گلیسیرین چیست و چه کاربردهایی دارد؟

گلیسیرین چیست و چه کاربردهایی دارد؟

گلیسیرین چیست و چه کاربردهایی دارد؟ گلیسیرین Glycerin یا گلیسرول مایع بی بو و شفافی است . این ماده در انواع گیاهی و حیوانی و مصنوعی وجود دارد. یک الکل سه عاملی است. این ماده به طور طبیعی…

 

گلیسیرین
گلیسیرین

 

    توضیحات

    گلیسیرین

    گلیسیرین Glycerin یا گلیسرول مایع بی بو و شفافی است . این ماده در انواع گلیسیرین گیاهی و حیوانی و مصنوعی وجود دارد.  یک الکل سه عاملی است. این ماده به طور طبیعی در تمام حیوانات و مواد گیاهی به صورت ترکیبی به عنوان گلیسرید در چربی ها و روغن ها یا در فضاهای درون سلولی به عنوان لیپید وجود دارد. لیپیدها ترکیبات چرب، مومی یا روغنی هستند که در حلالهای آلی محلول و در حلالهای قطبی مانند آب نامحلول هستند.

     

    گلیسیرین
    گلیسیرین برای چیست

     

    گلیسرول طبیعی مشتق شده از گیاهان و حیوانات و گلیسرول مصنوعی از منابع غیر تری گلیسیرید به دست می آید. بنابراین گلیسرول را در نوع طبیعی و مصنوعی دسته بندی می کنند. گلیسرول به عنوان یک ماده معطرکننده، عامل حالت دهنده مو، مرطوب کننده، عامل مراقبت از دهان، داروی مراقبت از سلامت دهان، محافظ پوست، عامل حالت دهنده پوست و مرطوب کننده، و عامل کاهش دهنده ویسکوزیته عمل می کند. این ماده به عنوان یک ماده آرایشی در غلظت های مختلف بی خطر است. در این مقاله به این موضوع خواهیم پرداخت که گلیسیرین چیست و چه کاربردهایی دارد؟

     

    خرید گلیسیرین

     

    برای خرید گلیسیرین با خلوص 99% با برند معتبر klk مالزی در بشکه های 250 کیلوگرمی می توانید با کارشناسان شرکت آرکا شیمی گستر سپیدار در ارتباط باشید.

     

    گلیسیرین چیست؟

     

    گلیسیرین (CAS شماره 56-81-5) الکل چند هیدروژنی است که به طور کلی با ساختار شکل 1.1 مطابقت دارد. فرمول مولکولی آن C3H8O3 است. این ماده که به آن گلیسرول نیز گفته می شود، یک تریول (یک ترکیب شیمیایی حاوی سه گروه هیدروکسیل – گروه‌های عاملی – -OH) ساده است. مطالعات نشان می دهد که از طرق مختلف، گلیسرول روی پوست شما تأثیر مثبت می گذارد. در ادامه به تشخیص گلیسیرین اصل خواهیم پرداخت. به خواندن ادامه دهید تا از چگونگی آن مطلع شوید.

     

    خواص گلیسیرین برای پوست چیست؟

     

    گلیسیرین با کشیدن آب از هوا برای حفظ رطوبت پوست و به حداقل رساندن اتلاف آب به سد پوستی کمک می کند. این ماده می تواند برای مدتی در پوست باقی بماند، که به پوست کمک می کند رطوبت خود را حتی زمانی که در معرض عوامل مخرب محیطی مانند آلودگی قرار می گیرد حفظ کند (1).

     

    فواید گلیسیرین برای پوست بسیار زیاد و همچنین فوق العاده است به طوری که در اغلب محصولات مراقبت از پوست از این ماده به وفور استفاده می شود. این ماده به بهبود لک صورت کمک می کند،لایه برداری به معنی حذف سلولهای مرده از روی پوست، برای سفیدی صورت، بهبود زخم، آبرسانی به پوست و کاهش چین و چروک استفاده می شود.

     

    گلیسیرین برای پوست
    گلیسیرین برای سفیدی صورت

     

    گلیسیرین برای بهبود لک صورت کمک می کند. خواص مرطوب کنندگی گلیسرول باعث بهبود هیدراتاسیون در لایه خارجی پوست می شود. این موضوع منجر به نرم تر شدن پوست در لایه های بالایی می شود ، که در نتیجه لایه برداری پوست را راحت تر می کند(2).

     

    گلیسیرین برای کمک به حفظ رطوبت پوست، ترمیم آسیب و محافظت از پوست در برابر عفونت ها عالی است. اما در حالی که این ماده می تواند سلامت کلی پوست را بهبود بخشد، هدف آن سفید کردن یا روشن کردن پوست نیست، و همچنین شواهدی وجود ندارد که از توانایی آن در کاهش هایپرپیگمانتاسیون حمایت کند. اما آیا گلیسیرین پوست را تیره میکند؟ گلیسرول خاصیت مرطوب کنندگی و محافظت از پوست را دارد و پوست را تیره نمی کند (3).

     

    گلیسیرین و آبرسانی به پوست دو جزء جدا نشدنی یکدیگر هستند. این ماده با کشیدن آب از هوا برای حفظ رطوبت پوست و به حداقل رساندن اتلاف آب به سد پوستی کمک می کند. گلیسیرین می تواند برای مدتی در پوست باقی بماند، که به پوست کمک می کند رطوبت خود را حتی زمانی که در معرض عوامل مخرب محیطی مانند آلودگی قرار می گیرد، حفظ کند (4).

     

    گلیسیرین در محصولات آرایشی
    گلیسیرین برای چی خوبه

     

    این ماده خاصیت آبرسانی به پوست را دارد. با توجه به ماهیت آبرسان و تسکین دهنده گلیسرول، به درمان مشکلات پوستی مانند درماتیت و اگزما کمک می کند. این ماده به درمان مشکلات مربوط به خشکی، تحریک و التهاب پوست کمک می کند.

     

    گلیسیرین برای بهبود زخم موثر است. مطالعات نشان داده است که این ماده در غلظت بالا یک محیط باکتریواستاتیک ایجاد می کند که باعث کاهش تعداد میکروب ها در زخم می شود. این یک مزیت قطعی در درمان زخم است و نتایج بهبودی بهتری را به همراه دارد. از پماد پایه گلیسرول برای درمان زخم های پوستی استفاده می شود. این پماد نه تنها زخم را بهبود می بخشد، بلکه علائمی مانند درد، سفتی، پوسته پوسته شدن و سوزش را کاهش می دهد (5).

     

    کاهش چین و چروک با گلیسیرین به سادگی اتفاق خواهد افتاد. اگر می خواهید خطوط ریز، چین و چروک ها و لکه های تیره را از بین ببرید و در عین حال از مزایای آبرسانی برای پوست نیز بهره مند شوید، می توانید از محصولات حاوی این ماده استفاده کنید (6).

     

    کدام نوع از گلیسیرین خوراکی است؟

     

    گلیسیرین خوراکی نوعی کربوهیدرات به نام الکل قند یا پلیول است. این ماده کالری بیشتری نسبت به قند دارد و 60 تا 75 درصد آن شیرین است. گلیسرول به طور طبیعی در غذاها و نوشیدنی های تخمیر شده از جمله آبجو، عسل، سرکه، شراب و سرکه شراب وجود دارد.

     

    گلیسیرین و گلاب برای پوست صورت
    گلیسیرین برای پوست

     

    همچنین به صورت تجاری از چربی ها و روغن ها یا از طریق تخمیر مخمر، شکر یا نشاسته تولید می شود. گلیسرول در انواع محصولات غذایی و نوشیدنی از جمله نوشیدنی‌های مختلف، میله‌های تغذیه‌ای و انرژی‌زا، آیسینگ کیک، آب نبات‌های نرم، آدامس، چاشنی‌ها، کرم‌ها، غذاهای رژیمی، میوه‌های خشک، فوندانت، فاج و مارشمالو استفاده می‌شود. ایمنی گلیسرول توسط چندین مقام بهداشت جهانی از جمله سازمان غذا و داروی ایالات متحده تایید شده است.

     

    گلیسیرین در مواد غذایی

     

    گلیسیرین یک شیرین کننده کم کالری است که 60 درصد شیرین تر از شکر است و برای شیرین کردن محصولات غذایی مانند آب نبات، آدامس و سایر شیرینی ها استفاده می شود.این ماده به حفظ رطوبت و حفظ ساختار در محصولات پخته شده مانند کیک، کلوچه و نان کمک می کند. گلیسیرین نگهدارنده ای است که با کاهش فعالیت آب به جلوگیری از فاسد شدن محصولات غذایی و افزایش ماندگاری آنها کمک می کند.

     

    گلیسیرین فنیکه
    انواع گلیسیرین برای پوست

     

    این ماده به عنوان حلال برای رنگ های خوراکی، طعم دهنده ها و عصاره ها استفاده می شود. این ماده به عنوان بافت دهنده برای بهبود حس دهان و قوام محصولات غذایی و نوشیدنی های کم چرب مانند آب میوه، پرکننده ها استفاده می شود. این ساختار در بستنی را ثابت می کند.

     

    گلیسیرین در صنایع داروسازی

     

    گلیسیرین به حفظ رطوبت در پوست، غشاهای مخاطی و سایر بافت ها کمک می کند. از آن به عنوان یک ماده در شربت های سرفه، دهان شویه ها و کرم های موضعی برای مرطوب کردن پوست استفاده می شود.

     

    این ماده یک حلال عالی برای بسیاری از مواد فعال دارویی است و برای تهیه داروهای مایع مانند اکسیرها و شربت ها استفاده می شود. این ماده شیرین کننده ای است که برای افزایش طعم برخی داروها و پوشاندن طعم های ناخوشایند استفاده می شود. این در پمادهایی که به صورت خارجی روی پوست در دیابت استفاده می شود یافت می شود.به عنوان روان کننده به صورت شیاف در یبوست استفاده می شود.

     

    گلیسیرین در شمع سازی

     

    گلیسیرین یک ماده رطوبت سنجی است که رطوبت را جذب و حفظ می کند. هنگامی که این ماده به شمع ها اضافه می شود، از ترک خوردن و جمع شدن موم جلوگیری می کند و زمان سوختن شمع را طولانی تر می کند. این ماده را می توان برای نرم کردن موم استفاده کرد و ریختن و دست زدن به آن را آسان تر می کند و در نتیجه موم نرم تر و یکدست تر به دست می آید.

     

    فواید گلیسیرین برای مو
    عکس گلیسیرین

     

    این ماده نقطه اشتعال پایینی دارد که به کاهش تشکیل دود سیاه هنگام روشن شدن شمع کمک می کند. این باعث می شود شمع تمیزتر بسوزد و میزان باقیمانده سیاه رنگ روی فتیله و سطوح اطراف آن کاهش یابد. از این ماده می توان برای ایجاد جلوه های ویژه روی شمع ها مانند یخ یا سنگ مرمر با تغییر ظاهر سطح شمع استفاده کرد.

     

    افزودن این ماده به موم سویا یا سایر موم هایی که عموماً در شمع سازی استفاده می شوند به بهبود کیفیت احتراق، افزایش زمان سوختن و کاهش تشکیل دوده کمک می کند و استفاده از شمع ها را لذت بخش تر می کند. گلیسیرین یک حلال همه کاره است که بسیاری از مواد آلی و معدنی را در خود حل می کند و در نتیجه امکان استفاده از این مواد را در واکنش ها و فرآیندهای شیمیایی فراهم می کند /.

     

    فروش گلیسیرین
    روغن گلیسیرین چیست

     

    کاربرد های گلیسیرین

     

    گلیسیرین خالص یا گلیسرول کاربردهای گسترده ای در صنایع غذایی، دارویی، پزشکی و مراقبت های شخصی و همچنین مصارف صنعتی و علمی دارد. در غذاها و نوشیدنی ها، گلیسرول به عنوان یک مرطوب کننده، حلال و شیرین کننده مصنوعی عمل می کند. همچنین به عنوان پرکننده در غذاهای کم چرب و به عنوان عامل غلیظ کننده در لیکور استفاده می شود. گلیسرول در آماده سازی های پزشکی، دارویی و مراقبت های شخصی عمدتاً به عنوان وسیله ای برای بهبود صافی، روان کننده و به عنوان یک مرطوب کننده استفاده می شود.

     

    این ماده در ایمونوتراپی های آلرژی زا، شربت های سرفه، اکسیرها و خلط آورها، خمیر دندان، دهان شویه ها، محصولات مراقبت از پوست، کرم اصلاح، محصولات مراقبت از مو، صابون های گلیسرول و روان کننده های شخصی مبتنی بر آب یافت می شود. نیتروگلیسیرین رایج ترین درمان برای آنژین مزمن، درد قفسه سینه ناشی از بیماری قلبی است.

    به خواندن ادامه دهید: گلیسیرین چیست و چه ویژگی هایی دارد؟

     

    گلیسیرین در محصولات آرایشی

     

    گلیسرول در محصولات آرایشی به عنوان یک ماده دناتوره کننده، ماده معطر، عامل حالت دهنده مو، مرطوب کننده، عامل مراقبت از دهان، داروی مراقبت از سلامت دهان، محافظ پوست، عامل حالت دهنده پوست – مرطوب کننده، و عامل کاهش دهنده ویسکوزیته در لوازم آرایشی و بهداشتی عمل می کند (7). قبل از استفاده از این ماده بهتر است نسبت به حساسیت زا نبودن آن بر روی پوست خود اطمینان حاصل نمایید.

     

    برای انجام تست پچ: مقدار کمی از محصول صابون انتخابی خود را در قسمت داخلی بازو قرار دهید. طبق دستورالعمل محل را تمیز و شستشو دهید. یکی دو روز صبر کنید تا ببینید آیا علائمی ایجاد شده است یا خیر. اگر تحریک یا التهابی ندارید، استفاده از آن در جاهای دیگر بدن بی خطر است.

     

    روش تهیه

     

    تولید گلیسیرین پیچیدگی های خود را دارد. برای تهیه صابون در خانه، شما به روغن های گیاهی، آب قلیایی و گلیسرول نیاز دارید. شما همچنین به الکل 70 درصد ضد آب (مانند مشروبات الکلی ، نه ایزوپروپیل) و آب مقطر نیاز دارید. دستورالعمل های مختلف به صورت آنلاین وجود دارد.

     

    اما همه آنها چند مرحله اساسی را دنبال می کنند: از دستکش و عینک ایمنی استفاده کنید. خیلی آرام آب قلیایی را در آب مقطر اضافه کنید (هرگز آب را اضافه نکنید). اضافه کردن آب قلیایی به روغن های گیاهی. شروع به گرم کردن مواد روی اجاق کنید. گلیسرول و الکل را به مخلوط اضافه کنید. پس از حل کامل مواد، مخلوط را در قالب مورد نظر خود ریخته و بگذارید تا خنک شود. روند خنک سازی می تواند چندین روز طول بکشد.

     

    ساخت صابون گلیسیرینه

     

    یکی از مهمترین کاربردهای صنعتی این ماده در ساخت صابون گلیسیرینه است. از این محصولات به عنوان یک مرطوب کننده و امولسیفایر استفاده می کنند که باعث می شوند مواد با سهولت بیشتری مخلوط شوند. گلیسرول همچنین می تواند برخی از توانایی های کف کردن صابون ها را فراهم کند، اما نه تقریباً به خوبی روغن های آرایشی و گیاهی. امروزه ساخت صابون های خانگی در ایران رو به افزایش است و مورد استقبال قرار گرفته است.

     

    خواص گلیسیرین برای مو

     

    خواص گلیسیرین برای مو باعث شده است تا در اغلب فرمولاسیون های آرایشی و بهداشتی که برای موی سر استفاده میشود، پر کاربرد باشد. رطوبت رسانی این ماده، شما را از مشکلاتی مانند خشکی پوست سر، تحریک و خارش پوست سر و همچنین پوسته پوسته شدن آن در امان می دارد. این خاصیت فوق العاده باعث تحریک رشد مو م یوشد. همچنین موخوره را از بین می برد. رطوبت رسانی به مو در این ماده باعث کاهش وز شدن مو و در نتیجه حالت پذیری آسان تر مو می شود (7).

     

    گلیسیرین را از کجا بخریم؟

     

    گلیسیرین اصل از آن دسته از موادی است که مادربزرگ ها همیشه برای شادابی پوست و موی خود استفاده می کردند. تنها خاصیت استفاده از این روغن، مرطوب کردن پوست نیست. در بسیاری از محصولات سلامت و زیبایی پوست استفاده می شود. از خواص روغن گلیسرول می توانید برای سلامت موها و ناخن های تان هم استفاده کنید.

     

    خرید گلیسیرین
    قیمت گلیسیرین داروخانه

     

    خرید کرم های گران قیمت را فراموش کنید. با کمی صبر و حوصله از مواد طبیعی برای درمان و زیبایی موهای خود استفاده کنید. نگران چرب شدن بیش از اندازه پوست و موی خود هم نباشید. این ماده بدون اینکه باعث چربی زیاد شود، رطوبت کافی را به پوست می دهد.

     

    قیمت گلیسرول در عطاری مناسب است. و اما گلیسیرین از کجا بخریم؟ گلیسرول قیمت و مشخصات متقاوتی دارد. بهترین مارک گلیسرول KLK مالزی است که در بازار ایران به فروش می رسد. گلیسیرین خرید پر ریسکی دارد چرا که ممکن است برندهای متفرقه با نام اصل عرضه شود. قیمت گلیسیرین خوراکی به نسبت گلیسیرین صنعتی بالاتر است. برای خرید گلیسیرین خوراکی با شرکت آرکا شیمی گستر سپیدار در ارتباط باشید.

     

    فروش گلیسیرین

     

    برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد فروش گلیسیرین و قیمت گلیسیرین با شماره های 02144182743 و 09026715830 با شرکت آرکا شیمی گستر سپیدار تماس حاصل فرمایید.

     

    آنالیز

    1 دیدگاه برای گلیسیرین چیست و چه کاربردهایی دارد؟

    1. حسين

      توضيحات بسيار جامع و كاملي راجع به ماده گليسيرين ارائه داديد، اين سايت رو به دوستانم پيشنهاد خواهم كرد

    دیدگاه خود را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *