربرد دارند.

     

    هیدرولیز این ماده، الکل و اسید محصول فوق را می دهد که الکل فروش لانونین منبع غنی از کلسترول است.

    فروش لانولین به عنوان امولسیفایر قدرتمند آب در روغن عمل می کند.

     

    شامل بیش از 50 درصد وزنی این ماده بی آب است که با پیوند شیمیایی به ترکیبات استری، متصل شده است.

    روغن این ترکیب نیز بیش از 40 درصد مشتقات اسیدی فروش لانولین، آلفا هیدروکسی اسیدها هستند .

    در تولید محصولات آرایشی پوستی بسیار مورد توجه قرار گرفته اند.

     

    خاصیت لانولین چیست

     

    مطالعات نشان می دهد که این ماده می تواند در حدود 20 تا 30 درصد کاهش آب بدن را بهبود ببخشد.

    نرم نمودن و رفع خشکی پوست از مزایای این ترکیب به حساب می آید.

    فروش لانولین به عنوان ماده اولیه در صنایع آرایشی، در نقش مرطوب کننده ایفای نقش می کند.

     

    این ماده با آب موجود بر روی سطح پوست تشکیل امولسیون داده و با نگه داشتن آب بر روی سطح پوست، از آن محافظت می کند.

    همچنین، باعث عملکرد بهتر پوست می گردد. جلوگیری از خشکی چشم ها نیز از دیگر مزایای این ماده محسوب می شود.

    این ترکیب به صورت پماد در صنایع دارویی شناخته شده است و خواص درمانی دارد.

     

    لانولین در شامپو

     

    به علاوه، این ماده به عنوان ماده اولیه در تولید شامپو نیز به کار می رود.

    شامپو حاوی این ماده باعث افزایش استحکام و کاهش آسیب به موها می شود.

    کاربرد دیگر آن، کاهش التهاب لب ها است و نقش آب رسانی به لب ها را ایفا می کند.

     

    خاصیت ضدباکتری و ضد قارچی را می توان از دیگر خواص آن بر شمرد.

     

    فروش لانولین که به عنوان نرم کننده شناخته می شود ، به این معنی که به تسکین پوست خشک یا کم آب کمک می کند.

    یک مطالعه در سال 2017 نشان داد که این روغن می تواند آب از دست رفته پوست را 20 تا 30 درصد کاهش دهد.

     

    به زبان ساده ، این ماده فوق العاده آبرسان بوده و توانایی نرمی پوست را دارد.

    به بهبود ظاهر ناحیه های خشک یا پوسته پوسته کمک می کند.

     

    لانولین الکل چیست

     

    بسیاری از محصولات حاوی این روغن حاوی مواد آبرسانی مانند آلوئه ، عسل یا گلیسیرین هستند.

    مواد تشکیل دهنده مرطوب کننده در واقع رطوبت را از هوا جذب می کنند.

    فروش لانولین به خودی خود یک ماده مرطوب کننده نیست. پوست و مو را مرطوب می کند و می تواند آب را به دام بیندازد.

     

    این ماده به عنوان نرم کننده و مرطوب کننده انسداد طبقه بندی می شود.

    به این معنی که توانایی کاهش سرعت از دست دادن آب از پوست را دارد.

     

    خشکی لب

     

    فروش لانولین به همان دلایل مرطوب کنندگی ای که برای پوست دارد در درمان لب های خشک نیز مورد استفاده قرار می گیرد.

    این ماده بر خلاف سایر مزطوب کننده ها که بر روی سطح لب می مانند می تواند به اعماق لب نفوذ کند.

     

    آیا این ماده همان چربی پشم است؟

     

    ترکیب فوق هیچ گونه تری گلیسیریدی ندارد. با این حال این ماده به عنوان چربی پشم نیز شناخته می شود.

    در حالی که چربی پشم حاوی تری گلیسیرید می باشد.

    یکی از اهداف و موارد مصرف ترکیب فوق حفاظت از پشم گوسفند است.

     

    همین ویژگی این ماده موجب استفاده از ترکیب فوق در محصولات آرایشی، کرم ها و… شده است.

    ترکیب فوق را از قرار دادن پشم گوسفند در دستگاه سانتریفیوژ و جدا نمودن روغن از سایر مواد شیمیایی به دست می آورند.

    فرایند تولید این ترکیب هیچ آسیبی به گوسفندان وارد نمی کند .

     

    زیرا بعد از چیده شدن پشم آن ها تولید می گردد. فروش لانولین در بسیاری از محصولات مورد استفاده قرار می گیرد.

    روغن فروش لانولین به عنوان نرم کننده شناخته می شود و برای بهبود پوست های خشک یا کم آب مورد استفاده قرار می گیرد.

     

    از بین بردن چین و چروک

     

    بسیاری از محصولاتی که به دلیل مزایای “ضد پیری” آنها مورد تبلیغ قرار می گیرد حاوی روغن فروش لانولین یا الکل فروش لانولین هستند.

    این مورد خریداران را به این باور می رساند که این ماده توانایی مبارزه با خطوط ریز و چین و چروک را دارد.

     

    گرچه شواهد علمی کمی در مورد این موضوع وجود دارد ، اما فروش لانولین می تواند دو برابر وزن خود را در آب نگه دارد.

     

    این می تواند پوست را پر کند ، باعث کاهش خطوط و چین و چروک شود.

     

    کلینیک مایو، فروش لانولین را برای ترمیم رطوبت و تسکین پستان در افرادی که شیرده هستند توصیه می کند.

     

    افرادی که به طور فعال شیرده هستند باید به دنبال 100 درصد این ماده خالص و تصفیه شده باشند.

    البته این ماده که خالص نشده است ، ممکن است هنگام خوردن توسط کودک ، باعث واکنش آلرژیک شود.

     

    فروش لانولین بدون بو فروش لانولین بدون بو

    لانولین برای مو

     

    این ماده به دلیل نرم کنندگی ، نگهدارنده بودن رطوبت ، می تواند عنصر نیرومندی در مبارزه با خشکی موها باشد.

    اما وقتی روی موهای خشک اعمال می شود کار نمی کند زیرا رطوبت برای گیر انداختن وجود ندارد.

     

    این ماده نسبت به سایر روغن های طراحی شده برای مو دارای بافت مومی است.

    شستشو با یک شامپو تمیز کننده یا سرکه سیب به از بین بردن کامل آن از روی مو کمک می کند.

     

    خواص لانولین

     

    مرطوب کننده پوست های خشک یا جلوگیری از خشک شدن پوست.
    لوسیون ها، کرم ها، لوازم آرایش و زیبایی.
    روغن بچه و کرم های اصلاح.

    کرم های پیش گیری از خارش پوست.
    کرم های ضد آفتاب.
    اسپری برای مو.

    این ماده برای مصرف خارجی، ماده ای ایمن به شمار می آید، در حالی که به دلیل داشتن محتوای سمی، برای استعمال داخلی خطرناک است.

     

    عوارض لانولین

     

    این ماده می تواند برای افرادی که به آن حساسیت ندارند بسیار موثر باشد.

    اما اگر بلعیده شود، می تواند سمی باشد. حالت مومی آن در روده ها جمع می شود.

     

    حساسیت به لانولین

     

    این روغن مسئول آلرژی های پشم است. بنابراین افرادی که به پشم حساسیت دارند باید از مصرف آن خودداری کنند.

    Haz-Map فروش لانولین را به عنوان “حساس کننده پوست” طبقه بندی می کند ، به این معنی که در صورت تماس با پوست ممکن است منجر به واکنش آلرژیک شود.

     

    آلرژی به این ماده نادر است.

    فقط 1.7 درصد از 25000 فرد مستعد آلرژی علائم آلرژی به این ماده را نشان دادند.

     

    قیمت خرید و فروش لانولین

    فروش لانولین

     

    برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد فروش لانولین با شماره های 02144182743 و 09026715830 تماس حاصل فرمایید.

    Lanolin
    Lanolin

    نقد و بررسی‌ها

    هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

    اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “فروش لانولین”

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *